Mr.GreeeN Opublikowano 2 Września 2012 Fragowicz Opublikowano 2 Września 2012 [justify]Witam wszystkich bardzo serdecznie:) .[/justify] Dzisiaj mam do was pytanie , a mianowicie : Kiedyś miałem oprogramowanie Viste , a teraz mam 7 gdy mi zmienili to jak odpalam cs lub inne gry mam na 3/4 ekranu po bokach jest czarne... , tak więc żebym grał normalnie muszę ustawić w video : display mode : Widerrscren , lecz po ustawieniu tej aplikacji na steam nie widzę awatarów a chciałbym grać normalnie :) . z góry dziękuje za pomoc:)
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 2 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Września 2012 Może spróbuj w ustawieniach na monitorze? Ja np. mam przycisk "automatyczne dopasowanie rozdzielczości".
Właściciel GET Opublikowano 2 Września 2012 Właściciel Opublikowano 2 Września 2012 Ustawienia w monitorze, też to samo miałem. Możesz kliknąć na pulpicie prawym przyciskiem od myszy -> ustawienia ekranu i wybrać odpowiednią rozdzielczość oraz odpowiedni ekran, a orientację poziomą - ale zapewne masz to już ustawione. Więc zostaje Ci monitorek.. ;-) Takie jeszcze pytanie. Jaką masz rozdzielczość w CS 1.6?
Zasłużony Fragowicz Dad.oF.Hax Opublikowano 2 Września 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Września 2012 jeśli masz monitor większy niż 24'' będziesz musiał ustawiać śmieszną rozdzielczość na monitorze, rzędu 1024/1280 :c W dodatku podobną w cs'ie :) Zalezy też trochę od tego jaką masz karte, i czy masz wgrane jej stery po zmianie systemu :)
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 2 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Września 2012 Lub poszperaj w panelu nvidii, oczywiście jeśli karta graficzna nvidii, tam masz różne opcje dopasowywania rozdzielczości.
Pumaaa Opublikowano 2 Września 2012 Fragowicz Opublikowano 2 Września 2012 Ja mam prawie taki sam problem. Włączam cs to mam tych ludków a potem cały ekran biały i się wyłącza.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 3 Grudnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Grudnia 2012 Brak odpowiedzi. @Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi