glsshota Opublikowano 25 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 25 Lipca 2017 Na serwerze GunGame jest strasznie sporo cheaterow. Są moze jacys admini co odwiedzaja ten mod? ;o Cytuj
FireBeat .dA-KinG Opublikowano 25 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Lipca 2017 Z tego co wiem jest dwóch adminów na tym serwerze i ja jako pomocniczy od kilku dni. Staram się często wchodzić na gg i pilnować porządku na serwerze ale nie mogę też być tam cały dzień. Są wakacje i nie każdy ma czas żeby siedzieć na serwerze godzinami. Pamiętaj że admin to nie jest robot, który będzie pilnował serwera przez 24h. To też jest człowiek, jemu też należy sie odpoczynek, wyjazd ze znajomymi albo spotkania z dalszą rodziną. Jeśli widzisz cheaterów, a na serwerze nie ma admina to jest odpowiedni dział, w którym takie osoby się zgłasza. Wystarczy nagrać demko, skopiować ip gracza wstawić na forum w dziale przeznaczonym do zgłaszania cheaterów i osoby zajmujące się sprawdzaniem demek zbanują takiego gracza. To rozwiązanie jest lepsze niż pisanie takich tematów jak ten. W złym dziale napisałeś ten temat. Tyle ode mnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi