Skocz do zawartości

[KOSZ] Rekrutacja Do Grupy AsD [ON]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Oferujemy

* Miła Atmosferę

* Ogarnięty Wiek

* Bazę Ultra

* Częstą Aktywność

* I Wiele Wiele Więcej :) ps. Dowiecie się sami

Członkowie 

* SaJKeR [Leader]

* DirectX [Co-Leader]

* MrFrozen [Gracz]

* OzonexUs [Gracz]

* Seyanek [Gracz]

* KarolJuliuszCezar [Gracz]

Wzór :

Jak masz na Imię :

Ile masz Lat :

Ile grasz na Dayz Mta :

Ile czasu spędziłeś na serwerze?:

Strzelanie [0-10] :

Latanie [0-10] :

Prowadzenie Pojazdów [0-10] :

Znajomość Mapy [0-10] :

Czy posiadasz sprawny mikrofon [TAK-NIE] :

Czy zgadzasz się płacić składki? [ TAK-NIE] :

Opisz siebie w kilku zdaniach :

Edytowane przez DirectX
  • Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Jak masz na Imię:Karol.

Ile masz Lat:18.

Ile grasz na Dayz Mta:Około czterech lat.

Ile czasu spędziłeś na serwerze?:Nie zbyt wiele, miałem przerwę wakacyjną od gier komputerowych, poświęciłem swój czas wolny rodzinie, bliskim i znajomym, odkładając gierki na bok, teraz wracam na pełnej i mam zamiar wszystko nadrobić.

Strzelanie [0-10]:8.

Latanie [0-10]:10(Moja bardzo dobra strona to latanie).

Prowadzenie Pojazdów [0-10]:8.

Znajomość Mapy [0-10]:10.

Czy posiadasz sprawny mikrofon [TAK-NIE]:Tak.

Czy zgadzasz się płacić składki? [ TAK-NIE]:Tak.

Opisz siebie w kilku zdaniach:Jestem zwykłym kolesiem jak każdy inny lubiącym poświęcić trochę swojego czasu na siedzenie przed komputerem, codziennie jestem w stanie spędzić kilka dobrych godzin grając w DayZ w każdych godzinach, czy to rano, wieczorem czy nawet przesiedzieć całą noc. Jestem bezproblemowym typem, nie szukam spin i problemów tam gdzie ich nie ma, dogadam się z każdym, mam dobre poczucie humoru, można się ze mną pośmiać, pogadać o życiu, panienkach czy imprezach. Gram w DayZ od lat, pamiętam czasy pierwszych serwerów które powstawały, głód rywalizacji pozostał we mnie do dziś, dlatego kontynuuje swoją przygodę na tym serwerze.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

JuliuszCezar- Przyjmuje cię na czas próbny :) Wbij na serwa gdzieś między 16 a 17 a ts na pw ci dam :)

Opublikowano

Jak masz na Imię : SejaneK

Ile masz Lat : 16

Ile grasz na Dayz Mta : 3 lata

Ile czasu spędziłeś na serwerze?: z 5 miesiecy ale z przerwami 

Strzelanie [0-10] : 7

Latanie [0-10] :8

Prowadzenie Pojazdów [0-10] :7

Znajomość Mapy [0-10] : 8

Czy posiadasz sprawny mikrofon [TAK-NIE] : tak

Czy zgadzasz się płacić składki? [ TAK-NIE] : tak

Opisz siebie w kilku zdaniach : Jestem sobą, gram w gry, codziennie tak z 3h w weekendy dłuzej, jestem ogarniety i umiem dostosowac sie do polecen lidera :) 

Opublikowano

Jak masz na Imię :Bartosz

Ile masz Lat :16

Ile grasz na Dayz Mta : 3lata

Ile czasu spędziłeś na serwerze?: ponad rok

Strzelanie [0-10] : 7

Latanie [0-10] : 7

Prowadzenie Pojazdów [0-10] : 9

Znajomość Mapy [0-10] : 7

Czy posiadasz sprawny mikrofon [TAK-NIE] : Tak

Czy zgadzasz się płacić składki? [ TAK-NIE] : Jak bedzie taka potrzeba to cos sie wyskrobie 

Opisz siebie w kilku zdaniach : hhhmmmm co by tu napisac jestem normalnym typem ktory jak kazdy szuka wrazien w różnych grachteraz gram od niedawna wlasnie w mta . Szukam teamu zeby sobie popykac razem w milej atmosferze i porobic jakies dymki na mta 

Opublikowano

Jak masz na Imię: Włądysław 

Ile masz Lat:21  

Ile grasz na Dayz Mta: wystarczajaco długo xd  {nwm nie pamietam }

Ile czasu spędziłeś na serwerze: zalezy jaki serwer :P

Strzelanie [0-10]; zalezy jak lezy od zera do bochatera  nie no tak 7 nie bede sie za wysoko oceniał xd

Latanie [0-10] jak nie jestem na bombie to 8 a jak mam bombe to 10

Prowadzenie Pojazdów [0-10] 10 

Znajomość Mapy [0-10] 10

Czy posiadasz sprawny mikrofon [TAK-NIE] posiadam tak

Czy zgadzasz się płacić składki? : jasne ze tak pomoge charytatywnie 

Opisz siebie w kilku zdaniach: pracuje wiec nie zawsze bede zalezy jaka zmiana hehe 

a tak ogulnie to normalny jestem chyba <clap>

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności