Dydaa Opublikowano 6 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 6 Lipca 2017 Imię: Wiktor Wiek: 16 Pochodzę z serwera: Dayz i od czasu do czasu na arenach jestem. Od kiedy u nas grasz: Od 8 miesięcy Za co cenisz naszą sieć: Sprawiedliwą administrację, dobrze rozwinięte serwery i pełen profesjonalizm.Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Jestem na fragujemy od nie całego roku i nie mam zamiaru się gdzie indziej ruszać. Staram się udzielać w życiu serwera, wypowiadam się na różne tematy głównie dotyczące serwera Dayz.Inne informacje o sobie: Moim hobby jest ZHP i Gry. Od września będę uczył sie w technikum na kierunku mechatronik. Interesuję sie sportem i gadżetami związanymi z komputerem, jak i elektroniką.
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 7 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Lipca 2017 Twój wniosek o rangę Stały Bywalec został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. [!] Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego, mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 8 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2017 Zbyt rzadko udzielasz sie ma forum 8 miesiecy - niecale 40 postow. Jak nazwa wskazuje trzeba byc czestym bywalcem na FG.
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 8 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2017 Twój wniosek o rangę Stały Bywalec został odrzucony. Dziękujemy za zainteresowanie naszą siecią serwerów. Spróbuj ponownie za jakiś czas.
Rekomendowane odpowiedzi