xDsmiechuDx Opublikowano 26 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 26 Września 2017 Jakie polecacie anime?
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 14 Lutego 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Lutego 2018 Koe No Katachi SAO Death Note Plastic Memories etc. Jeśli spersonalizujesz to dam konkretne tytuły.
Natsuuu Opublikowano 15 Lutego 2018 Zawieszony Opublikowano 15 Lutego 2018 Oczywiście jak kolega napisał wyżej, to: #Sao #Koe no katachi - film kinowy #Fairy tail #Nanatsu no tanzai #full metal alchemist- #Guilty Crowe #Black clover - Dopiero wychodzą odcinki, ale pierwsza serial ma mieć, aż 50 i już druga jest pewna :-P Na razie tyle :-P
Torri Opublikowano 15 Lutego 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Lutego 2018 Fairy Tail ponad wszystkim <3
Legendarny Fragowicz ELSO Opublikowano 15 Lutego 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Lutego 2018 W SAO to tylko mi się początek pierwszego sezonu podobał. Reszta taka o. Oglądnąłem parę serii i na pewno mogę polecić: 1. Death Note 2. Tokyo Ghoul 3. Code Geass 4. Psycho-Pass 5. Teraz jestem w trakcie oglądania Mirai Nikki 6. No i oczywiście najlepsze anime czyli Attack On Titan <3
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 15 Lutego 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Lutego 2018 @ELSO SAO było najciekawsze właśnie pod koniec pierwszej gry moim zdaniem Jeszcze pierwszy sezon. Tokyo Ghoul jest jednym z najlepszych moim zdaniem anime, z niecierpliwością czekam na 3 sezon który podobno ma się pojawić w bieżącym roku. Jeśli podobało Ci się death Note i spodoba Ci się Mirai Nikki to polecam później oglądnąć Elfen Lied / Another / Guility Crown Swoją drogą Attack On Titan bardzo dobra seria, nawet kupiłem samą mangę. Czekam również na kolejny sezon !
Exist Opublikowano 15 Lutego 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Lutego 2018 @ELSO Boku no picco lubi bardzo chyba tak słyszałem 8) 4
Natsuuu Opublikowano 15 Lutego 2018 Zawieszony Opublikowano 15 Lutego 2018 7 godzin temu, Torri napisał: Fairy Tail ponad wszystkim <3 Ty to najpierw obejrz je do końca, a potem się wypowiadaj. Oglądasz je chyba rok czasu już i jeszcze nie skończyłaś. Co do anime, to Sousei no Onmyouji mnie wciągnęło niedawno. 50 + odc poszło w 3 dni ;D HunterxHunter Też super! Polecam.
Torri Opublikowano 15 Lutego 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Lutego 2018 1 minutę temu, Natsuuu napisał: Ty to najpierw obejrz je do końca, a potem się wypowiadaj. Oglądasz je chyba rok czasu już i jeszcze nie skończyłaś. Co do anime, to Sousei no Onmyouji mnie wciągnęło niedawno. 50 + odc poszło w 3 dni ;D HunterxHunter Też super! Polecam. A co ma do tego to na którym odcinku jestem? Polecam bo jest świetne do tego momentu co obejrzałam, wiec nie wiem w czym masz problem
Natsuuu Opublikowano 15 Lutego 2018 Zawieszony Opublikowano 15 Lutego 2018 Teraz, Torri napisał: A co ma do tego to na którym odcinku jestem? Polecam bo jest świetne do tego momentu co obejrzałam, wiec nie wiem w czym masz problem Nie mam problemu, tylko się śmieję, to mi chyba wolno ''Ponad Wszystko'' szkoda się nawet śmiać Kolejny sezon, to Ty będziesz oglądać kolejne 15 lat, ale Ciii! Ja nic nie mówię i nie mam problemu.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi