REGIR Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zawieszony Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Dzisiaj rano znajomy spytał się mnie, czy działa mi serwer(CS:GO ONLY DD2). Z ciekawości sprawdziłem listę serwerów (funkcjonował normalnie jako online) ale nie dało się na niego dołączyć. Spytałem się jeszcze 2 znajomych, czy też mają problemy serwerem i albo pasek ładował się do połowy i się zacinał ,albo się już załadował i serwer automatycznie wyrzucał graczy.
Zasłużony Fragowicz ✡kek✡ Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Aktualizacja w nocy była. U mnie na arenkach to ludzie pukawek nie mają. Grają w berka 1
REGIR Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Ja tam na arence widzę, że nie mogą do teamu dołączyć.
Zasłużony Fragowicz Rozbójnik Alibaba Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Serwer już działa. Zapraszamy do wspólnej zabawy.
Właściciel GET Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Właściciel Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi