marcysXD Opublikowano 15 Września 2012 Fragowicz Opublikowano 15 Września 2012 Dlaczego zlikwidowaliście zombie mod. To był najlepszy zombie na jakim grałem. Czy kiedyś powróci zombie mod?? mam nadzieje że tak. sory za zawracanie głowy ale przykro mi że najlepszy zombie został usunięty. :(
Fragowy Mister Kasto Opublikowano 15 Września 2012 Fragowy Mister Opublikowano 15 Września 2012 Razem z benym zniknął zombie.
marcysXD Opublikowano 15 Września 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 15 Września 2012 już nigdy nie bedzie ?
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 15 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Września 2012 Kiedyś będzie, gdy uporamy się z rozkręceniem pozostałych serwerów. Zombie aktualny przepadł z jego debilnym H@ Benym
marcysXD Opublikowano 15 Września 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 15 Września 2012 ok to mam nadzieję że kiedyś jeszcze zagramy na zombie... ale sie rozmarzyłem OK dzieki za odpowiedzi. Dużo fragów życzę!
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 15 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Września 2012 My również. Pozdrawiamy.
Właściciel GET Opublikowano 15 Września 2012 Właściciel Opublikowano 15 Września 2012 ok to mam nadzieję że kiedyś jeszcze zagramy na zombie... ale sie rozmarzyłem OK dzieki za odpowiedzi. Dużo fragów życzę! Oczywiście, że się pojawi taki ZM i tylko u Nas, bo beny jest takim kłamcą - aż głowa boli.
Rekomendowane odpowiedzi