Skocz do zawartości

Podanie o admina Szalona Krowka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick jakiego używasz:Szalona Krowka

Podaj swój wiek:34

Staż gry Counter-Strike:12 lat

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com:nie

Czy kiedykolwiek posiadałeś admina?:Tak

Opisz doświadczenie będąc adminem na innym serwerze:Jestem adminem na 4fun

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:Jestem kulturalny i milym czlowiekiem. Posiadam znaczna wiedze na temat cs i raczej bezblednie wychwytuje cziterow .

Oświadczam, że posiadam STEAM. Jego ID -STEAM_0:0:18229483

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Fragowy Mister
Opublikowano

Tak

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Tak :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Na nie, dostałeś admina na 4funie, 05 sierpnia co pokazuję twój brak aktywności na forum. Dodatkowo administracja przymknęła oko w twoim podaniu na 4funie właśnie pod względem postów, więc nie przeginaj pały za bardzo jeżeli tego "warunku" aktywności na forum nie spełniłeś nawet. Tak, rozumiem że jest to nowy serwer i potrzeba adminów jednakże wolałbym o większą aktywność, a później dopiero składanie podania. Niektórzy admini tutaj miesiące byli adminami na serwerze i dopiero wtedy sobie "pozwolili" o napisanie podania na inny serwer, natomiast ty chcesz mieć już dwie funkcje na 2 serwerach od tak.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

O.o nie wypowiedziałem się w podaniu kumpla :? LOL.

@topic

Oczywiście, że na tak.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Zadbaj perfekcyjnie o 4FUN następnie składaj na inny serwer.

Opublikowano

Na nie, dostałeś admina na 4funie, 05 sierpnia co pokazuję twój brak aktywności na forum. Dodatkowo administracja przymknęła oko w twoim podaniu na 4funie właśnie pod względem postów, więc nie przeginaj pały za bardzo jeżeli tego "warunku" aktywności na forum nie spełniłeś nawet. Tak, rozumiem że jest to nowy serwer i potrzeba adminów jednakże wolałbym o większą aktywność, a później dopiero składanie podania. Niektórzy admini tutaj miesiące byli adminami na serwerze i dopiero wtedy sobie "pozwolili" o napisanie podania na inny serwer, natomiast ty chcesz mieć już dwie funkcje na 2 serwerach od tak.

Czyli wszystko na ten temat.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Otwieram podanie bo użytkownik bardzo kulturalny, a aktywnością na 4funie nie odstaje od naszych starych długo grających już adminów. Uważam, że użytkownik ten może przystępować o funkcje admina na FFA, a na razie dopóki mało tam ludzi gra i tak będzie miał mało tam roboty ;) Także otwieram, wypowiadać się.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Rowniez na tak , chciałbym miec go w administracji.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Krowka - Wieksza aktywnosc na FFA , tyczy sie to wszystkich "nowych" skladajacych podania.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@ refresh

Jesli administracja 4FUN nie ma nic przeciwko , - radze sie upewnic o kwestie adminowania 4FUN'a zeby nie było nie porozumień.

Ostatecznie na tak , czekam na wypowiedz Nesty/H@ 4FUNA i wrazie co zapraszam do adminowania FFA .

Nesty / H@ 4FUN - Podejmijcie ostateczna decyzje i prosze zamknac temat z werdyktem ,)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

refresh.

Czekam na odp

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jeśli ogarnie 2 serwery to nie zgłaszam sprzeciwów.

Opublikowano

Co za problem ogarnąć 2 serwery:/ To co robi Head admin serwerów ? Tak samo pilnuje porządku na wszystkich

Przyda się i jestem na tak. Ostatnio grałem to był jeden akurat odpalony i nie było nikogo.

Opublikowano

Miałem okazję zagrać z graczem o nicku "szalona krówka" i muszę przyznać, że złego słowa nie da się o nim powiedzieć, jest bardzo sympatyczną osobą, z poczuciem humoru, odpowiedzialną, z tego co zaobserwowałem dobrze spisywał się w roli admina, wiadomo popełniał czasem małe błędy, ale każdy jest człowiekiem i każdy może się pomylić, ale w dodatku te błędy nie miały żadnego skutku zarówno dla niego jak i dla graczy. Jak wiemy "szalona krówka" chcę pełnić rolę admina na 2 serwerach, wiadomo, że jeżeli więcej czasu będzie spędzał na serwerze 4FUN, to zabraknie go na FFA, wszystko w jego rękach, jeżeli poradzi sobie z całą sprawą i będzie aktywny na 2 serwerach to jestem jak najbardziej na TAK.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności