Trust Opublikowano 9 Lipca 2017 Donator Opublikowano 9 Lipca 2017 Witam, jest to film w którym pokazuję kilka sposobów na zwiększenie FPS'ów w MTA. https://youtu.be/uM8chTZWoa4 Pozdrawiam. 1
SniFT Opublikowano 9 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2017 (edytowane) 1. Szumi ci mikrofon, spróbuj zrobić nawet własnej roboty tłumik mikrofonu. 2. Było tego już sporo na forum. 3. Dzięki przyda się. Edytowane 9 Lipca 2017 przez SniFT 1
Trust Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Donator Opublikowano 9 Lipca 2017 1 minutę temu, SniFT napisał: 1. Szumi ci mikrofon, spróbuj zrobić nawet własnej roboty tłumik mikrofonu. 2. Było tego już sporo na forum. 3. Dzięki przyda się. 1. Wiem, starałem się kilka razy go naprawić, albo zaradzić coś na to, nic z tego ;(. Dlatego mam na przycisk, ale nagrywając ten filmik nie mogłem, ustawić na przycisk. 2. Wiem, ale wrzuciłem bo nie każdy sposób był na forum, do tego kilka osób mnie prosiło 3.
Właściciel GET Opublikowano 10 Lipca 2017 Właściciel Opublikowano 10 Lipca 2017 Nie polecam CCLeaner'a. W zamian za to REG CLEAN PRO - zdecydowanie lepszy i przede wszystkim nie powoduje komplikacji. Anx1ty, 10 Lipca 2017 To na moim komputerze CCleaner nie spowodował żadnych komplikacji a Reg Cleaner PRO wyrzucił doszczętnie instalację MTA z rejestru. GET, 10 Lipca 2017 Widocznie instalacja MTA była nieprawidłowa. 2
MentosToJa Opublikowano 10 Lipca 2017 Wykluczony Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) Brawa dla tego Pana, zdarł wszystko z tych dwóch filmów: ( i pewnie z innych też ) @Edit Polecam obejrzeć film Trusta, później tych dwóch Panów wyżej i później znowu Trusta. Byłeś tak leniwy że używałeś tych samych zdań Edytowane 10 Lipca 2017 przez MentosToJa 3
Trust Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Donator Opublikowano 11 Lipca 2017 Dnia 10.07.2017 o 14:45, MentosToJa napisał: Brawa dla tego Pana, zdarł wszystko z tych dwóch filmów: ( i pewnie z innych też ) @Edit Polecam obejrzeć film Trusta, później tych dwóch Panów wyżej i później znowu Trusta. Byłeś tak leniwy że używałeś tych samych zdań Gdybym zgapiał od nich na pewno nie używał bym tych samych zdań, po prostu takich sposobów ja używam i tyle. Mi to pomogło więc postanowiłem się tym podzielić. Dodam także, że nie ma za dużo sposobów na zwiększenie fps w mta. Dlatego w każdym filmie na yt są one podobne jak nie takie same.
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 27 Lipca 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Lipca 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi