Właściciel GET Opublikowano 16 Września 2012 Właściciel Opublikowano 16 Września 2012 refresh. Czekam na odp Jesteś H@ serwera i to Ty podejmujesz decyzję.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 16 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Września 2012 Można powiedzieć, że jestem na Tak. Mówiłem Ci dziś Krowa "Udzielaj się na forum" a widocznie tego nie robisz. Ze względu na wiek i bycie osobą dość dorosłą + mózg sądzę, że dasz radę ogarnąć dwa serwery.
Właściciel GET Opublikowano 16 Września 2012 Właściciel Opublikowano 16 Września 2012 + mózg Zacofany troszeczkę.
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 17 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Września 2012 + mózg Zacofany troszeczkę. fakt ;> ja jestem pomiędzy tak a nie, dlaczego? mało aktywny na forum. przeważam nad decyzją na tak, ponieważ zawszę jak razem gramy panuje sympatyczna atmosfera i bardzo dobrze się dogadujemy;)
SzalonaKrowka Opublikowano 17 Września 2012 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Września 2012 Chlopaki juz pown mowil ze sie slabo na forum udzielam i mu grzecznie objasnilem ze sie udzielam , na swoj sposob tzn nie mam czasu by pisac o pierdolach pisze tylko na tematy dotyczace mojej osoby a wiekszosc korespondencji prowadze na PW i uwierzcie mi ze codziennie jestem tu i czytam .Wole zamiast pisac graci pilnowac w tym czasie serwera , a czasu mam nie zawiele praca rodzina :D
Właściciel GET Opublikowano 17 Września 2012 Właściciel Opublikowano 17 Września 2012 Ja bym osobiście nie czepiał się jego obecności w pisaniu na forum. Wypowiada się w najważniejszych tematach, a potwierdzić mogę, że kilka razy dziennie zagląda na forum. Temat jest zakończony.
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 18 Września 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Września 2012 Witam na pokładzie FFA. Przyjety. Dział ukryty masz juz zapoznany z racji administratora 4Fun'a.
Rekomendowane odpowiedzi