Zasłużony Fragowicz m u d b o y Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Ciekawa zabawa polegająca na kolejnym przesłuchiwaniu piosenek z różnym państw. Dla przykładu: Dodaje piosenkę "X". Druga osoba stara się zgadnąć z jakiego kraju jest ta piosenka (jeśli zgadnie przyznawany jest punkt reputacji) oraz dodaje swój link. Proste? Jasne! Jak wiadomo na początku zawsze najprościej... Zaczynamy więc od: 1
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Hmm, Polska? A tak serio, wnioskując po nazwisku- Dżamajka (Jamajka) 2
Zasłużony Fragowicz m u d b o y Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Sierpnia 2017 @WielBond Zgadłeś, ale gdzie Twoja piosenka? 1
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Nie mogłem jakiejś fajnej nuty z teledyskiem znaleźć (bo na podstawie jego typowane jest w jakim kraju było to kręcone, tak?), ale mam to: 1
Zasłużony Fragowicz m u d b o y Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Tutaj akurat trudno stwierdzić, ale myślę że Nevada, Ameryka 1
Zasłużony Fragowicz m u d b o y Opublikowano 24 Września 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Września 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi