CheRRy. Opublikowano 19 Września 2012 Zawieszony Opublikowano 19 Września 2012 Witam, Macie może jakieś zdolności graficzne? Nie tylko komputerowe, w tym temacie możecię dodawać zdjęcia swojich prac wykonanych ręcznie, mam nadzieje, że administracja nie będzie miała nic przeciwko, chciałbym aby ludzię pokazali co umieją, nawet jak wam to nie wychodzi, czy nie umiecie, to mimo to postarajcie się, będzie ciekawie i smiesznie, może ja dodam coś na zachęte, tylo od razu mówię i bardzo proszę, nie smiejcie się, ja nie umiem jakoś specjalnie rysować, ale to jest zachęta dla tych co też za bardzo nie umieją ;) Najlepiej aby było to jakies grafiti, może być nazwa naszego forum, czy cos z Counter_Strike. Oto moja praca :)
GoldenDragon Opublikowano 19 Września 2012 Fragowicz Opublikowano 19 Września 2012 Ja mógłbym zrobić zdjęcie swoich bazgrołów, co powiesiłem na ukośnej ścianie, ale to jak mi się będzie chciało :D. No chyba, że nie chcecie i mam zrobić coś nowego, to powiedzcie :P
CheRRy. Opublikowano 20 Września 2012 Autor Zawieszony Opublikowano 20 Września 2012 Potrafisz, a co może moje jest ładne? Wez człowieku, nie mam zamiaru tutaj się z nikogo smiac bo sam dobrze nie umiem rysowac, więc zrób co potrafisz i w następnym poscie widzę Grafiti :D
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Pozostałe → Gospoda do Hyde park → Hobby → Inne
zaCh Opublikowano 19 Października 2014 Fragowicz Opublikowano 19 Października 2014 Pamiętam jak najlepsze dziary powstawały w szkole na lekcjach. w tedy wszystko miało się w nosie :)) 1
Zasłużony Fragowicz *.jar Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi