KliXeR Opublikowano 17 Czerwca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Czerwca 2017 Przyjazną atmosferę, Mocny humor, Ogarniętą ekipę, która zna tryb DayZ na wylot, Dobrze rozwiniętą ultra bazę, Obecność na resetach pojazdów, Okazjonalnie występowanie w mediach społecznościowych. [Lider] Uzillo [SubLider] KliXeR [AFK]Ciastko EASYMONEYSNIPER Szeryf Get_Wylew K4siel Brayan Leniwy [Pachołek]Młody [Pachołek]Stena Minimum przegranych 36 godzin na serwerze, Aktywności, Dobrej reputacji, Dystansu do siebie, Dobrej znajomości mapy. Nick podczas gry: Login: Wiek: Ile czasu spędziłeś na serwerze?: Jak często grasz na serwerze?: Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: Dlaczego my?: Czy masz znajomych w ELITE?: Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?: Czy zgadzasz się płacić składki? Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1-10]: Opisz siebie w kilku zdaniach: Podawaj prawdziwe informacje, Nie możesz być w innej grupie podczas składania podania, Nie edytuj swojego podania po jego publikacji, Jeżeli Twoje podanie zostanie odrzucone to możesz złożyć kolejne po upływie minimum trzech dni, Ostatnie podanie do innej grupy musi być starsze niż pięć dni, Podanie złożone w czasie zamkniętej rekrutacji zostaje automatycznie odrzucone.
Melluś Opublikowano 17 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 17 Czerwca 2017 Nick podczas gry: Monek,Mchlk Login IG : Wiek: 14 lat Ile czasu spędziłeś na serwerze?: z 200 godzin będzie z przerwami Jak często grasz na serwerze? Codziennie po 2 godziny. : Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: 4lata Dlaczego my?: Dlatego, że szukam ogarniętej ekipy w której nie ma darcia mordy i rakowiska. Czy masz znajomych w ELITE? ... : Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: byłem w ekipie 1Shot ale odszedłem dlatego że mało osób i nie miałem z kim grać. Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?: tak Czy zgadzasz się płacić składki? coś tam dam Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1-10]: 9/10 7/10 5/10 Opisz siebie w kilku zdaniach: Jestem fanem gier takich jak CSGO Mta dayz i Survarium. Lubię grać na fragujemy ale jak czasem nesty się przypruje to mnie wkurwi. jestem przyjazny i czasem lubie pośmieszkować. Pozdro. KliXeR, 20 Czerwca 2017 Odrzucam.
SeNoX Opublikowano 18 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 18 Czerwca 2017 Nick podczas gry: BuFFer Login: NeX Wiek: 17 Ile czasu spędziłeś na serwerze? okolo 150 h : Jak często grasz na serwerze?: codziennie po 2-6h Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: 4 lata Dlaczego my?: bo jestescie zajebisci xD Czy masz znajomych w ELITE?: Uzillo Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: Bylem rok temu zostalem wyrzucony poniewaz, nie gralem Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?: tak Czy zgadzasz się płacić składki? raczej tak Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1-10]: strzelec 9/10 pilot 10/10 kierowca 8/10 Opisz siebie w kilku zdaniach: Jestem Patryk, mam 17 lat, lubie uprawiac roznego rodzaju sport, grac w gry i sie bawić KliXeR, 20 Czerwca 2017 Odrzucam.
oliok Opublikowano 18 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 18 Czerwca 2017 Nick podczas gry: oliok Login: oliok Wiek: 16 Ile czasu spędziłeś na serwerze?: no narazie z 2h xd ale rośnie Jak często grasz na serwerze?: no mało bo gram sam ale z kimś mogę poświęcić z 2h Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: z 3 dni :** Dlaczego my?: Bo przez ten pozornie bardzo krótki czas mojego pobytu na tym serwerze zdążyłem się zorientować że owa frakcja jest potężna a także bylibyście moją pierwszą frakcją i to by było dobrą stroną dla tego że mógł bym się szybko od was nauczyć ważnych rzeczy i podstaw jak grać na tym trybie jako bambik, oczywiście nie wolno zapominać że pierwsze wrażenie jest tylko raz wieć wg. mnie było to by bardzo dobre pierwsze wrażenie xd Czy masz znajomych w ELITE?: Raczej nie ale mogę mieć Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: Nie byłem Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?: Jak najbardziej Czy zgadzasz się płacić składki?: Nie widzę żadnego problemu Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1-10]: strzelec 7/10 pilot 2,3/10 kierowca 8/10 Opisz siebie w kilku zdaniach: Mam na imię Tomek według moich znajomych jestem dość pozytywną osobą z dobrym poczuciem humoru, uwielbiam pracę w zespole i kontakt z innymi osobami a także ostatnimi czasy bardzo polubiłem MTA a gdy dowiedziałem się o trybie DayZ byłem wniebowzięty i oczywiście od bardzo dawna lubię gry typu apokalipsa/przetrwanie Mam nadzieję że się dostanę i pozytywnie rozpatrzycie moje podanie pozdrawiam eloo KliXeR, 20 Czerwca 2017 Odrzucam.
