Skocz do zawartości

Rozgrzewka FFA - Propozycja dodania 1 rzeczy ,)

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Witam , korzystając z okazji chciałbym zapytac czy

Do rozgrzewki na FFA ktora jest juz wgrana na serwer (45 sec z granatami w rece ) chcieli byście możne aby pojawiła sie ta nutka :

http://w191.wrzuta.pl/audio/4GsYhL2LBig/requiem_for_a_dream_remix

Klasyk rozgrzewek kilka lat wstecz , nutka wyśmienita , budująca napięcie

Serwer jest jak najbardziej robiony na twarde zasady/bez dodatkow dlatego mysle ze taka muzyka odpowiadałaby rozgrzewce , nie jest to zaden Round Sound !

PS : Mozna zrobić w niższej jakości co przekłada sie na szybszy czas pobierania utworu.

Wiadomo ze na 4FUN taka nutka nie pasuje , tam wszysto w klimatach clubowych.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Przestań z tą piosenką pogrzebową...

Tą nutke to słychać tylko w filmach o katastrofach czy coś, a nie na rozgrzewke... Dodaj coś energicznego...

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Przestań z tą piosenką pogrzebową...

Tą nutke to słychać tylko w filmach o katastrofach czy coś, a nie na rozgrzewke... Dodaj coś energicznego...

hm.. a od kiedy grasz w Cs'a? oko 2007 byla na wielu serwerach miedzy innymi ( Na serwerach popularnych serwerowni)

Czekam na inne opinie ,) Pogrzebowa , a z mi FFA kojarzy sie wlasnie z rywalizacja w ranku/top15 itp ... Wiec dobrze bym sie zastanowił , u mnie na FFA bylo i sie sprawdzało .

• Właściciel
Opublikowano

Nie wiem czy ktoś pamięta rozgrzewkę i nutę z CS-DF. Banana split czy coś takiego. To by się idealnie nadało lub pokemony.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nesty nie wiem co to za nuty , ale według mnie piosenka powinna mrozić krew w żyłach , skoro to FFA bez dodatkow 4FUNA to odbiegałbym tutaj od pogodnych nastrojów ,)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Mam pytanie takie osobiste. Jesteś szatanem? :d

Nie.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja również nie jestem szatanem a jestem za propozycją Hakera.

• Fragowy Mister
Opublikowano

Nie wiem czy ktoś pamięta rozgrzewkę i nutę z CS-DF. Banana split czy coś takiego. To by się idealnie nadało lub pokemony.

ja pamiętam :D

Świetne :P
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

A ja jestem szatanem i jestem za propozycją Hak3ra :). Szatanem jestem ponieważ nikt nie uwierzy, że jestem grzecznym chłopcem słuchającym się rodziców i grzecznie popylającym do szkoły (nawet jeśli tak by było).

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Według mnie nie pasuje na cs'a. Nadaje się bardziej do filmów historycznych.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Według mnie nie pasuje na cs'a. Nadaje się bardziej do filmów historycznych.

Rozwiń myśl , podaj kilka powodów dlaczego owy utwór nie pasuje ,)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

- Ten utwór słychać w prawie każdym filmie w którym pokazują jakąś tragedie

- Rok 2007 był 5 years temu...

- To nie pasuje

- Nie jesteśmy na pogrzebie

Tyle ode mnie.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

To tak jabys nie mogł wrzucic zadnej piosenki ktora graja na imprezach - Przeciez nie jestesmy na dyskotece ,)

Wypowiadac sie ! :D Wysłucham kazdego ;)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Rozwiń myśl , podaj kilka powodów dlaczego owy utwór nie pasuje ,)

Trudno powiedzieć... Może dlatego, że słyszałem go w filmie historycznym i takie skojarzenie pozostanie.

Opublikowano

Osobiście uważam, że ta piosenka nadaje się do spowolnionych momentów akcji. Wiecie, trailery, reklamy, filmy z napięciem, takie sprawy. Rozgrzewka kojarzy mi się zaś z szybkimi, nawet sztucznie przyspieszonymi utworami, które śmiesznie brzmią i wprawiają ludzi w zabawny nastrój na początek gry ;) Może przypomnę sobie nazwę jakiejś fajnej i ją podam, ale na obecną chwilę niczego nie przedstawię ;P

Opublikowano

Czy ja wiem, czy ten utwór by dobrze brzmiał przyspieszony? (Tak BTW OFFTOPIC: Wiecie, że jak macie piosenkę śpiewaną przez babkę i najpierw spowolnicie ją, zapiszecie i później to zapisane przyspieszycie, to macie śpiewaną przez faceta? :D działa chyba także na odwrót :P Sorki za OFFTOP, pewnie szykuje mi się jakiś warn ^^)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ostateczna decyzje podejmę sam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności