CheRRy. Opublikowano 14 Września 2012 Zawieszony Opublikowano 14 Września 2012 Witam, Zwracam się z prośbą do administracje o naprawienie pewnego bledu na serverze 4FUN, mianowicie problem polega na zmianie ustawian jakie dokonalismy przed grą a jakie mamy w czasie gry, serwer sam zmienia nam ustawienia na te co mielismy poprzednio, podam przykłąd (Jeżeli przed wejsciem na serwer ustawie sobie nick : 123. to po wejsciu na serwer znów mam automatycznie nick 234.) Niestety ale jest to wielkie utrudnienie w grze, bardzo to mnie denerwuje i przez to muszę grac na innym Cfg, które jest bardziej pod mnie ;X Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie prośby. :)
Właściciel GET Opublikowano 14 Września 2012 Właściciel Opublikowano 14 Września 2012 Nie zostanie to rozpatrzone, bo nie ma jak to zrobić. Jest to problem w NeoBans, który ma unieszkodliwić "podszywać", dokładnie ludzi, którzy zmieniają nicki i myślą, że ominie ich ban. Niestety nie mamy na to wpływu, ponieważ nie posiadamy kod SMA (nie jest on dostępny). Niedługo wyjdzie wersja 4.8 i być może zasugerowane pomysły moje zostaną tam wdrożone.
Rekomendowane odpowiedzi