AGNIESZKA (AGUSIA) Opublikowano 14 Września 2012 Fragowicz Opublikowano 14 Września 2012 Czyli mam rozumiec ze serweru zombie taki jaki byl juz nie bedzie???:O;/??
Właściciel GET Opublikowano 14 Września 2012 Właściciel Opublikowano 14 Września 2012 Proszę sfolgować troszeczkę zarówno w piśmie emotikonów jak i z pytaniami tego typu. Jasno i wyraźnie uzyskałaś odpowiedź: http://fragujemy.com/Zombie Czy beny go przywróci? Tego nie wiem, proszę się jego pytać nadmieniając, że nie polecam z nim dyskutować na jakikolwiek temat. Beny-ego nie ma już w tej sieci, ponieważ został wydalony za swoje postępowanie. W tej sprawie mogę jedynie zasugerować, aby zostać w naszej sieci i serdecznie zapraszam do gry na serwerach tj. 4FUN/FFA/DD2. Do końca roku postaramy się wprowadzić serwer ZM lub DR bądź oby dwa takie same. Więc warto zostać i obserwować.
Właściciel GET Opublikowano 18 Lipca 2016 Właściciel Opublikowano 18 Lipca 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi