Trust Opublikowano 12 Lipca 2017 Donator Opublikowano 12 Lipca 2017 Wymagania : - Dobra znajomość mapy wręcz 100%, - Kultury, - Dystansu do siebie, - Opanowania, abyś nie krzyczał/krzyczała na ts, Oferuje: -Baze, -Skina, I dobrą zabawę, Pozdrawiam. 1
teeZ Opublikowano 12 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2017 Jestem chętny, aktualnie gram solo mam 17 lat. Gierkę ogarniam, ponieważ przed przerwą można powiedzieć no-lifiłem w tą gierkę JAK MIAŁEM EKIPĘ, jednak z upływem lat postanowiliśmy zmienić i przestawić się z tej gierki, i każdy poszedł w inną stroną! Jak coś mg Ci dać kontakt FB, żebyśmy się lepiej zgadywali!
Mefekobe Opublikowano 12 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2017 Także mogę zagrać o ile aktualne, Nick Mefek, 16 lat, Na poprzedniej edycji gra w teamach, XVM, NIEPLA, z KD ~3.70, Gra w GTA:SA od 2005 tak miałem 5 lat kiedy w to zacząłem grać, Doświadczenie w teamach z TOPki oraz NS m.in [tm_09] oraz qnatek. 1
Trust Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Donator Opublikowano 12 Lipca 2017 10 minut temu, Mefekobe napisał: Także mogę zagrać o ile aktualne, Nick Mefek, 16 lat, Na poprzedniej edycji gra w teamach, XVM, NIEPLA, z KD ~3.70, Gra w GTA:SA od 2005 tak miałem 5 lat kiedy w to zacząłem grać, Doświadczenie w teamach z TOPki oraz NS m.in [tm_09] oraz qnatek. Bądź jutro na serwerze, dogadamy się co i jak. Może wszyyscy będziemy się dogadywać, i będziemy grac w 3.
Gasiu Opublikowano 12 Lipca 2017 Donator Opublikowano 12 Lipca 2017 XDDDDDDDDDDDDDD nie znam bardziej wątpliwego człowieka niż ty 1
Trust Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Donator Opublikowano 12 Lipca 2017 16 minut temu, Gasiuu napisał: XDDDDDDDDDDDDDD nie znam bardziej wątpliwego człowieka niż ty I kto to mówi haha. Proszę o zamknięcie tematu.
Anx1ty Opublikowano 18 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Lipca 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi