Skocz do zawartości

[KOSZ] Skarga na Zombek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na: Gracza
Nick podczas gry: ABR||Y-Y
Nick osoby oskarżonej: Zombek
Dlaczego składasz skargę: Zombek skierował obraze w moją strone gdy go zabiłem.
Data zdarzenia: 2017-09-21   7:38
Opis zdarzenia: Zabiłem go napisał wyzwisko a później coś pisał że mu chodziło o gracza "Rusher"
Dowódhttp://scr.hu/11g3/sxdzs

• Karambit w plecy (-) 3
Opublikowano (edytowane)

Bezsensowna skarga na mnie. Jak widać na screenshocie nie napisałem żadnego wyzwiska skierowanego w twoją stronę! Nie wmawiaj mi nic czego nie zrobiłem. Napisałem cytat." Kurwa jebany Rusher"    Rusher jest to lider byłej ( mojej) grupy SCK :). Byłem zdenerwowanym tym że nie dał mi dostęp do bazy i przez to straciłem itemki i 2 samochody. Pozdrawiam >> http://prntscr.com/gnv7z6 ( Masz dowód na istnienie jego ). Zaczynam się zastanawiać ile masz lat... Bo ta skarga to bezsens totalny nie dałem żadnego wyzwiska w twoją stronę ^_^. Myślę że temat można zamknąć za inteligencje tego osobnika. 

Edytowane przez Zombek
Opublikowano

A jeżeli okażę się ze to ty jesteś liderem SCK  ( RusHer ) to o czymś zapomniałeś kolego :) 

Opublikowano

@Zombek Skoro to było rzekomo do tego @RusHeR to po co pisałeś to do ABR||Y-Y ? Bez sensu. Po drugie nie pisz posta pod postem.

Opublikowano

Wedlug mnie skarga bez sensu  

@Zombek dostal kicka z grupy 

Nie powinien dostac mute za to że mnie wyzwal (mam w dupie co inni o mnie mysla )

Opublikowano (edytowane)

(Dla mnie rusher to osoba która RASZUJE niby skąd miałem wiedzieć że chodzi ci o jakiegoś gracza później mi się wydawało że wkrecasz żeby wymigać sie od mute) TEMAT MOŻECIE ZAMKNĄC 

Edytowane przez SmuteG
  • Karambit w plecy (-) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności