KeFso Opublikowano 15 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 15 Listopada 2017 • Nick w grze:KeFso • Wiek:14 • Coś o sobie: [ Najlepiej w kilka zdań ] Mam na Imię Hubert lubie grać w gry typu mta dayz metin 2 i mincraft • Jak dobrze [ 1 --> 10 ] : • Prowadzisz pojazd lądowy: 7 • Prowadzisz pojazd powietrzny:8 • Znasz mapę:10 • Strzelasz:8 • Twoje aktualne KD Ratio:0.99 • Staż gry na DayZ:3 lata • Staż gry na serwerze:rok • Dlaczego wybrałeś ManInBlack ?: [ Najlepiej kilka powodów ]Ogarnieta grupa,Aktywność w grupie i różnie • Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ?: [ Najlepiej kilka powodów ]Ogarniam tryb dayz jak i mta i kultura osobista. • W jakich grupach byleś ?:BB/SW • Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę (dziennie) ?: 6 godzin • Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?:jak będę miał w tym momecie hajs jak będzie składka
jarząb Opublikowano 15 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 15 Listopada 2017 • Nick w grze: fake • Wiek: 16 • Coś o sobie: Wesoły Chłopak, Kierownik Imprezy, zabawny integracyjny. • Jak dobrze [ 1 --> 10 ] : • Prowadzisz pojazd lądowy: 7/10 • Prowadzisz pojazd powietrzny: 9/10 • Znasz mapę: 10/10 • Strzelasz: 9/10 • Twoje aktualne KD Ratio: 1.50 • Staż gry na DayZ: 2 alta. • Staż gry na serwerze: 2 lata • Dlaczego wybrałeś ManInBlack ?: Powrót do starej ekipy, dobre miejsce na baze. • Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ?: Powrót do starej ekipy, współna rozgrywke, kierownik imprezy. • W jakich grupach byleś ?: WR, EX, FX etc; • Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę (dziennie) ?: 4/5h • Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?: na ten moment nie.
LaggeRR Opublikowano 19 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 19 Listopada 2017 Nick w grze : LaggeR Wiek : 14 Opisz się [ Najlepiej w kilku zdaniach ] : Lubie grać w gry, jestem miły, mam strasznie duże poczucie humoru, byłoby spoko jakbym się dostał Jak dobrze : - Znasz mapę [ 1 --->> 10 ] : 8/9 - Prowadzisz pojazd lądowy [ 1 --->> 10 ] : 8 - Prowadzisz pojazd powietrzny [ 1 --->> 10 ] : 7/6 - Strzelasz [ 1 --->> 10 ] : 8/7 Twoje aktualne KD Ratio : aktualne 0.8 ale będzie rosło Staż gry na DayZ : z jakieś 2 lata będą Staż gry na serwerze : miałem przerwę od serwera z rok tak to z 4/5 miesięcy Dlaczego wybrałeś ManInBlack ? [ Najlepiej kilka powodów ]: szukam grupy która jest aktywna na serwerze i nie jest słaba Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ? [ Najlepiej kilka powodów ]: jestem ogarnięta osobą i jestem pomocny w jakich grupach byleś ?: tak jak pisałem miałem rok przerwy w grze na serwerze a tak to byłem wielu ale nie pamiętam wszystkich Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę (dziennie) ? to zależy od szkoły tak to z 3/4 jak niema szkoły to do 10h Można na ciebie liczyć w sprawie składek ? różnie to bywa Pozdrawiam
Rydziu Opublikowano 22 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 22 Listopada 2017 (edytowane) • Nick w grze:Rydziu • Wiek:15 • Coś o sobie: [ Najlepiej w kilka zdań ] Coś tam sie ucze programowac i robic grafiki hajs sie sypie • Jak dobrze [ 1 --> 10 ] : • Prowadzisz pojazd lądowy:7 • Prowadzisz pojazd powietrzny:9 • Znasz mapę:6 • Strzelasz:7 • Twoje aktualne KD Ratio:0,70 • Staż gry na DayZ:rok • Staż gry na serwerze:10 godzin okolo gralem na innych serverkach • Dlaczego wybrałeś ManInBlack ?: [ Najlepiej kilka powodów ] Znajomi , mila atmosfera • Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ?: [ Najlepiej kilka powodów ] Bo moim zdaniem ogarniam giereczke • W jakich grupach byleś ?: FX,VG • Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę (dziennie) ?:6,7 godzin • Można na ciebie liczyć w sprawie składek ? Luzik arbuzik Edytowane 22 Listopada 2017 przez Rydziu
Kajtuch Opublikowano 24 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2017 • Nick w grze:Kajtuch • Login:Kajtuch • Wiek:16 • Coś o sobie: [ Najlepiej w kilka zdań ] Jestem Kamil mam 15 lat mieszkam woj.Mazowieckim. Lubię jezdzic na rowerze wyczynowo i grac w komputer. Interesuję sie informatyką i piłką nożną. Grałem bardzo dużo na modzie DaYz więc ogarniam ten tryb • Jak dobrze [ 1 --> 10 ] : • Prowadzisz pojazd lądowy:7/10 • Prowadzisz pojazd powietrzny:8/10 • Znasz mapę:9/10 • Strzelasz:8/10 • Twoje aktualne KD Ratio: Nie mam bo nowe konto • Staż gry na DayZ: około rok • Staż gry na serwerze: Dosyć długi bo drugie konto i jestem StarymGraczem • Dlaczego wybrałeś ManInBlack ?: [ Najlepiej kilka powodów ] Bo to fajna grupa z dobrze grającymi ogarniającymi ziomkami i jest Kefos • Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ?: [ Najlepiej kilka powodów ] Bo jestem bardzą pozytywną osobą i ogarniam giereczke • W jakich grupach byleś ?: Legends MG MTS • Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę (dziennie) ?: 5 godz • Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?: Tak można
Właściciel GET Opublikowano 8 Grudnia 2017 Właściciel Opublikowano 8 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi