coughboy Opublikowano 19 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 19 Lipca 2017 Cześć, oficjalnie otwieramy rekrutację do naszej skromnej ekipy, którą postanowiliśmy nazwać CASHBAKERS (z sentymentu do projektu granego na innym serwerze). Nie jesteśmy żadnymi profesjonalistami, a bandą znajomych, którzy stawiają na dobrą zabawę. Stąd też nie będziemy wymagać od Was nie wiadomo czego, jak robią to inne ekipy. No ale dobrze, koniec zbędnego pierdolenia, przejdźmy do konkretów. Świetną atmosferę Możliwość 'współpracy' z dobrze zorganizowaną grupą Grupowy skin Bazę na obrzeżach idlewood - taktyczna lokacja, dzięki której mamy wszędzie blisko Serwer teamspeak3 Kanały teamspeak3 o tematyce DAYZ. Ogarniętą ekipę, która chętnie poduczy Was grania w tą komputerówkę Poczucie humoru na wysokim poziomie! Co do wymagań - tak jak wcześniej wspominałem, nie ma ich dużo. Zależy nam tylko na tych punktach: sprawne słuchawki oraz mikrofon, umiejętność pracy w grupie, poczucie humoru, dystans do samego siebie, znajomości skryptowych PODSTAW. Wzór na podanie do CASHBAKERS: Twój nick w grze: Twój wiek: Posiadasz sprawne słuchawki?: Posiadasz sprawny mikrofon?: Opisz siebie w paru zdaniach: Spełniasz powyższe wymagania?: Ile grasz już na serwerze fragujemy?: Znasz kogoś z naszej ekipy? Jeśli tak, to kogo?: Rozpatrujemy podania w ciągu 24 godzin. 1
Cannabis3k Opublikowano 19 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 19 Lipca 2017 Twój nick w grze: Cannabis3k Twój wiek: 15 Posiadasz sprawne słuchawki?:Tak Posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Opisz siebie w paru zdaniach: Mam na imie Adrian pochodze z Łodzi mam 15 lat lubie grać w gry typu gta,cs itp Spełniasz powyższe wymagania?: Tak Ile grasz już na serwerze fragujemy?: 2lata Znasz kogoś z naszej ekipy? Jeśli tak, to kogo?: Niestety nie ale chetnie mozna by bylo poznac
coughboy Opublikowano 20 Lipca 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2017 Dnia 19.07.2017 o 14:15, Cannabis3k napisał: Twój nick w grze: Cannabis3k Twój wiek: 15 Posiadasz sprawne słuchawki?:Tak Posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Opisz siebie w paru zdaniach: Mam na imie Adrian pochodze z Łodzi mam 15 lat lubie grać w gry typu gta,cs itp Spełniasz powyższe wymagania?: Tak Ile grasz już na serwerze fragujemy?: 2lata Znasz kogoś z naszej ekipy? Jeśli tak, to kogo?: Niestety nie ale chetnie mozna by bylo poznac Bierzemy Cię. Jak wydadzą nam bazę i skiny oraz skrzynki, to się odezwę. 1
Cannabis3k Opublikowano 20 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2017 48 minut temu, coughboy napisał: Bierzemy Cię. Jak wydadzą nam bazę i skiny oraz skrzynki, to się odezwę. okej
Siemson Opublikowano 21 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 21 Lipca 2017 (edytowane) Twój nick w grze: Siemson Twój wiek: 14 Posiadasz sprawne słuchawki?: Tak. Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak. Opisz siebie w paru zdaniach: Jestem stanowczy , spokojny Spełniasz powyższe wymagania?: Raczej tak Ile grasz już na serwerze fragujemy?:Ponad miesiąc Znasz kogoś z naszej ekipy? Jeśli tak, to kogo?: niestety ale nie Edytowane 21 Lipca 2017 przez Siemson
Siemson Opublikowano 21 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 21 Lipca 2017 (edytowane) k Edytowane 21 Lipca 2017 przez Siemson asd
coughboy Opublikowano 21 Lipca 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 21 Lipca 2017 Godzinę temu, Siemson napisał: Twój nick w grze: Siemson Twój wiek: 14 Posiadasz sprawne słuchawki?: Tak. Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak. Opisz siebie w paru zdaniach: Jestem stanowczy , spokojny Spełniasz powyższe wymagania?: Raczej tak Ile grasz już na serwerze fragujemy?:Ponad miesiąc Znasz kogoś z naszej ekipy? Jeśli tak, to kogo?: niestety ale nie Okres próbny, napisz do mnie prywatną wiadomość - dziś dostajemy bazę, więc wieczorem widzę Cię w grze. Gratuluję.
Skay Opublikowano 21 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Lipca 2017 Twój nick w grze:T!G3R Twój wiek:15 Posiadasz sprawne słuchawki?:Tak Posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Opisz siebie w paru zdaniach:Witam! Mam na imię Eryk mam 15 lat interesuje się grami typu Mta Cs itd. Jestem bardzo spokojną osobą. Spełniasz powyższe wymagania?:Tak Ile grasz już na serwerze fragujemy?:2-4 miesiące Znasz kogoś z naszej ekipy? Jeśli tak, to kogo?: Nie znam, ale chętnie Was poznam
coughboy Opublikowano 21 Lipca 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 21 Lipca 2017 Okres próbny, napisz do mnie prywatną wiadomość - dziś powinniśmy dostać bazę, więc wieczorem widzę Cię w grze. Gratuluję.
kaczoR. Opublikowano 21 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 21 Lipca 2017 Twój nick w grze: kaczor Twój wiek: 16 Posiadasz sprawne słuchawki?: tak Posiadasz sprawny mikrofon?: tak Opisz siebie w paru zdaniach: mily pomocny czlowiek Spełniasz powyższe wymagania?: tak Ile grasz już na serwerze fragujemy?: 200h Znasz kogoś z naszej ekipy? Jeśli tak, to kogo?: nie znam nikogo
Misia:*** Opublikowano 21 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 21 Lipca 2017 Twój nick w grze: Tyska** Twój wiek: 13 Posiadasz sprawne słuchawki?: tak Posiadasz sprawny mikrofon?: Nie , ale mam telefon I mikrofale. Opisz siebie w paru zdaniach: Zadymiara , babo chlop , top 1 pvp dayz. Spełniasz powyższe wymagania?: tak Ile grasz już na serwerze fragujemy?: 20h Znasz kogoś z naszej ekipy? Jeśli tak, to kogo?: Nie znam ale chetnie poznam<3
coughboy Opublikowano 21 Lipca 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 21 Lipca 2017 (edytowane) 30 minut temu, kaczoR. napisał: Twój nick w grze: kaczor Twój wiek: 16 Posiadasz sprawne słuchawki?: tak Posiadasz sprawny mikrofon?: tak Opisz siebie w paru zdaniach: mily pomocny czlowiek Spełniasz powyższe wymagania?: tak Ile grasz już na serwerze fragujemy?: 200h Znasz kogoś z naszej ekipy? Jeśli tak, to kogo?: nie znam nikogo Odrzucam, nie bierzemy złodziei. 23 minuty temu, Misia:*** napisał: Twój nick w grze: Tyska** Twój wiek: 13 Posiadasz sprawne słuchawki?: tak Posiadasz sprawny mikrofon?: Nie , ale mam telefon I mikrofale. Opisz siebie w paru zdaniach: Zadymiara , babo chlop , top 1 pvp dayz. Spełniasz powyższe wymagania?: tak Ile grasz już na serwerze fragujemy?: 20h Znasz kogoś z naszej ekipy? Jeśli tak, to kogo?: Nie znam ale chetnie poznam<3 Odrzucam. Edytowane 21 Lipca 2017 przez coughboy
Melluś Opublikowano 23 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 23 Lipca 2017 Twój nick w grze: Mchlk,Monek Twój wiek: 14 lat Posiadasz sprawne słuchawki?: tak Posiadasz sprawny mikrofon?: tak Opisz siebie w paru zdaniach: Jestem dobrym graczem mta Lubie piłkę nożną i uczęszczam do gimnazjum sportowego Spełniasz powyższe wymagania?: Tak Ile grasz już na serwerze fragujemy?: rok Znasz kogoś z naszej ekipy? Jeśli tak, to kogo?: Cannabis3k
coughboy Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 23 Lipca 2017 11 minut temu, Monek.Mchlk napisał: Twój nick w grze: Mchlk,Monek Twój wiek: 14 lat Posiadasz sprawne słuchawki?: tak Posiadasz sprawny mikrofon?: tak Opisz siebie w paru zdaniach: Jestem dobrym graczem mta Lubie piłkę nożną i uczęszczam do gimnazjum sportowego Spełniasz powyższe wymagania?: Tak Ile grasz już na serwerze fragujemy?: rok Znasz kogoś z naszej ekipy? Jeśli tak, to kogo?: Cannabis3k Niech Ci będzie, okres próbny.
KubaN Opublikowano 23 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 23 Lipca 2017 (edytowane) Twój nick w grze: KubaN Twój wiek: 14 lat Posiadasz sprawne słuchawki?: tak Posiadasz sprawny mikrofon?: tak Opisz siebie w paru zdaniach: Jestem miły ,uprzejmy lubię grać na serwerach typu DayZ Lubie piłkę nożną i uczęszczam do gimnazjum Spełniasz powyższe wymagania?: Tak Ile grasz już na serwerze fragujemy?: Na tamtej edycji skończyłem Znasz kogoś z naszej ekipy? Jeśli tak, to kogo?: Cannabis3k Edytowane 23 Lipca 2017 przez KubaN
coughboy Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 23 Lipca 2017 20 minut temu, Miłek Legan napisał: Twój nick w grze: Joki Twój wiek: 15 Posiadasz sprawne słuchawki?: Oczywiście Posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście Opisz siebie w paru zdaniach: Ninja (Huo Yuanjia) legenda chińskiego wushu . Urodzony w wiosce Xiaonan . Spełniasz powyższe wymagania?: Oczywiście Ile grasz już na serwerze fragujemy?: Długo z przerwami ! Znasz kogoś z naszej ekipy? Jeśli tak, to kogo?: Canobis , Tiger , Siemson troche ! accept 9 minut temu, KubaN napisał: Twój nick w grze: KubaN Twój wiek: 14 lat Posiadasz sprawne słuchawki?: tak Posiadasz sprawny mikrofon?: tak Opisz siebie w paru zdaniach: Jestem Miły , Uprzejmy Lubie Grać Na Serwerach Typu DayZ Lubie piłkę nożną i uczęszczam do gimnazjum Spełniasz powyższe wymagania?: Tak Ile grasz już na serwerze fragujemy?: Na Tamtej Edycji Skończyłem Znasz kogoś z naszej ekipy? Jeśli tak, to kogo?: Cannabis3k nie, błędne pisanie
Minekee Opublikowano 23 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 23 Lipca 2017 (edytowane) Twój nick w grze: Minekee Twój wiek: 19 // niedługo 20 Posiadasz sprawne słuchawki?: Tak Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Opisz siebie w paru zdaniach: Z poczuciem humoru, dystansem, szybko uczacy się. Spełniasz powyższe wymagania?: Tak Ile grasz już na serwerze fragujemy?: 2 dni, aczkolwiek wcześniej grałem trochę w dayz standalone, trochę h1z1. Znasz kogoś z naszej ekipy? Jeśli tak, to kogo?: --- Edit: sporo gralem w cs, turnieje online jak o offline, może umiejętności strzelania przełoża się na dayz Edytowane 23 Lipca 2017 przez Minekee 1
coughboy Opublikowano 25 Lipca 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 25 Lipca 2017 Dnia 23.07.2017 o 21:35, Minekee napisał: Twój nick w grze: Minekee Twój wiek: 19 // niedługo 20 Posiadasz sprawne słuchawki?: Tak Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Opisz siebie w paru zdaniach: Z poczuciem humoru, dystansem, szybko uczacy się. Spełniasz powyższe wymagania?: Tak Ile grasz już na serwerze fragujemy?: 2 dni, aczkolwiek wcześniej grałem trochę w dayz standalone, trochę h1z1. Znasz kogoś z naszej ekipy? Jeśli tak, to kogo?: --- Edit: sporo gralem w cs, turnieje online jak o offline, może umiejętności strzelania przełoża się na dayz Biorę, odezwij się pw.
Kraker Opublikowano 29 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 29 Lipca 2017 Twój nick w grze: Kraker Twój wiek: 18 Posiadasz sprawne słuchawki?: Tak Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Opisz siebie w paru zdaniach: Kraker, a właściwie Bartek, lat 18, 3 klasa Technikum informatycznego. Pasja? Motoryzacja i kolarstwo górskie. Jestem raczej spokojnym i zdystansowanym człowiekiem, więc nie ma co się martwić o ewentualne kłótnie... Spełniasz powyższe wymagania?:Tak Ile grasz już na serwerze fragujemy?: Ponad 20 godzin Znasz kogoś z naszej ekipy? Jeśli tak, to kogo? Niestety nie
Rekomendowane odpowiedzi