SzalonaKrowka Opublikowano 1 Września 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Września 2012 Nick jakiego używasz:Szalona Krowka Podaj swój wiek:34 Staż gry Counter-Strike:12 lat Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com:nie Czy kiedykolwiek posiadałeś admina?:Tak Opisz doświadczenie będąc adminem na innym serwerze:Jestem adminem na 4fun Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:Jestem kulturalny i milym czlowiekiem. Posiadam znaczna wiedze na temat cs i raczej bezblednie wychwytuje cziterow . Oświadczam, że posiadam STEAM. Jego ID -STEAM_0:0:18229483
-=Krzysiek=- Opublikowano 1 Września 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 1 Września 2012 Na tak ;). Tylko czy sobie poradzisz z adminem na 2 serwerach?
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 1 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Września 2012 Tak.
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 1 Września 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Września 2012 Tak :)
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 1 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Września 2012 Na nie, dostałeś admina na 4funie, 05 sierpnia co pokazuję twój brak aktywności na forum. Dodatkowo administracja przymknęła oko w twoim podaniu na 4funie właśnie pod względem postów, więc nie przeginaj pały za bardzo jeżeli tego "warunku" aktywności na forum nie spełniłeś nawet. Tak, rozumiem że jest to nowy serwer i potrzeba adminów jednakże wolałbym o większą aktywność, a później dopiero składanie podania. Niektórzy admini tutaj miesiące byli adminami na serwerze i dopiero wtedy sobie "pozwolili" o napisanie podania na inny serwer, natomiast ty chcesz mieć już dwie funkcje na 2 serwerach od tak.
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 1 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Września 2012 O.o nie wypowiedziałem się w podaniu kumpla :? LOL. @topic Oczywiście, że na tak.
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 1 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Września 2012 Zadbaj perfekcyjnie o 4FUN następnie składaj na inny serwer.
Wygnaniec Opublikowano 2 Września 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 2 Września 2012 Na nie, dostałeś admina na 4funie, 05 sierpnia co pokazuję twój brak aktywności na forum. Dodatkowo administracja przymknęła oko w twoim podaniu na 4funie właśnie pod względem postów, więc nie przeginaj pały za bardzo jeżeli tego "warunku" aktywności na forum nie spełniłeś nawet. Tak, rozumiem że jest to nowy serwer i potrzeba adminów jednakże wolałbym o większą aktywność, a później dopiero składanie podania. Niektórzy admini tutaj miesiące byli adminami na serwerze i dopiero wtedy sobie "pozwolili" o napisanie podania na inny serwer, natomiast ty chcesz mieć już dwie funkcje na 2 serwerach od tak. Czyli wszystko na ten temat.
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 4 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Września 2012 Otwieram podanie bo użytkownik bardzo kulturalny, a aktywnością na 4funie nie odstaje od naszych starych długo grających już adminów. Uważam, że użytkownik ten może przystępować o funkcje admina na FFA, a na razie dopóki mało tam ludzi gra i tak będzie miał mało tam roboty ;) Także otwieram, wypowiadać się.
Zasłużony Fragowicz Dad.oF.Hax Opublikowano 4 Września 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Września 2012 Miałem okazję chwilę pograć i porozmawiać. W pełni zgadzam się z wypowiedzią przedmówcy : ) Tak.
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 4 Września 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Września 2012 Rowniez na tak , chciałbym miec go w administracji.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 4 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Września 2012 Tak :)
Pumaaa Opublikowano 4 Września 2012 Fragowicz Opublikowano 4 Września 2012 No co tutaj dużo pisać. Jestem na Tak.
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 6 Września 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Września 2012 Krowka - Wieksza aktywnosc na FFA , tyczy sie to wszystkich "nowych" skladajacych podania.
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 13 Września 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Września 2012 @ refresh Jesli administracja 4FUN nie ma nic przeciwko , - radze sie upewnic o kwestie adminowania 4FUN'a zeby nie było nie porozumień. Ostatecznie na tak , czekam na wypowiedz Nesty/H@ 4FUNA i wrazie co zapraszam do adminowania FFA . Nesty / H@ 4FUN - Podejmijcie ostateczna decyzje i prosze zamknac temat z werdyktem ,)
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 16 Września 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Września 2012 refresh. Czekam na odp
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 16 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Września 2012 Jeśli ogarnie 2 serwery to nie zgłaszam sprzeciwów.
XaLeN Opublikowano 16 Września 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Września 2012 Co za problem ogarnąć 2 serwery:/ To co robi Head admin serwerów ? Tak samo pilnuje porządku na wszystkich Przyda się i jestem na tak. Ostatnio grałem to był jeden akurat odpalony i nie było nikogo.
CheRRy. Opublikowano 16 Września 2012 Zawieszony Opublikowano 16 Września 2012 Miałem okazję zagrać z graczem o nicku "szalona krówka" i muszę przyznać, że złego słowa nie da się o nim powiedzieć, jest bardzo sympatyczną osobą, z poczuciem humoru, odpowiedzialną, z tego co zaobserwowałem dobrze spisywał się w roli admina, wiadomo popełniał czasem małe błędy, ale każdy jest człowiekiem i każdy może się pomylić, ale w dodatku te błędy nie miały żadnego skutku zarówno dla niego jak i dla graczy. Jak wiemy "szalona krówka" chcę pełnić rolę admina na 2 serwerach, wiadomo, że jeżeli więcej czasu będzie spędzał na serwerze 4FUN, to zabraknie go na FFA, wszystko w jego rękach, jeżeli poradzi sobie z całą sprawą i będzie aktywny na 2 serwerach to jestem jak najbardziej na TAK.
Rekomendowane odpowiedzi