QuequPL Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2017 (edytowane) 1. Imię: Maciej 2. Nick na serwerze: Quequ 3. Wiek: 12 4. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: 3 miesiące 5. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: 3 miesiące 6. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: Żadnych :\ 7. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: Rożnie, zależy ile mam czasu ale czasami gram nawet po 4,5 h 8. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Tak 9. Jakim typem osoby jesteś? : Śmieszkiem 10. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Tak 11. Opisz swój styl gry: Lubie Grać 4Fun i bardzo lubię grać w ekipie 12. Napisz kilka słów o sobie: Mam na imię Maciej, Mam 12 lat, Pochodzą z Chrzanowa(Takie małe miasteczko pod Krakowem) Jeśli trzeba to mogę wbić na TS'a Edytowane 31 Sierpnia 2017 przez QuequPL
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Nie twórz własnego tematu z podaniem :P, po to lider założył temat aby tam składać podania... Tutaj masz link do rekrutacji z Killer Team'u:
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi