Legendarny Fragowicz VetraX Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Jak dla mnie ban bezpodstawny. Po prostu oszczędzamy magi, bierzemy 2-3 na akcje i normalne że nic nam nie zostaje. 1
Walezenka Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Jakieś dowody? Ban bez podstawny...
Walezenka Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Teraz, MentosToJa napisał: Ty sobie jaja robisz? xD Za każdym razem gdy Cię zabiliśmy, nie miałeś żadnych magów, nawet nie potrafisz oszukiwać xD Jesteś głupi. To, że nie miał magów to jest wasz dowód? XD W takim razie ja zabiłem dzisiaj Mika na satelicie, proszę go zbanować bo buguje ammo.
MentosToJa Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Wykluczony Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Walezenka nie udawaj głupiego, na 5 zabić L4 5 razy nie miał żadnego maga
Legendarny Fragowicz VetraX Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Sierpnia 2017 11 minut temu, MentosToJa napisał: Walezenka nie udawaj głupiego, na 5 zabić L4 5 razy nie miał żadnego maga Ale czy to jest jakiś dowód ? Niejednokrotnie spotykamy Wasze ciała również bez magazynków. Chcecie nas udupić, a sami nie jesteście święci
MentosToJa Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Wykluczony Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zobacz co napisał wyżej Nesty, ja nawet nie potrzebowałem logów by stwierdzić że jest życiowym nieudacznikiem i musi oszukiwać by się na kimś wywyższać...
MentosToJa Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Wykluczony Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Jako jedyny został przyłapany za każdym razem gdy zginął z pustym ekwipunkiem... Dziwne? Dla Ciebie pewnie nie bo to twój teammate i będziesz go bronił...
Rekomendowane odpowiedzi