Zasłużony Fragowicz Dad.oF.Hax Opublikowano 2 Września 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Września 2012 Nick jakiego używasz: Dad.oF.Hax (tak tatuś jestem ) :) Podaj swój wiek: 18 wiosenek :) Staż gry Counter-Strike: Żeby nie kłamać ? 2k6 1szy steam :) Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nigdy. Czy kiedykolwiek posiadałeś admina?: Przez tyle lat troszke tego było :) Opisz doświadczenie będąc adminem na innym serwerze: Doświadczenia mam sporo :) Od podstawy edycji skryptów .amxx przez komendy admina, staż w grze, Stawianie serwera od podstaw (nie mówię tutaj o stawianiu go klikając "start" np. na pukawce, ale o postawieniu go na zwykłym vps'ie :) ) ogółem długo By wymieniać. Kilka osób tutaj mnie zna, więc wie co potrafię ;) Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: To będzie zabawne, bo w argumentach sam obniżę swoje szanse ;) Nie spełniam kilku wymagań, a dokładniej : nie mam 30 sensownych postów, nie spędziłem 20h na serwerze, nie jestem na nim od czasu jaki był podany w regulaminie. Ale mam spore doświadczenie. Skillem i pomysłowością nie dorównuje Mi 3/4 dzisiejszych graczy, mimo, że długo nie grałem :) Jestem uparty jak mało kto, nie odpuszczam jak czegoś nie skończę :) Mówiąc mniej precyzyjnie, bo lubię bawić się grą, grą fair play. :) A często takiej gry na serwerach brakuje, tutaj brakuje nawet graczy, pomogę rozkręcić serwer, na ile będę mógł :) Oświadczam, że posiadam STEAM. Jego ID - 0:0:30835291 Nie pogniewam się jak to podanie odrzucicie po 10 minutach :D Bo nie spełniam wymagań, ale skoro mogę jakoś pomóc to chcę spróbować :)
Właściciel GET Opublikowano 2 Września 2012 Właściciel Opublikowano 2 Września 2012 Ależ na FFA nie trzeba wymogów żadnych - bracie ;) Tak.
Wygnaniec Opublikowano 2 Września 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 2 Września 2012 Na nowe serwer FFA przyda sie jakiś admin. Myśle że można ci dać szanse. Jestem na tak
ziomeq21 Opublikowano 2 Września 2012 Fragowicz Opublikowano 2 Września 2012 Szczerze mogę powiedzieć jedno zdanie: przy nim wszystkie te wymagania możecie wsadzić sobie w d***! ( Bez urazy oczywiściie ;) )
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 2 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Września 2012 Czemu nie, przyda sie admin.
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 2 Września 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Września 2012 Zapraszam do współpracy ,]
-=Krzysiek=- Opublikowano 3 Września 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Września 2012 Tak ;), nie trzeba dużo pisać.
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 3 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Września 2012 Przyda się admin na FFA. Na tak.
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 3 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Września 2012 Tak
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 6 Września 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Września 2012 Hax - Wieksza aktywnosc na FFA , tyczy sie to wszystkich "nowych" skladajacych podania.
Zasłużony Fragowicz Dad.oF.Hax Opublikowano 6 Września 2012 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Września 2012 Hax - Wieksza aktywnosc na FFA , tyczy sie to wszystkich "nowych" skladajacych podania. Nie mam chwilowo takiej możliwości w tym tygodniu ;) Szkoła się zaczęła a ja mam troche spraw w niej, radiowęzeł etc. :) Ale od poniedziałku będę ;)
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 8 Września 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Września 2012 Tak.
Zasłużony Fragowicz Dad.oF.Hax Opublikowano 10 Września 2012 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Września 2012 Z przykrością muszę stwierdzić, że nie jestem w stanie pełnić funkcji administratora na serwerze z powodu braku wolnego czasu. Szkoła się zaczęła, wróciłem do koszykówki do tego doszły sprawy prywatne. Jeśli potrzebna byłaby jakaś pomoc jestem zawsze skłonny do pomocy (to zdanie pod względem gramatycznym jest beznadziejne ) :) Proszę o zamknięcie wątku.
Rekomendowane odpowiedzi