Danel099b Opublikowano 18 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 18 Września 2017 (edytowane) Cześć, postanowiłem że pochwalę się z wami moim filmikiem który nagrałem dziś na serwerze Zombie Infection Może ktoś zobaczy lub usłyszy siebie link: https://youtu.be/kE9NgO7LABs Edytowane 18 Września 2017 przez Danel099b 6
Goldeno Italiano Opublikowano 18 Września 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Września 2017 Początek obejrzałem i filmik w miare spoko. Jedyne czego tutaj brakuje to wyświetleń Mam nadzieję, że z czasem przybędzie ci widzów a z tym wyświetleń i będziesz częściej nagrywał z Zombie, a być może i z innych serwerów na Fragujemy Ode mnie masz łapkę i życze ci powodzenia w karierze YT'bera ha
CuK!eR Opublikowano 18 Września 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Września 2017 Fajna reklama. Ale gdybyś troszkę ogarniał było by lepiej.
Bodzio Opublikowano 18 Września 2017 Sponsor Opublikowano 18 Września 2017 Fajny filmik ale z góry dziękuje za reklamę Oby było więcej takich filmików
Danel099b Opublikowano 19 Września 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 19 Września 2017 Dzięki za miłe komentarze, na pewno coś jeszcze na serwerach fragujemy nagram 1
Zasłużony Fragowicz PyK Opublikowano 19 Września 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Września 2017 46 minut temu, Danel099b napisał: Dzięki za miłe komentarze, na pewno coś jeszcze na serwerach fragujemy nagram Dobra robota, miejmy nadzieję, że to nie koniec ! 1
Zasłużony Fragowicz ✡kek✡ Opublikowano 19 Września 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Września 2017 (edytowane) Nie mówię już nawet o jakości mikrofonu, ale komentarz taki jakby to powiedzieć... drewniany, jakby wymuszony. Gra w stosunku do Twojego głosu jest za głośna. Dykcja oraz angielski też leży. Jakość samego obrazu jest okej. Tak samo kiedy umrzesz możesz po prostu przyciąć materiał zamiast czekać i zastanawiać się co masz powiedzieć żeby nie było niezręcznej ciszy. Nie traktuj tego jako hejt tylko rzeczy które powinieneś poprawić żeby to jakoś wyglądało. Edytowane 19 Września 2017 przez ✡kek✡ 1
Danel099b Opublikowano 19 Września 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 19 Września 2017 Dopiero zaczynam więc każda wskazówka przyda się aby kolejny film był lepszy Dzwięk ustawiłem specjalnie aby było lepiej na filmie słychać 1
CuK!eR Opublikowano 19 Września 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Września 2017 Pomysł jest i to nawet na dobra darmową reklamę Tylko trzeba to fajnie zrobić
Danel099b Opublikowano 20 Września 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 20 Września 2017 (edytowane) Jeszcze raz dzięki za miłe słowa Edytowane 25 Września 2017 przez Danel099b błędy
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 8 Lutego 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi