Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Ciekawe, pierw wyzywacie nasza grupę od lamusów itp. i to nie tylko na Fragujemy (grupa FoV) a teraz to, rozumiem jakby jeszcze narzekać na to, że jest za niski, ale stwarzanie jakichś historyjek, że nie da się trafić skina od boku (wat XD)... Już nie wspominając o tym, że tego skina mamy od okolic minimum marca i jedyne co to raz jakaś grupka marudziła, że skin jest niby za niski, ale o nietrafialność od boku to nigdy w MTA nie słyszałem.

EDIT: Haha ciekawe, słyszałem o przezroczystych skinach itp. ale o nie trafialnych od boku? XD! Już nie mówiąc o tym, że jesteś jedyną osobą na serwerze która dostrzegła nie tylko to, że nasz skin jest "zbugowany", ale uświadomiłeś mnie o skinach tak dziwnych, że aż nie do trafienia.

Edytowane przez WielBond
Opublikowano

zamiast płakać nauczcie sie grać, ten skin jest na serwerze od 8 miesięcy i jakoś nikt nie miał takich problemów xD paralitycy

Opublikowano

@WielBond @Gasiuu. Rozumiem że chcecie bronić swojej grupy, ale taka jest prawda. Wiele razy było tak, że jak biegacie od boku widze nick a kitmarkerów nie ma.

Opublikowano
Godzinę temu, Quasimodo napisał:

@WielBond @Gasiuu. Rozumiem że chcecie bronić swojej grupy, ale taka jest prawda. Wiele razy było tak, że jak biegacie od boku widze nick a kitmarkerów nie ma.

Może masz zeza? Ja od boku normalnie mam hitmarki... Na razie to NzR mają zbugowaną głowę w skinie ;/

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności