FreQUS Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Cześć! Mam na imię Mateusz, mam 13 lat i mieszkam w okolicach Kielc. Moje zainteresowania to piłka nożna, koszykówka, sztuki walki (Oglądam UFC). Na sieć trafiłem szukając jakiejś porządnej. Bardzo spodobało mi się, że na waszej sieci nie liczy się wiek, a dojrzałość, od razu wiedziałem, że to forum jest chociaż w minimalnym stopniu dla mnie ;). Mam nadzieję, że zostanę tu dobrze przyjęty i zagoszczę w waszych skromnych progach :). P.S Jakby ktoś chciał się coś więcej o mnie dowiedzieć, zapraszam pw :).
☜♥✌Sαи∂яα✌♥☞ Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Witaj 1
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi