Skocz do zawartości

[KOSZ] Zwiększenie FPS W MTA !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jest to film w którym pokazuję kilka sposobów na zwiększenie FPS'ów w MTA.

https://youtu.be/uM8chTZWoa4

Pozdrawiam.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

1. Szumi ci mikrofon, spróbuj zrobić nawet własnej roboty tłumik mikrofonu.
2. Było tego już sporo na forum.
3. Dzięki przyda się. :)

Edytowane przez SniFT
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano
1 minutę temu, SniFT napisał:

1. Szumi ci mikrofon, spróbuj zrobić nawet własnej roboty tłumik mikrofonu.
2. Było tego już sporo na forum.
3. Dzięki przyda się. :)

1. Wiem, starałem się kilka razy go naprawić, albo zaradzić coś na to, nic z tego ;(. Dlatego mam na przycisk, ale nagrywając ten filmik nie mogłem, ustawić na przycisk.

2. Wiem, ale wrzuciłem bo nie każdy sposób był na forum, do tego kilka osób mnie prosiło :D

3. ;) 

• Właściciel
Opublikowano

Nie polecam CCLeaner'a. W zamian za to REG CLEAN PRO - zdecydowanie lepszy i przede wszystkim nie powoduje komplikacji.

Anx1ty,
To na moim komputerze CCleaner nie spowodował żadnych komplikacji a Reg Cleaner PRO wyrzucił doszczętnie instalację MTA z rejestru.
GET,
Widocznie instalacja MTA była nieprawidłowa.
  • Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano (edytowane)

Brawa dla tego Pana, zdarł wszystko z tych dwóch filmów: ( i pewnie z innych też <happy>)

@Edit 

Polecam obejrzeć film Trusta, później tych dwóch Panów wyżej i później znowu Trusta. Byłeś tak leniwy że używałeś tych samych zdań <foch>

Edytowane przez MentosToJa
  • Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano
Dnia 10.07.2017 o 14:45, MentosToJa napisał:

Brawa dla tego Pana, zdarł wszystko z tych dwóch filmów: ( i pewnie z innych też <happy>)

@Edit 

Polecam obejrzeć film Trusta, później tych dwóch Panów wyżej i później znowu Trusta. Byłeś tak leniwy że używałeś tych samych zdań <foch>

Gdybym zgapiał od nich na pewno nie używał bym tych samych zdań, po prostu takich sposobów ja używam i tyle. Mi to pomogło więc postanowiłem się tym podzielić. Dodam także, że nie ma za dużo sposobów na zwiększenie fps w mta. Dlatego w każdym filmie na yt są one podobne jak nie takie same. 

• 3 tygodnie później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności