Skocz do zawartości

[KOSZ] Szukam dobrego anime

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano
  • Koe No Katachi
  • SAO
  • Death Note
  • Plastic Memories

etc. Jeśli spersonalizujesz to dam konkretne tytuły.

Opublikowano

Oczywiście jak kolega napisał wyżej, to:

#Sao

#Koe no katachi - film kinowy

#Fairy tail 

#Nanatsu no tanzai 

#full metal alchemist- 

#Guilty Crowe

#Black clover - Dopiero wychodzą odcinki, ale pierwsza serial ma mieć, aż 50 i już druga jest pewna :-P

Na razie tyle :-P 

Opublikowano

Fairy Tail ponad wszystkim <3

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

W SAO to tylko mi się początek pierwszego sezonu podobał. Reszta taka o.

Oglądnąłem parę serii i na pewno mogę polecić:

1. Death Note

2. Tokyo Ghoul 

3. Code Geass

4. Psycho-Pass

5. Teraz jestem w trakcie oglądania Mirai Nikki 

6. No i oczywiście najlepsze anime czyli Attack On Titan <3 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

@ELSO SAO było najciekawsze właśnie pod koniec pierwszej gry moim zdaniem ;)) Jeszcze pierwszy sezon.

Tokyo Ghoul jest jednym z najlepszych moim zdaniem anime, z niecierpliwością czekam na 3 sezon który podobno ma się pojawić w bieżącym roku.

Jeśli podobało Ci się death Note i spodoba Ci się Mirai Nikki to polecam później oglądnąć Elfen Lied / Another / Guility Crown :D

Swoją drogą Attack On Titan bardzo dobra seria, nawet kupiłem samą mangę. Czekam również na kolejny sezon ! :D

Opublikowano

@ELSO Boku no picco lubi bardzo chyba tak słyszałem  8)

• Śmiech 4
Opublikowano
7 godzin temu, Torri napisał:

Fairy Tail ponad wszystkim <3

Ty to najpierw obejrz je do końca, a potem się wypowiadaj. Oglądasz je chyba rok czasu już i jeszcze nie skończyłaś.

Co do anime, to Sousei no Onmyouji mnie wciągnęło niedawno. 50 + odc poszło w 3 dni ;D HunterxHunter Też super! Polecam.

Opublikowano
1 minutę temu, Natsuuu napisał:

Ty to najpierw obejrz je do końca, a potem się wypowiadaj. Oglądasz je chyba rok czasu już i jeszcze nie skończyłaś.

Co do anime, to Sousei no Onmyouji mnie wciągnęło niedawno. 50 + odc poszło w 3 dni ;D HunterxHunter Też super! Polecam.

A co ma do tego to na którym odcinku jestem? Polecam bo jest świetne do tego momentu co obejrzałam, wiec nie wiem w czym masz problem :)

Opublikowano
Teraz, Torri napisał:

A co ma do tego to na którym odcinku jestem? Polecam bo jest świetne do tego momentu co obejrzałam, wiec nie wiem w czym masz problem :)

Nie mam problemu, tylko się śmieję, to mi chyba wolno :) ''Ponad Wszystko'' szkoda się nawet śmiać :( Kolejny sezon, to Ty będziesz oglądać kolejne 15 lat, ale Ciii! :D Ja nic nie mówię i nie mam problemu.

• 5 miesięcy temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności