miecio Opublikowano 25 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 25 Lipca 2017 Nick podczas gry: Adam malysz, na nastepnych zawodach cie pokonam Nick admina podczas gry: nie wiem, chyba Ja Powód bana: na dole jest napisane Opis sytuacji: Nwm stoje na skrzynkach na longu i strzelam do zombie wyłażące z kampy, w celu żeby nie mogły wejść do mojej kampy. Powod to wpychasz, ale jak moge wpychać jak zombie już były w kampie, chyba że tak nie wolno no to sorry. Proszę o wyjaśnienie bana tylko, a tak w ogóle 6 godzin ban!?!?!?! z jakiego powodu, bez ostrzeżenia, admini siedzą cicho i banują graczy od 6 godzin do 1 dnia, zero na 30 minut. Wydruk z konsoli: Proszę ||| Zostales zbanowany na serwerze! ||| Nick: Adam malysz, na nastepnych zawo ||| IP: 78.43.42.125 ||| STEAM_ID: STEAM_1:0:975829935 ||| Nick admina: Ja ||| Powod: Wpychasz zombie do kampy ||| Nalozony: 25.07.2017 - 17:52:50 ||| Dlugosc: 6 godzin
Ja+ Opublikowano 25 Lipca 2017 Wykluczony Opublikowano 25 Lipca 2017 Nie ten Dział. Zapraszam tu!! Spoiler https://fragujemy.com/forum/109-cs-16-2-zombie-infection-at-fragujemycom/
kingu Opublikowano 25 Lipca 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 25 Lipca 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie. 1
Rekomendowane odpowiedzi