Skocz do zawartości

[Oddzielony] Rekrutacja do ELITE!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
22 minuty temu, Siemson napisał:

Nick podczas gry: Siemson

Login: Siemson

Ile czasu spędziłeś na serwerze?: 250h na oko :)

Jak często grasz na serwerze?: Codziennie 

Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: 4 lata

Dlaczego my?: Szukam zgranej ogarniętej grupy z zasadami 

Czy masz znajomych w ELITE?: Pisałem z pewną osobą dużo ale nwm czy można to zaliczyć do znajomości 

Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: Byłem w H$ ale zostałem wykickowany ponieważ dostałem zadanie dostarczyc clovera do bazy sam bez strzelca i wyjechala na mnie karetka z czteroma strzelacmi i wybuchłem i zostałem zwyzywane od zjebów i wykickowany

Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?: Tak

Czy zgadzasz się płacić składki? Tak.zawsze

Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1-10]: Strzelec[8/10] Kierowca [9/10] Pilot [6/10]

Opisz siebie w kilku zdaniach:Mam na imię Kamil interesuje mnie programowanie gier itp jestem raczej spokojną osobą i umiem się słuchać 

Pozdrawiam :>>

Kłamstwo. Koleś dostał od nas części oraz broń, poproszony został o zdobycie clovera - pokazaliśmy mu respawn na mapie. Po czterech godzinach udało mu się dotrzeć do clovera (po prostu szedł i padał, bo jest słaby), a gdy już go wziął, to wracając go zdachował. Nikt do niego nie strzelał. Dobry strzelec? Spójrz na swoje KD Ratio. Dobry kierowca? Zdachowałeś 4 auta na prostej drodze. Nie jesteś spokojny i nie umiesz słuchać, drzesz ten ryj na tym teamspeaku jak dzikus. Nie polecam gracza.

Opublikowano (edytowane)

Mów Se Mów  po 1 nie znacie zadnych respow i sie mnie pytaliscie wszystko i cb sie nie słuchałem bo każdego wkurwiałes zdachowałem 1 auto pozdrawiam i po 2 jest to dział do rekrutacji nie ty wypowiadasz sie na mój temat

a i jeszcze co to za lider który mówi do członków zamknij sie albo stul pysk?? i nie ufasz graczą grupy bo sie boisz army boxa postawic i co do clovera sam siedziałeś w bazie i nic nie robiles a ja ma ci auta sporwadzac a teraz piszesz tak bo po prostu chcesz mi ubliżyć i pogorszyć poglądy na mnie i mam potwierdzenie od jednej osoby że tak było i po 3 jak moglem zdachowac 4 auta jak my ledwo 2 mielismy i wam zachcialo sie skakac z bazy i je straciliscie? i po 4 masz dowody?

Edytowane przez Siemson
Opublikowano

Odniosę się do każdej części Twojej 'wypowiedzi', chociaż wypowiedzią trudno to nazwać. :>

"Mów Se Mów  po 1 nie znacie zadnych respow i sie mnie pytaliscie wszystko i cb sie nie słuchałem bo każdego wkurwiałes zdachowałem 1 auto pozdrawiam i po 2 jest to dział do rekrutacji nie ty wypowiadasz sie na mój temat"

Co do znania respów - fakt, znaliśmy ich mało, bo i gramy tutaj krótko. Po dwóch dniach poznaliśmy ich stosunkowo dużo, dzięki naszym koleżkom weteranom - BB, T1G3R, teraz znamy je praktycznie wszystkie. 'cb sie nie słuchałem bo każdego wkurwiales'; nikogo nie 'wkurwiałem', właśnie było zupełnie odwrotnie. To Ty wkurwiałeś wszysktich, a Twój wylot był brany pod uwagę już od praktycznie początku Twojej gry tutaj, dzisiaj po prostu pałeczka się przegła i nastał odpowiedni moment na egzekucję. <aplauz>

"owałem 1 auto pozdrawiam i po 2 jest to dział do rekrutacji nie ty wypowiadasz sie na mój temat"

Dostałeś zadanie zdobyć auto, dostałeś broń, tb, koła, silnik, wszystko. Wykonałeś je po czterech godzinach, po czym w drodze do bazy je zdachowałeś - debilizm, czy debilizm? O patriocie zdachowanym na prostej drodze już nie wspominam.

"a i jeszcze co to za lider który mówi do członków zamknij sie albo stul pysk?? a teraz piszesz tak bo po prostu chcesz mi ubliżyć i pogorszyć poglądy na mnie"

W momentach w których jest ogromna presja, skupienie, podczas sporo znaczących akcji darcie ryja na teamspeaku o Twoich dwunastoletnich zawodach nie będzie tolerowane. Nie tylko ja kazałem Ci zamknąć ryj, to fakt - przyznaję się do tego bez bicia, po prostu wszystkich wkurwiałeś.

Odniosę się jeszcze raz do Twojego 'podania' przepełnionego błędami.

2 godziny temu, Siemson napisał:

Nick podczas gry: Siemson

Login: Siemson

Ile czasu spędziłeś na serwerze?: 250h na oko :)

Jak często grasz na serwerze?: Codziennie 

Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: 4 lata

Dlaczego my?: Szukam zgranej ogarniętej grupy z zasadami 

Czy masz znajomych w ELITE?: Pisałem z pewną osobą dużo ale nwm czy można to zaliczyć do znajomości 

Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: Byłem w H$ ale zostałem wykickowany ponieważ dostałem zadanie dostarczyc clovera do bazy sam bez strzelca i wyjechala na mnie karetka z czteroma strzelacmi i wybuchłem i zostałem zwyzywane od zjebów i wykickowany

Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?: Tak

Czy zgadzasz się płacić składki? Tak.zawsze

Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1-10]: Strzelec[8/10] Kierowca [9/10] Pilot [6/10]

Opisz siebie w kilku zdaniach:Mam na imię Kamil interesuje mnie programowanie gier itp jestem raczej spokojną osobą i umiem się słuchać 

Pozdrawiam :>>

Piszesz, że grasz 4 lata, spędziłeś 250h na serwerze.. W takim razie, wytłumacz mi, dlaczego masz niższe KD Ratio niż ja mając przegrane 50h?

Co do tego, czemu wypowiadam się w podaniu  - to proste. Szanuję grupę ELITE i najzwyczajniej w świecie 'odradzam' im branie Cię popierając moją opinię argumentami. U Ciebie brak argumentów, z resztą, czego innego miałbym się spodziewać.

Opublikowano (edytowane)

oj długa spowiedź z kłamst cie czeka nie masz dowodów nic mi nie zrobisz pozdrawiam kończe temat z tobą. 

a jak juz mnie tak oczerniasz to co z tym oddaniem waszych baz twojemu koledze ktory założył grupe na 2 koncie z tego samego komputera??

nie gram dla kd ratio nie tryharduje to jest tylko gra nie zależy mi na kd ratio po co mi je ? żeby szpanować??

Edytowane przez Siemson
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności