Alfie Solomons Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zawieszony Opublikowano 23 Czerwca 2017 RasTi dostał mute. Poza tym to wy cały czas macie jakieś do nas sapy, zaczynacie obrażać mnie a potem kończy się tym że kampie wam na bazę a wy co ? dalej swoje... Pisałem wam przeproście to sobie pójdę ale nie, jedynie mojzesz to zrobił choć nic do mnie nie pisał, po czym wpadliśmy całą grupą i wyszliście z serwera na jakieś ruski serwer, pisałem wam czy idziecie na ts to nie,a dziś ? cały czas jakoś chcieliście iść ale i tak wiem że skończyłoby się tym że wyzywalibyście nas zamiast się w jaki kol wiek sposób dogadać. Nie mam ss gdy mnie wyzywał ale będzie w logach mam 1 ss gdy byliśmy prawie całą grupą pod ich bazą- Ale nie ukrywam nas też poniosło, zamiast ignorować wasze głupie komentarze bądź wyzwiska to tylko na nie odpowiadaliśmy (głownie ja) Także za swoje jak i osób z naszej grupy które brały udział w tej akcji przepraszamy. Poza tym KlixeR pisał może 5 min przed tym jak dostaliście mute żebyśmy przeszli na pw to żadna ze stron nie posłuchała więc @KliXeR Zrobił dobrze mutując. [2017-06-23 16:19:39] [Output] : [Gracz] .KK^RasTi*: Gdyby twoja organizacja nie wyzywała Goka,to byście nie mieli
KUBOT Opublikowano 23 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 23 Czerwca 2017 (edytowane) Okej po 1 prosiłem o wypowiedź tylko klixera i Nestego nie umiesz czytać ? po 2 Pierwsi zaczeliście tą konwersację jak dla mnie chorą potem coś we mnie wybuchło i nie chciałem odpuścić po 3 nie zmieniaj tematu po 4 i po raz ostatnie nikt cię nie obraża jak masz jakieś dowody poproszę a te ss nic nie świadczy i z starszego czasu ... Proszę nie bądź obrońcą a Rasti nie dostał mute chyba że po napisaniu mojej skargi bo się przestraszyliście PS : CHCĘ ODPOWIEDZI OD KLIXERA AND NESTY/HEI... aaa "Poza tym KlixeR pisał może 5 min przed tym jak dostaliście mute żebyśmy przeszli na pw to żadna ze stron nie posłuchała więc @KliXeR Zrobił dobrze mutując." MUTUJĄC TYLKO 1 STRONĘ DZIEKI WIELKIE NIE PISZ W TEJ SKARDZE NIE POGRĄŻAJ SIE Edytowane 23 Czerwca 2017 przez KUBOT
KUBOT Opublikowano 23 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 23 Czerwca 2017 Dobra dobra byłeś w tej "gówno burzy" więc nie zmieniaj tematu dalej wnioskuje o ukaranie ciebie.
KUBOT Opublikowano 27 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 27 Czerwca 2017 (edytowane) Mam pytanko czy on się kurwa kiedyś uspokoi .? znów serwer ruszył a GoKu z jakimś kolegą od razu naskoczyli na nas jak wbiliśmy na serwer ...Mój kolega jako że nie lubi smarkaczy jak mu dogryzają nigdy nie da się pocisnąć tak to chyba się mówi w gimbusowskim stylu a tu proszę parę ssów.. Edytowane 27 Czerwca 2017 przez KUBOT
Alfie Solomons Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 27 Czerwca 2017 (edytowane) Na prawdę ? człowieku pierw piszesz bzdety za co straciłem range( i własnie dziś ją poruszyłeś) to jeszcze ty się mnie czepiasz, może prowokowałem cie tym bo zapytałem darkeza czy widział skargę? a może dlatego bo napisałem że ty mnie prowokujesz swoją osobą? przecież to prawda, cały czas spamisz serduszkami albo innym gównem albo piszesz za co straciłem tego moda. Naprawdę to ty zacząłeś to wszystko. Co do darkieza, nie mój problem co on pisał, i nie jest to mój kolega, po prostu pisaliśmy.. POWODZENIA NA RESPIE INFKA XDDXDXDX Edytowane 27 Czerwca 2017 przez GoKuSoN
Rekomendowane odpowiedzi