bigsmokegda Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Nick podczas gry: Argonianin Nick admina podczas gry: aaPSIKPL Powód bana: Widnieje obraza admina Opis sytuacji: Otóż sprawa wygląda tak nigdy nie grałem na takim nicku i nawet w tamtym czasie nie grałem na waszej serwerowni. na serwerze byłem zaledwie wczoraj czy przed wczoraj ale od wczoraj po próbie wejścia na serwer dostaje komunikat że jest zbanowany a w konsoli oto taki wycinek (niżej). jest na nim grudzień 2016 to na 100 nie ja chociażby dowodem jest to że byłem na serwerze nie jednokrotnie od 2/3 miesięcy bo wtedy akurat zacząłem grać na owym serwerze tak więc prosił bym o zrobieniem czegoś z tym bo nie mogę grać. :((( PS. Dodam że nie jestem pewien czy to akurat na tym serwerze only d2 mam bana bo na liście widnieje 8 a tam macie cs:go. Dziękuję i pozdrawiam. Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany na serwerze! ||| Odwolac sie mozesz na forum: Fragujemy.com ||| -------------------------------------[FB] ||| Nick admina: aaPSIKPL ||| Nick zbanowany: M_107 ||| IP: 89.64.40.27 ||| STEAM_ID: VALVE_0:0:1496994160 ||| Powod bana: Obrazanie admina ||| Dlugosc: Permanent ||| Mapa: de_dust2 ||| -------------------------------------[FB] ||| Nalozony: 20.12.2016 - 21:50:43 ||| Wygasa: Never ||| Musisz poczekac jeszcze Forever [FB]-------------------------
bigsmokegda Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Temat do zamknięcia. Już mogę wejść na serwer musiał to być jakiś błąd czy coś. Choć widzę bardzo pomocni na tej serwerowni jesteście przez 20h zero odzewu.
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi