Dominiczek; Opublikowano 22 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 22 Września 2017 [ Formalności przed zakupem usługi ] Akceptacja regulaminu usług: tak / nie Wielkość bazy: mała / średnia / duża / ultra / premium Link do bazy: ... [!] Jeśli nie posiadasz bazy, zignoruj powyższe pola! [ Informacje o skinie na zawsze pro ] Rodzaj płatności: sms / paypal / przelew Nazwa gangu: nazwę grupy możesz skopiować z panelu ustawień F3Link do skina: ... Adnotacja dotycząca skinów grupowych: Nie można ustawiać skinów ważących ponad 7.5 mb! Nie można ustawiać skinów przezroczystych ani zbugowanych! Nie można ustawiać skinów z rodzaju: anime, zombie ani żadnych z wydźwiękiem erotycznym! Skin musi być pełnowymiarowy - nie może być niższy od standardowego! chce kupic skina grupowego dla grupy Pro Kozaki Przez SMS wpisałem dwa razy pukawka mój kod to JNMHMICN Proszę o dodanie skina pozdrawiam @Nesty @Nesty
Właściciel GET Opublikowano 22 Września 2017 Właściciel Opublikowano 22 Września 2017 Po 1. Wniosek ma być prawidłowo wypełniony. Po 2. Kody na PW. Po 3. Co Ty robisz?
Dominiczek; Opublikowano 22 Września 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 22 Września 2017 nwm ale pierwszy raz pisze o podanie skina to wiesz ja tam nie wie nesty a co trzeba jeszcze napisac żeby skin był zralizowany? 10 minut temu, Mlodyy;) napisał: [ Formalności przed zakupem usługi ] Akceptacja regulaminu usług: tak / nie [ Informacje o skinie na zawsze pro ] Rodzaj płatności: sms Nazwa gangu: nazwę grupy możesz skopiować z panelu ustawień F3 ProKozakiLink do skina: ... Adnotacja dotycząca skinów grupowych: Nie można ustawiać skinów ważących ponad 7.5 mb! Nie można ustawiać skinów przezroczystych ani zbugowanych! Nie można ustawiać skinów z rodzaju: anime, zombie ani żadnych z wydźwiękiem erotycznym! Skin musi być pełnowymiarowy - nie może być niższy od standardowego! chce kupic skina grupowego dla grupy Pro Kozaki Przez SMS wpisałem dwa razy pukawka mój kod to JNMHMICN Proszę o dodanie skina pozdrawiam @Nesty @Nesty
Właściciel GET Opublikowano 22 Września 2017 Właściciel Opublikowano 22 Września 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi