Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 12 Września 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Września 2012 Witam , korzystając z okazji chciałbym zapytac czy Do rozgrzewki na FFA ktora jest juz wgrana na serwer (45 sec z granatami w rece ) chcieli byście możne aby pojawiła sie ta nutka : http://w191.wrzuta.pl/audio/4GsYhL2LBig/requiem_for_a_dream_remix Klasyk rozgrzewek kilka lat wstecz , nutka wyśmienita , budująca napięcie Serwer jest jak najbardziej robiony na twarde zasady/bez dodatkow dlatego mysle ze taka muzyka odpowiadałaby rozgrzewce , nie jest to zaden Round Sound ! PS : Mozna zrobić w niższej jakości co przekłada sie na szybszy czas pobierania utworu. Wiadomo ze na 4FUN taka nutka nie pasuje , tam wszysto w klimatach clubowych.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 12 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Września 2012 Przestań z tą piosenką pogrzebową... Tą nutke to słychać tylko w filmach o katastrofach czy coś, a nie na rozgrzewke... Dodaj coś energicznego...
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 12 Września 2012 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Września 2012 Przestań z tą piosenką pogrzebową... Tą nutke to słychać tylko w filmach o katastrofach czy coś, a nie na rozgrzewke... Dodaj coś energicznego... hm.. a od kiedy grasz w Cs'a? oko 2007 byla na wielu serwerach miedzy innymi ( Na serwerach popularnych serwerowni) Czekam na inne opinie ,) Pogrzebowa , a z mi FFA kojarzy sie wlasnie z rywalizacja w ranku/top15 itp ... Wiec dobrze bym sie zastanowił , u mnie na FFA bylo i sie sprawdzało .
Właściciel GET Opublikowano 12 Września 2012 Właściciel Opublikowano 12 Września 2012 Nie wiem czy ktoś pamięta rozgrzewkę i nutę z CS-DF. Banana split czy coś takiego. To by się idealnie nadało lub pokemony.
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 12 Września 2012 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Września 2012 Nesty nie wiem co to za nuty , ale według mnie piosenka powinna mrozić krew w żyłach , skoro to FFA bez dodatkow 4FUNA to odbiegałbym tutaj od pogodnych nastrojów ,)
Właściciel GET Opublikowano 12 Września 2012 Właściciel Opublikowano 12 Września 2012 Mam pytanie takie osobiste. Jesteś szatanem? :d
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 13 Września 2012 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Września 2012 Mam pytanie takie osobiste. Jesteś szatanem? :d Nie.
Zasłużony Fragowicz Semir Opublikowano 13 Września 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Września 2012 Ja również nie jestem szatanem a jestem za propozycją Hakera.
Fragowy Mister Kasto Opublikowano 13 Września 2012 Fragowy Mister Opublikowano 13 Września 2012 Nie wiem czy ktoś pamięta rozgrzewkę i nutę z CS-DF. Banana split czy coś takiego. To by się idealnie nadało lub pokemony. ja pamiętam :D Świetne :P
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 13 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Września 2012 A ja jestem szatanem i jestem za propozycją Hak3ra :). Szatanem jestem ponieważ nikt nie uwierzy, że jestem grzecznym chłopcem słuchającym się rodziców i grzecznie popylającym do szkoły (nawet jeśli tak by było).
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 13 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Września 2012 Według mnie nie pasuje na cs'a. Nadaje się bardziej do filmów historycznych.
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 13 Września 2012 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Września 2012 Według mnie nie pasuje na cs'a. Nadaje się bardziej do filmów historycznych. Rozwiń myśl , podaj kilka powodów dlaczego owy utwór nie pasuje ,)
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 13 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Września 2012 - Ten utwór słychać w prawie każdym filmie w którym pokazują jakąś tragedie - Rok 2007 był 5 years temu... - To nie pasuje - Nie jesteśmy na pogrzebie Tyle ode mnie.
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 13 Września 2012 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Września 2012 To tak jabys nie mogł wrzucic zadnej piosenki ktora graja na imprezach - Przeciez nie jestesmy na dyskotece ,) Wypowiadac sie ! :D Wysłucham kazdego ;)
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 13 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Września 2012 Rozwiń myśl , podaj kilka powodów dlaczego owy utwór nie pasuje ,) Trudno powiedzieć... Może dlatego, że słyszałem go w filmie historycznym i takie skojarzenie pozostanie.
GoldenDragon Opublikowano 13 Września 2012 Fragowicz Opublikowano 13 Września 2012 Osobiście uważam, że ta piosenka nadaje się do spowolnionych momentów akcji. Wiecie, trailery, reklamy, filmy z napięciem, takie sprawy. Rozgrzewka kojarzy mi się zaś z szybkimi, nawet sztucznie przyspieszonymi utworami, które śmiesznie brzmią i wprawiają ludzi w zabawny nastrój na początek gry ;) Może przypomnę sobie nazwę jakiejś fajnej i ją podam, ale na obecną chwilę niczego nie przedstawię ;P
Właściciel GET Opublikowano 13 Września 2012 Właściciel Opublikowano 13 Września 2012 Zawsze tę piosenkę można przyspieszyć.
GoldenDragon Opublikowano 13 Września 2012 Fragowicz Opublikowano 13 Września 2012 Czy ja wiem, czy ten utwór by dobrze brzmiał przyspieszony? (Tak BTW OFFTOPIC: Wiecie, że jak macie piosenkę śpiewaną przez babkę i najpierw spowolnicie ją, zapiszecie i później to zapisane przyspieszycie, to macie śpiewaną przez faceta? :D działa chyba także na odwrót :P Sorki za OFFTOP, pewnie szykuje mi się jakiś warn ^^)
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 20 Września 2012 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Września 2012 Ostateczna decyzje podejmę sam.
Rekomendowane odpowiedzi