CheRRy. Opublikowano 16 Września 2012 Zawieszony Opublikowano 16 Września 2012 Mam do was pewne pytanie, tylko bardzo proszę pisać szczerze! Wiec ile waszego życia poświęcacie na Granie w Cs'a w zwykły Boży dzień?
CheRRy. Opublikowano 16 Września 2012 Autor Zawieszony Opublikowano 16 Września 2012 Nie rozumiem, możesz mi wytłumaczyć o co chodzi, jestes właścicielem całego forum i pewnie serwera, więc nie grasz bo masz przerwę, czy nie kręci Cię cs? :D
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 16 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Września 2012 5-6H
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 16 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Września 2012 Nie kręci mnie cs. Nie gram juz tak, wbijam jak ktoś mnie poprosi, albo jak robię serwer, co mi się nie zdarza bo nesty robi serwerki <3
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 16 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Września 2012 0 Nie rozumiem, możesz mi wytłumaczyć o co chodzi, jestes właścicielem całego forum i pewnie serwera, więc nie grasz bo masz przerwę, czy nie kręci Cię cs? :D Bo ma perma na steam ;D Teraz gram tylko w weekendy to tak 5-6 godzin tak samo jak freakovsky ;)
CheRRy. Opublikowano 16 Września 2012 Autor Zawieszony Opublikowano 16 Września 2012 Aha rozumiem, a co do Freakovsky, ciekawy jestem na jakim stoisz poziomie, grając tyle w cs'a powinienes cos pokazac, a z tego co widziałem na 4FUN nie jestes jakims bosem :] Zapraszam na esl 1on1, podaj nazwe esl na pw. Wiesz, ja nie chcę się tutaj chwalic czy coś, ale mówię tak jak jest, grałem z nim i dla mnie to nie jest nic specjalnego, gra bo gra, ale daleko jeszcze do czego kolwiek, ale życzę Ci wszyskiego dobrego w karierze Cs'a ;]
-=Krzysiek=- Opublikowano 17 Września 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 17 Września 2012 Ostatnio coś mało, jeśli mam być szczery, to więcej czasu poświęcam tzw. RPG-om i hmm.. co tu pisać, nie ma co robić po prostu, a w cs'a cały dzień nie będę grał, nie chce mi się hehe :D
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 17 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Września 2012 2h max :)
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 17 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Września 2012 0 Nie rozumiem, możesz mi wytłumaczyć o co chodzi, jestes właścicielem całego forum i pewnie serwera, więc nie grasz bo masz przerwę, czy nie kręci Cię cs? :D Bo ma perma na steam ;D Teraz gram tylko w weekendy to tak 5-6 godzin tak samo jak freakovsky ;) To jak, na który serwer wbijamy? Mam Ci udowodnić coś, bo nie rozumiem.
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 17 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Września 2012 ja przeznaczam tylko 9/10 h na granie ;). w tygodniu 2/3.
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 17 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Września 2012 Różnie. Jak mam czas to gram. Czasem nawet jak nie mam czasu to też gram kosztem szkoły xd średnio 5-6 godzin
-=Fuksik=- Opublikowano 2 Września 2013 Fragowicz Opublikowano 2 Września 2013 ja gram 4-5 godz dziennie :D
Kick ASS Opublikowano 2 Września 2013 Fragowicz Opublikowano 2 Września 2013 8-10 godzin zależy czy do szkoł idę :p
NEGRO Opublikowano 22 Listopada 2013 Fragowicz Opublikowano 22 Listopada 2013 Żależy od nia , ogółem ok.3 h
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi