DirectX Opublikowano 5 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 5 Września 2017 (edytowane) Oferujemy * Miła Atmosferę * Ogarnięty Wiek * Bazę Ultra * Częstą Aktywność * I Wiele Wiele Więcej ps. Dowiecie się sami Członkowie * SaJKeR [Leader] * DirectX [Co-Leader] * MrFrozen [Gracz] * OzonexUs [Gracz] * Seyanek [Gracz] * KarolJuliuszCezar [Gracz] Wzór : Jak masz na Imię : Ile masz Lat : Ile grasz na Dayz Mta : Ile czasu spędziłeś na serwerze?: Strzelanie [0-10] : Latanie [0-10] : Prowadzenie Pojazdów [0-10] : Znajomość Mapy [0-10] : Czy posiadasz sprawny mikrofon [TAK-NIE] : Czy zgadzasz się płacić składki? [ TAK-NIE] : Opisz siebie w kilku zdaniach : Edytowane 13 Września 2017 przez DirectX 2
Cezar Opublikowano 6 Września 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Września 2017 Jak masz na Imię:Karol. Ile masz Lat:18. Ile grasz na Dayz Mta:Około czterech lat. Ile czasu spędziłeś na serwerze?:Nie zbyt wiele, miałem przerwę wakacyjną od gier komputerowych, poświęciłem swój czas wolny rodzinie, bliskim i znajomym, odkładając gierki na bok, teraz wracam na pełnej i mam zamiar wszystko nadrobić. Strzelanie [0-10]:8. Latanie [0-10]:10(Moja bardzo dobra strona to latanie). Prowadzenie Pojazdów [0-10]:8. Znajomość Mapy [0-10]:10. Czy posiadasz sprawny mikrofon [TAK-NIE]:Tak. Czy zgadzasz się płacić składki? [ TAK-NIE]:Tak. Opisz siebie w kilku zdaniach:Jestem zwykłym kolesiem jak każdy inny lubiącym poświęcić trochę swojego czasu na siedzenie przed komputerem, codziennie jestem w stanie spędzić kilka dobrych godzin grając w DayZ w każdych godzinach, czy to rano, wieczorem czy nawet przesiedzieć całą noc. Jestem bezproblemowym typem, nie szukam spin i problemów tam gdzie ich nie ma, dogadam się z każdym, mam dobre poczucie humoru, można się ze mną pośmiać, pogadać o życiu, panienkach czy imprezach. Gram w DayZ od lat, pamiętam czasy pierwszych serwerów które powstawały, głód rywalizacji pozostał we mnie do dziś, dlatego kontynuuje swoją przygodę na tym serwerze. 2
DirectX Opublikowano 6 Września 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 6 Września 2017 JuliuszCezar- Przyjmuje cię na czas próbny Wbij na serwa gdzieś między 16 a 17 a ts na pw ci dam
BlasteR Opublikowano 6 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 6 Września 2017 Jak masz na Imię : SejaneK Ile masz Lat : 16 Ile grasz na Dayz Mta : 3 lata Ile czasu spędziłeś na serwerze?: z 5 miesiecy ale z przerwami Strzelanie [0-10] : 7 Latanie [0-10] :8 Prowadzenie Pojazdów [0-10] :7 Znajomość Mapy [0-10] : 8 Czy posiadasz sprawny mikrofon [TAK-NIE] : tak Czy zgadzasz się płacić składki? [ TAK-NIE] : tak Opisz siebie w kilku zdaniach : Jestem sobą, gram w gry, codziennie tak z 3h w weekendy dłuzej, jestem ogarniety i umiem dostosowac sie do polecen lidera
DirectX Opublikowano 6 Września 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 6 Września 2017 Blaster- Przyjęty na Okres Próbny
bobek12345 Opublikowano 6 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 6 Września 2017 Jak masz na Imię :Bartosz Ile masz Lat :16 Ile grasz na Dayz Mta : 3lata Ile czasu spędziłeś na serwerze?: ponad rok Strzelanie [0-10] : 7 Latanie [0-10] : 7 Prowadzenie Pojazdów [0-10] : 9 Znajomość Mapy [0-10] : 7 Czy posiadasz sprawny mikrofon [TAK-NIE] : Tak Czy zgadzasz się płacić składki? [ TAK-NIE] : Jak bedzie taka potrzeba to cos sie wyskrobie Opisz siebie w kilku zdaniach : hhhmmmm co by tu napisac jestem normalnym typem ktory jak kazdy szuka wrazien w różnych grachteraz gram od niedawna wlasnie w mta . Szukam teamu zeby sobie popykac razem w milej atmosferze i porobic jakies dymki na mta
DirectX Opublikowano 6 Września 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 6 Września 2017 Bobek1234- ODRZUCAM
kadze Opublikowano 14 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 14 Września 2017 Jak masz na Imię: Włądysław Ile masz Lat:21 Ile grasz na Dayz Mta: wystarczajaco długo xd {nwm nie pamietam } Ile czasu spędziłeś na serwerze: zalezy jaki serwer Strzelanie [0-10]; zalezy jak lezy od zera do bochatera nie no tak 7 nie bede sie za wysoko oceniał xd Latanie [0-10] jak nie jestem na bombie to 8 a jak mam bombe to 10 Prowadzenie Pojazdów [0-10] 10 Znajomość Mapy [0-10] 10 Czy posiadasz sprawny mikrofon [TAK-NIE] posiadam tak Czy zgadzasz się płacić składki? : jasne ze tak pomoge charytatywnie Opisz siebie w kilku zdaniach: pracuje wiec nie zawsze bede zalezy jaka zmiana hehe a tak ogulnie to normalny jestem chyba
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 14 Września 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Września 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi