Dzejsoon Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Imię: ŁukaszWiek: 14 Pochodzę z serwera: Mta DayzOd kiedy u nas grasz: od 16 kwietnia mam konto na forum lecz na serwerze gram dłużejZa co cenisz naszą sieć: 1. Bardzo dobra Administracja jak i na serwerach i na forum. 2. Za bardzo dobre serwery do Mta i innych :P. 3. Częste Aktualizacje lub rożne dodatki na serwery są dodawaneDlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Ponieważ często udzielam się na forum i chciałbym się wyróżniać Inne informacje o sobie: Mam na Imie Łukasz pochodzę z Województwa podkarpackiego z miasta Tarnobrzeg. Mam 3 koty i 1 psa. Uwielbiam słuchać muzyki (nie powiem jakiej bo jest ich dużo, lubie takie co wpadną mi do ucha ). Uwielbiam grać w gry post-apokaliptyczne również w gry FPS. Pozdrawiam Kalaumka 1
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Co do częstego udzielania się na forum - widzę sporo fal w Twojej aktywności. Masz dziurę w maju i czerwcu, raptem 15 lipca znów się zjawiłeś i dalej również w ciapki. Pobądź solidnie z nami dłużej, udzielaj się na forum. Następnie złóż podanie ponownie - na pewno otrzymasz rangę. Na dzień dzisiejszy jestem na NIE.
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Twój wniosek o rangę Stały Bywalec został odrzucony. Dziękujemy za zainteresowanie naszą siecią serwerów. Spróbuj ponownie za jakiś czas.
Rekomendowane odpowiedzi