Terro[R] Opublikowano 20 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 20 Czerwca 2017 (edytowane) wielkość bazy: ultra link do zakupu: [ Informacje o skinie czasowym ] Nazwa gangu: BrightAsIceRodzaj płatności: sms Link do skina: http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-skins/47589-harley-quinn-skin-from-batman-arkahm-city.html Adnotacja: Nie można ustawiać skinów ważących ponad 7 mb! Nie można ustawiać skinów przezroczystych ani zbugowanych! Nie można ustawiać skinów z rodzaju: anime, zombie ani z wydźwiękiem erotycznym! Skin musi być pełnowymiarowy - nie może być niższy od standardowego! Edytowane 20 Czerwca 2017 przez Quasimodo źle napisane podanie
Terro[R] Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 20 Czerwca 2017 Proszę o kod na któy mam wysłać pieniądze Proszę: 5E***F kod zwrotny GET, 22 Czerwca 2017 Nie podawaj publicznie kodów SMS z MTA.
Legendarny Fragowicz Heisenberg Opublikowano 20 Czerwca 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Czerwca 2017 Czemu chcesz kupić skina dla grupy, która ma już skina na zawsze pro?
Terro[R] Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 20 Czerwca 2017 Ponieważ chcemy zmienić skina grupowego, ponieważ tamten nam się nie podoba, i chcemy zmienić, nawet wtedy kiedy ma być na miesiąc zamiast pro
Mr.White Opublikowano 20 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 20 Czerwca 2017 Nie kłam. Tylko Tobie sie nie podoba ten skin. Sam dzisiaj mówiłeś zanim zaczęliśmy runde, że zmeniasz skina po Tobie sie nie podoba.
Terro[R] Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 20 Czerwca 2017 A także połowie organizacji @Mr.White po za tym, ja za wszystkie skiny płacę
Legendarny Fragowicz Heisenberg Opublikowano 20 Czerwca 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Czerwca 2017 Nie obchodzi mnie kto płacił. Podanie złożył @Mr.White i od niego dostałem kod PSC, więc on jest właścicielem skina. Bez jego zgody skin nie zostanie zmieniony, nawet po opłatach.
Mr.White Opublikowano 20 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 20 Czerwca 2017 @Hesienberg Nie wyrażam zgody na zamianę skina. P.S A jak wam się nie podoba to droga wolna do wyjścia z BAI jak wam sie nie podoba.
Legendarny Fragowicz Heisenberg Opublikowano 20 Czerwca 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Czerwca 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi