CheRRy. Opublikowano 9 Września 2012 Zawieszony Opublikowano 9 Września 2012 Witam, mam na imie Bartosz, mam 17 lat, gra w cs'a 5 lat, ah jak ten czas leci, zaczynam grę u was, ale na poziomie, gram pod nickiem "Wisienka ;*`", nazwa konta steam "vOx` | mix OFF~" zaprosci, mix'niemy cos, lubie muzykę, sport, kobiety, alkohol xD , mode. Narazie mix OFF, bo micro cos nie działa, ale postaram się naprawic, jest mi bardzo miło goscic w waszych progach, mam nadzieję, że przed nami dużo fajnej gry i ciekawych wyzwań, mam nadziję, że grają u was jakies kobiety, bardz lubie fajne dziewczyny grając w cs'a, które się szanują i nie rzucają buziakami na prawo i lewo xD , dobra bo zaraz książkę napisz, liczę na miłe przywitanie, pozdrawiam zarówno graczy jak i administracje.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 9 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Września 2012 My już się z serwera znamy, cze.
GoldenDragon Opublikowano 9 Września 2012 Fragowicz Opublikowano 9 Września 2012 Wybacz, ale twoje przywitanie mnie jest bez sensu. W końcu przybyłeś po mnie ;P. Jako, że się znamy i przeszliśmy tutaj razem, to głupim byłoby cię przywitać, nie? :P
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 9 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Września 2012 Siema
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 9 Września 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Września 2012 Elo.
Właściciel GET Opublikowano 9 Września 2012 Właściciel Opublikowano 9 Września 2012 Rozumiem, że z 4FUN-a? bardz lubie fajne dziewczyny grając w cs'a, które się szanują i nie rzucają buziakami na prawo i lewo xD No nie lubię iks de de de gwiazdeczka gwia gwia gwia gwia gwia zdeczka buziaczek dwukropek de de de de de de hie hie hie hie iks de de de omg iks de de dwukropek de de de de kropka
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 9 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Września 2012 Cze.
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 9 Września 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Września 2012 Eloka , Szery to moj nicknejm w sql ,] Od nazwiska , WITAM !
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 10 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Września 2012 Cześć
Streak! Opublikowano 10 Września 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Września 2012 No nie lubię iks de de de gwiazdeczka gwia gwia gwia gwia gwia zdeczka buziaczek dwukropek de de de de de de hie hie hie hie iks de de de omg iks de de dwukropek de de de de kropka Ahahahahahahahah , Dobre Siemano ziomus :)
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 10 Września 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Września 2012 Czołem :)
-=Krzysiek=- Opublikowano 10 Września 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 10 Września 2012 Dobry Dobry, wieczór też ;)
CheRRy. Opublikowano 10 Września 2012 Autor Zawieszony Opublikowano 10 Września 2012 Nesty, co gosc napisał -.-
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 10 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Września 2012 Dziń Dybry ;). Ze mną już grałeś ;) CyCkI Sa FaJnE Tak dla przypomnienia ;).
Wygnaniec Opublikowano 10 Września 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 10 Września 2012 Hahah siema wiśienka :) w końcu odwiedził forum
Ruku Opublikowano 18 Stycznia 2021 [MC] Opiekun Serwera Minecraft Opublikowano 18 Stycznia 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi