Skocz do zawartości

Cenny Czas ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was pewne pytanie, tylko bardzo proszę pisać szczerze!

Wiec ile waszego życia poświęcacie na Granie w Cs'a w zwykły Boży dzień?

Opublikowano

Nie rozumiem, możesz mi wytłumaczyć o co chodzi, jestes właścicielem całego forum i pewnie serwera, więc nie grasz bo masz przerwę, czy nie kręci Cię cs? :D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie kręci mnie cs. Nie gram juz tak, wbijam jak ktoś mnie poprosi, albo jak robię serwer, co mi się nie zdarza bo nesty robi serwerki <3

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

0

Nie rozumiem, możesz mi wytłumaczyć o co chodzi, jestes właścicielem całego forum i pewnie serwera, więc nie grasz bo masz przerwę, czy nie kręci Cię cs? :D

Bo ma perma na steam ;D

Teraz gram tylko w weekendy to tak 5-6 godzin tak samo jak freakovsky ;)

Opublikowano

Aha rozumiem, a co do Freakovsky, ciekawy jestem na jakim stoisz poziomie, grając tyle w cs'a powinienes cos pokazac, a z tego co widziałem na 4FUN nie jestes jakims bosem :]

Zapraszam na esl 1on1, podaj nazwe esl na pw.

Wiesz, ja nie chcę się tutaj chwalic czy coś, ale mówię tak jak jest, grałem z nim i dla mnie to nie jest nic specjalnego, gra bo gra, ale daleko jeszcze do czego kolwiek, ale życzę Ci wszyskiego dobrego w karierze Cs'a ;]

Opublikowano

Ostatnio coś mało, jeśli mam być szczery, to więcej czasu poświęcam tzw. RPG-om i hmm.. co tu pisać, nie ma co robić po prostu, a w cs'a cały dzień nie będę grał, nie chce mi się hehe :D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

0

Bo ma perma na steam ;D

Teraz gram tylko w weekendy to tak 5-6 godzin tak samo jak freakovsky ;)

To jak, na który serwer wbijamy? Mam Ci udowodnić coś, bo nie rozumiem.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

ja przeznaczam tylko 9/10 h na granie ;). w tygodniu 2/3.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Różnie. Jak mam czas to gram. Czasem nawet jak nie mam czasu to też gram kosztem szkoły xd

średnio 5-6 godzin

• 11 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 10 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności