Skocz do zawartości

[KOSZ] Fragujemy.com [ ZOMBIE INFECTION ] Filmik z serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Początek obejrzałem i filmik w miare spoko. Jedyne czego tutaj brakuje to wyświetleń :D Mam nadzieję, że z czasem przybędzie ci widzów a z tym wyświetleń i będziesz częściej nagrywał z Zombie, a być może i z innych serwerów na Fragujemy :) Ode mnie masz łapkę i życze ci powodzenia w karierze YT'bera ha :D

Opublikowano

Fajna reklama. Ale gdybyś troszkę ogarniał było by lepiej.

Opublikowano

Fajny filmik ale z góry dziękuje za reklamę :) Oby było więcej takich filmików :)   

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
46 minut temu, Danel099b napisał:

Dzięki za miłe komentarze, na pewno coś jeszcze na serwerach fragujemy nagram :)

Dobra robota, miejmy nadzieję, że to nie koniec ! :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Nie mówię już nawet o jakości mikrofonu, ale komentarz taki jakby to powiedzieć... drewniany, jakby wymuszony. Gra w stosunku do Twojego głosu jest za głośna. 

Dykcja oraz angielski też leży. Jakość samego obrazu jest okej. Tak samo kiedy umrzesz możesz po prostu przyciąć materiał zamiast czekać i zastanawiać się co masz powiedzieć żeby nie było niezręcznej ciszy. 

Nie traktuj tego jako hejt tylko rzeczy które powinieneś poprawić żeby to jakoś wyglądało.

Edytowane przez ✡kek✡
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Dopiero zaczynam więc każda wskazówka przyda się aby kolejny film był lepszy :) 

Dzwięk ustawiłem specjalnie aby było lepiej na filmie słychać :) 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Pomysł jest i to nawet na dobra darmową reklamę :D Tylko trzeba to fajnie zrobić :D

• 1 rok później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności