Skocz do zawartości

[KOSZ] Szybka rekrutacja v5

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Szybka rekrutacja na Pre-Moderatora v5 

Zapraszamy!

Podanie proszę składać w tym temacie według poniższego wzoru:

Jestem graczem: nocnym / dziennym / porannym
Nick jakiego używasz:
Wiek: aktualny, a nie taki, jaki będziesz miał za miesiąc czy dwa
Staż gry na serwerze:
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.comTAK / NIE 
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?TAK [ NAPISZ JAKIE ]  / NIE 
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ] 

W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3

Ważne informacje...

Rekrutacja szybka otwarta do odwołania!
Podania składamy w tym temacie - każdy ma szansę zostać Pre-Moderatorem!

Zabrania się jakiegokolwiek komentowania czy dawania negatywnych reakcji do podań na Pre-Moderatora.

Po pozytywnym ukończeniu okresu kwalifikacyjnego na stanowisku Pre-Moderatora,
możesz zostać awansowany na pełnoprawnego Moderatora!

Pozdrawiamy,

FGTeam

GET,
Dodałem nową informację. Ponadto zaznaczam, że prawdopodobnie system grup / rang się zmieni.
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jestem graczem: nocnym/dziennym
Nick jakiego używasz: kamzo

Staż gry na serwerze: na serwerze gram od marca 2016 roku, z około 4 miesięczną przerwą.
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK, byłem karany kiedy grałem pod moim starym nickiem teraz tylko pojedyncze muty.
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK, opiekun na 3 najw. serwerze RPG w Polsce, moderator na serwerze wyścigowym wzorowynam na grze NFS, 2 razy moderator na serwerach DayZ + mam własny serwer tactics w MTA.
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: - mam duże doświadczenie w sprawowaniu takowych funkcji,

- szybko uczę się komend itp.

- jestem graczem, który lubi pomagać innym,

- gadam z ekipą na własnym ts, ale zawsze mogę wejść na ts serwerowy, aby coś wyjaśnić czy też pomóc.

- grając ostatnio na serwerze w godzinach wieczornych nie widziałem żadnego moderatora, a była naprawdę niezła spina pomiędzy graczami,

- stworzyłem kilka rzeczy które w jakimś stopniu przyczyniły się do rozwoju serwera DayZ. Chodzi mi głównie o mapę, nowe lokacje oraz stworzyłem oficjalny interfejs sieci Fragujemy.

W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Najlepiej od piątku do soboty w godzinach od 16 do 1 w nocy.

Pozdrawiam czytelników i życzę powodzenia w rekrutacji.

GET,
Podanie zaakceptowane. Dużo się starasz dla serwera i myślę, że to może być dobry wybór.
  • Ustrzel fraga! (+) 8
  • Zmieszanie 1
Opublikowano

Jestem graczem: nocnym / dziennym / porannym - wszystkie trzy opcje, siedzę rano, po południami i nocami.
Nick jakiego używasz:Cezar.
Staż gry na serwerze:Na tej edycji około miesiąca, wcześniej miałem wakacyjną przerwę od gier komputerowych, spowodowaną brakiem czasu.
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com:Nie.
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: Nie.
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: Moim skromnym zdaniem powinienem zostać pre-moderatorem serwera MTA z powodu iż jestem osobą odpowiednią osobą na te stanowisko, właśnie z tego powodu postanowiłem złożyć podanie. Dlaczego ja jestem odpowiednią osobą na to stanowisko? Jestem osobą komunikatywną z którą bardzo łatwo się porozumieć, z wielką chęcią integruje się z innymi ludźmi, pomagając im czy po prostu wprowadzając lepszą atmosferę w gronie osób które mnie otaczają. Jestem bezproblemowy, nie wyładowuje swojej agresji czy zdenerwowania na globalnych czatach czy publicznie, wszystko staram się tłumić w sobie, omijając jakiekolwiek prowokacje, bardzo rzadko się denerwuje, staram się brać każdy problem i błąd na spokojnie, analizując go i odpowiednio wyciągając z niego jakiekolwiek, choć minimalne wnioski. Kolejnym argumentem jest znajomość gry jak i samego serwera, mapa gry, jej działanie, podstawowe i zaawansowane problemy, pojawiające się błędy z którymi najczęściej gracze mają problemy, jest to ogromna zaleta ponieważ jako pre-moderatore będę mógł wspierać graczy naszego serwera gdy tylko któryś z problemów będzie uniemożliwiał im rozgrywkę na serwerze. Czas który posiadam jest kolejnym argumentem który jest po mojej stronie, jestem osobą pełnoletnią która swoją działalność gospodarcz prowadzi w domu, nie uczęszczam do szkoły, pracuje tylko kilka godzin dziennie w wybranych przeze mnie godzinach w domu, dlatego też mam mnóstwo wolnego czasu, jestem dostępny w każdej możliwej porze i spełnianie obowiązków pre-moderatora nie będzie żadnym problemem. Kultura osobista i sposób wypowiedzi - kolejna moja zaleta, jestem osobą o bardzo wysokiej kulturze osobistej, staram się w nawet najgorszych sytuacjach które mogą zirytować człowieka dobierać słowa tak by jakoś ją załagodzić, stronie od przekleństwa, staram się nie być zbyt wulgarną osobą pomimo tego iż czasami mi się to zdarzy, nie jestem cyborgiem, przyznaje się do tego. Władam bardzo dobrze językiem Angielskim, Rosyjskim jak i Polskim - nie popełniam błędów ortograficznych na poziomie podstawówki, dlatego jako członek ekipy fragujemy nie będę niszczył wizerunku sieci, dodatkowo znając te języki jestem w stanie pomagać również graczom za granicznym którzy często pojawiają się na naszym serwerze! 

W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Jak wspomniałem wyżej, czasu mam wiele, dlatego dostosuje się do osoby prowadzącej rozmowę kwalifikacyjną, dla mnie to żaden problem.

GET,
Podanie przechodzi dalej do rozmowy kwalifikacyjnej.
GET,
Podanie zostaje przyjęte. Bardzo merytoryczna osoba, zaskakująca poziomem wiedzy oraz doświadczeniem mimo tak niskiego wieku. Oby więcej takich osób. Zapoznaj się z tematem: https://fragujemy.com/topic/49842-faq-mta-wprowadzenie-nowego-moderatora%C2%A0w-sie%C4%87-fragujemycom/
  • Ustrzel fraga! (+) 6
  • Zmieszanie 1
Opublikowano

Jestem graczem: nocnym / dziennym.
Nick jakiego używasz: Dawid
Staż gry na serwerze: 181 godzin, grałem na poprzedniej edycji jeszcze.
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak, dostałem raz jednego muta.
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: Tak, sprawowałem owe funkcje byłem, 'moderatorem chatu', również jestem osobą z dużym ilorazem wiedzy jaką powinna posiadać taka osoba.
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: -Jestem osobą aktywną która, często przesiaduję na serwerze.

-Pełnie funkcję admina TS3, w którym również dbam o porządek,  ład serwera głosowego.

-Jestem osobą spokojną, nie wdającą się w konflikty.

-1 raz byłem karany, nie ma na mnie skarg, bądź innych rzeczy które mogły by nie kształcić moją osobę.

-Mam szeroki zakres wiedzy, oraz doświadczenia na owym stanowisku

-Nie podejmuję pochopnie decyzji, co pozwala mi znaleść więcej niż jedno wyjście z danego problemu.

W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Na dniach szkolnych po 16, a w weekendy zawsze znajdę czas :).

GET,
Podanie oddalam z racji tego, gdyż Dawid nie chce uczestniczyć już w życiu gry MTA.
  • Ustrzel fraga! (+) 8
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jestem graczem: Dziennym.
Nick jakiego używasz: Po prostu Truth.
Wiek: aktualny, a nie taki, jaki będziesz miał za miesiąc czy dwa: 17 lat.
Staż gry na serwerze: Ponad rok (około od końca czerwca 2016r.)
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak - parę mute'ów.
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: W zeszłe wakacje pełniłem funkcje support'era na nie istniejącym już serwerze RPG.
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem:

-Często można widzieć mnie na serwerze - zarówno podczas dnia jak i czasami w nocy (wcześniej pisałem, że jestem graczem dziennym, lecz niekiedy zdarzy się, że lubię pograć sobie w nocnych porach),

-Chętnie pomagam graczom, nie tylko tym nowym ale także każdemu użytkownikowi Naszej sieci,

-W rozwiązywaniu różnych problemów jestem bezstronny,

-Parę moich propozycji zostało wprowadzonych do gry, więc w pewnym stopniu przyczyniłem się w rozwój serwera.

W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Praktycznie codziennie, o każdej porze.

Do trzech razy sztuka - teraz jest ten ostatni. :)

Pozdrawiam, Truth.

GET,
GET,
Zostaniesz przyjęty warunkowo i zobaczymy jak sprawdzisz się w tej roli. Zapoznaj się proszę z: https://fragujemy.com/topic/49842-faq-mta-wprowadzenie-nowego-moderatora%C2%A0w-sie%C4%87-fragujemycom/
  • Ustrzel fraga! (+) 6
Opublikowano

Jestem graczem: Dziennym lecz w weekendy nocnym :) 
Nick jakiego używasz: Asd^Stopa
Wiek: aktualny, a nie taki, jaki będziesz miał za miesiąc czy dwa:27
Staż gry na serwerze:ponad rok
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK  tylko permmute
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK moderator na innych sieciach (nie chce reklamowac :)

-Jestem Bezstronny w rozwiązywaniu problemów,

-Nie obrażam graczy na globalchatcie oraz pw etc. (Zdarzył się jeden wyjątek gdzie dostałem permmute i tego żałuje jednakże od permmute'a nie da się odwołać :( )

-Często pomagam nowym graczom (na /msg oraz pw z powodu permmute'a ) :( 

-Jestem sprawiedliwy i przestrzegam regulaminu , (Nesty co widziałeś wiesz w jakiej sprawie :)

-Znam ten tryb i regulamin serwera na wylot  , przez co mogę łatwo zauważyć czy ktoś go łamie oraz nadużywa ,rzadkich ale są, bugów gry :)

W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Praktycznie codziennie w porach 16:30-23/00:00 :) 

Pozdrawiam, Stopa :)

GET,
GET,
Cheatowanie na naszych serwerach jest karygodne, a Twoje zachowanie po słusznym wydaleniu Cię z administracji TS3 jeszcze gorzej. Uderz się w pierś i zacznij być człowiekiem uczciwym. Oddalam.
  • Ustrzel fraga! (+) 5
Opublikowano

Jestem graczem: Dziennym lub w weekendy grywam w nocy :)
Nick jakiego używasz: SexyBanan/CiapataBeata
Wiek: aktualny, a nie taki, jaki będziesz miał za miesiąc czy dwa: 16
Staż gry na serwerze:prawie 2 lata
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK Bany i muty...
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: Tak 2 lata temu byłem moderatorem serwera RPG nie istniejącego juz

-Jestem uczciwy.

-Jestem bardzo czesto aktywny.

-Potrafię pomagać nowym graczą lecz obecnie z racji na perm mute tylko na PW/TS3.

-Staram sie przestrzegać regulaminu serwera.

-Gram w tryb DayZ od mozna powiedzieć małego a MTA:DayZ od około 4 lat.

-Potrafię się zachować(wiem że wiele osób w to nie uwierzy i ich reakcja będzie wyglądać ,,XDDDDDDDDDDDDD on? nigdy XDDDDDDDDDDDD beka XDD'' Sporo czasu minęło,przemyślałem swoje zachowanie i obecnie jestem spokojnym opanowanym człowiekiem.

-Jestem zabawną i przyjazną osobą oraz łatwo nawiazuje mi się nowe znajomości :)

-Staram się rozwiązać problemy graczy jak jak tylko mogę.

-Staram zgłaszać się wszystkie problemy oraz bugi na serwerze na forum i starac się je naprawiać.

-Zapraszam wiele osób do trybu DayZ oraz MTA(przykład to moja ekipa :)) Tylko dwie osoby maja konto na forum lecz chciałbym przekazac gorące pozdrowienia dla administracji oraz czytających właśnie od nich :) 

W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Codziennie od 15-21.

Chciałbym poprosić administrację oraz ludzi czytających moje podanie o to aby przeczytac całość a nie pierwsze 3 zdania i krytykować.Wiem że wiele osób mnie nie lubi nie trawi lecz proszę o wyrozumiałość.

Do 3 razy sztuka jak to sie mówi :* Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia.

GET,
GET,
Dostaniesz się pod obserwację na 2-3 tygodnie. Na czas tego, perm-mute zostanie usunięty. Jeśli przejdziesz weryfikację prawidłowo, to otrzymasz rangę, więc pracuj nad sobą.
  • Ustrzel fraga! (+) 5
  • Śmiech 2
  • Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Jestem graczem: nocnym / dziennym / porannym:dziennym
Nick jakiego używasz:M!B|D-*(
Wiek: aktualny, a nie taki, jaki będziesz miał za miesiąc czy dwa-16 lat
Staż gry na serwerze:3
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK / NIE -nie
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK [ NAPISZ JAKIE ]  / NIE -nie
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ] -bo jestem miłym graczem , mam dobrą reputację , lubię pomagać innym graczom 

W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: w każdym dniu koło 16h

GET,
Bardzo słabe podanie - odrzucam.
  • Zmieszanie 1
  • Właściciel
Opublikowano

Do końca miesiąca prosimy o zgłoszenia ma Moderatorów! W październiku przeprowadzimy z każdym rozmowę kwalifikacyjną.

Pozdrawiamy,

FGTeam

• Ustrzel fraga! (+) 7
Opublikowano

Jestem graczem: nocnym/dziennym
Nick jakiego używasz: SM^DELO

Staż gry na serwerze: 2 lata z przerwami 
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK byłem karany ale już spory czas nie było na mnie skargi 
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK

- szybko uczę się komend itp.

- jestem graczem, który lubi pomagać innym

- jak ja jestem na serwerze mało jest moderatorów 

- można z zemną pogadać na ts

W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: jestem codziennie teraz godzinach 16 do 22 a w weekendy caly dzień 

Pozdrawiam 

GET,
Przykro mi, ale nie nadajesz się na stanowisko serwerowe. Oddalam.
  • Właściciel
Opublikowano

Jutro, czyli w czwartek 05 października od godziny 18:30 odbędą się rozmowy kwalifikacyjne.

Prosimy o uczestnictwo wszystkich, którzy dostali informacje, że mogą odbyć rozmowę.

Jeśli ktoś nie może pojawić się, to proszę o zgłoszenie poprzez prywatną wiadomość.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 4 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności