Skocz do zawartości

[KOSZ] Grafiti ;P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Macie może jakieś zdolności graficzne? Nie tylko komputerowe, w tym temacie możecię dodawać zdjęcia swojich prac wykonanych ręcznie, mam nadzieje, że administracja nie będzie miała nic przeciwko, chciałbym aby ludzię pokazali co umieją, nawet jak wam to nie wychodzi, czy nie umiecie, to mimo to postarajcie się, będzie ciekawie i smiesznie, może ja dodam coś na zachęte, tylo od razu mówię i bardzo proszę, nie smiejcie się, ja nie umiem jakoś specjalnie rysować, ale to jest zachęta dla tych co też za bardzo nie umieją ;) Najlepiej aby było to jakies grafiti, może być nazwa naszego forum, czy cos z Counter_Strike.

Oto moja praca :)

Dołączona grafika

Opublikowano

Ja mógłbym zrobić zdjęcie swoich bazgrołów, co powiesiłem na ukośnej ścianie, ale to jak mi się będzie chciało :D. No chyba, że nie chcecie i mam zrobić coś nowego, to powiedzcie :P

Opublikowano

Potrafisz, a co może moje jest ładne? Wez człowieku, nie mam zamiaru tutaj się z nikogo smiac bo sam dobrze nie umiem rysowac, więc zrób co potrafisz i w następnym poscie widzę Grafiti :D

• 2 lata później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pamiętam jak najlepsze dziary powstawały w szkole na lekcjach. w tedy wszystko miało się w nosie :))

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 3 lata później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności