Zbuntowana Opublikowano 23 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 23 Września 2017 Krótko informacja o użytkowniku Mam do was pytanie, czy chcecie w takiej formie krótkie informacje np. o Administracji czy podoba wam się to? Zacznijmy! @Zbuntowana 1. Jak masz na imię? Izabela 2.Ile masz lat? 20 3.Skąd pochodzisz? Pochodzę z woj. Świętokrzyskiego. 4. Od kiedy zaczęłaś wchodzić na forum CS? Na forum wchodzę już bardzo długi czas, byłam na 2-3 forach, na których miałam moderatora oraz Junior Admina, umiem dużo co do forum, lecz nadal się edukuję. 5. Co jest twoim hobby? Moim hobby jest informatyka oraz sport 6.Czy grasz może w jakieś gry? Owszem, gram w cs 1.6, mafia II, Far Cry 3 oraz wiele innych 7. Aktualnie studiujesz czy pracujesz ? Aktualnie studiuję Dietetykę połączoną z Fizjoterapią oraz pracuję na siłowni. 8. Jak trafiłaś na sieć Fragujemy. com ? Całkiem przypadkiem, szukałam sieci i akurat mi się spodobała ta. 9. Na jakich serwerach grywasz? Głównie na Only DD2. Czekam na odpowiedzi, czy chcecie takie krótkie informacje, według mnie fajnie się to czyta, owszem przypomina to wywiad lecz według mnie to jest lepsza forma. Piszcie w komentarzach co sądzicie o tym ? 2
marins67 Opublikowano 23 Września 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Września 2017 Fajna sprawa mi sie podoba owa forma bo wywiad można robić z jakimś celebryta , kogo niby maja obchodzić szczegolowe informacje o szaraku co siedzi przy kompie? szkoda czasu a kilka pytan odpowiedzi to duzo lepsza forma ... pozdro 2
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 18 Października 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Października 2020 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 2
Rekomendowane odpowiedzi