Leniwy Opublikowano 18 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 18 Czerwca 2017 Nick podczas gry: Leniwy^M4A1-S Login: sid890001 Wiek: 12 Ile czasu spędziłeś na serwerze?: Około 200h. Jak często grasz na serwerze?: Codziennie Tak około po 4h. Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: Półtora roku Dlaczego my?: Ponieważ chce spróbować czegoś innego, poznać nowych ludzi Inny styl gry. Czy masz znajomych w ELITE?: Uzillo,Młody Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: Byłem w ST Lecz atmosfera ostatnimi dniami jaka tam panuje jest porażką. Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?: Oczywiście. Czy zgadzasz się płacić składki? Tak Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1-10]: Strzelec 8-10 Pilot 5-10 Kierowca 5-10 Opisz siebie w kilku zdaniach: Mam na imię Bartek. Jestem Spokojnym graczem z wielkim Dystansem do swojej osoby. Moim ulubionym typem Gier są shootery. KliXeR, 20 Czerwca 2017 Przyjęty na okres próbny. 3
Trust Opublikowano 22 Czerwca 2017 Donator Opublikowano 22 Czerwca 2017 Nick podczas gry: h0w?1 Login: l0rd Wiek: 17 Ile czasu spędziłeś na serwerze?: 33h Jak często grasz na serwerze?: jestem codziennie na serwerze gram od miesiąca, ale miałem przerwe. Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: 3 lata Dlaczego my?: Jesteście jedną z topowych ekip, macie rekrutacje on, widziałem filmiki na yt i wydajecie się ogar. Czy masz znajomych w ELITE?: Nie. Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: Byłem w SM pod nickiem l0rd, jak jeszcze mieli baze na satelicie, ale zostałem wyrzucony bo NIBY ich okradłem, po kilku dniach okazało się, że to bug przez sandbaga, ale już do nich nie wróciłem. Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?: Tak. Czy zgadzasz się płacić składki? Tak, zgadzam się. Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1-10]: Strzelanie 8, Pilot - 6 Kierowca - 7 Opisz siebie w kilku zdaniach: Nazywam się Maciek, mam ogromny dystans do swojej osoby, i jestem spokojniejszy niż mnich. Pozdrawiam. KliXeR, 30 Czerwca 2017 Odrzucam.
Jerychoo Opublikowano 22 Czerwca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Czerwca 2017 Nick podczas gry: Jerycho^ , .1N^Dre.A!M! Login: Jerycho Wiek: 15 Ile czasu spędziłeś na serwerze?: ok.200 Jak często grasz na serwerze?: od 4 do 8 godzin Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: Rok Dlaczego my?: Szukam grupy ogarniętej ,z poczuciem humoru z którą godzinami można grać na serwerze Czy masz znajomych w ELITE?: NIE Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: Byłem w BAI ,natomiast od kilku dni aktywność innych graczy była praktycznie zerowa. W poprzedniej edycji byłem w GNach (grupa na jakiś czas rozpadła się). Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?: TAK. Czy zgadzasz się płacić składki? Tak Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1-10]: Strzelec 8-10 Pilot 2-10 Kierowca 7-10 Opisz siebie w kilku zdaniach: Mam na imię Kuba ,interesuję się sportem ,głównie piłką nożną . Podczas gry w MTA próbuje być zawsze skupiony i spokojny ,żeby jak najlepiej czytać grę przeciwników. KliXeR, 30 Czerwca 2017 Odrzucam. 1
Terro[R] Opublikowano 22 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 22 Czerwca 2017 (edytowane) Nick podczas gry: Terro[R] Login: Danx~ Wiek: 16 lat Ile czasu spędziłeś na serwerze?: grałem na 3 kontach, na których jest przegrane ok. 400h Jak często grasz na serwerze?: Praktycznie codziennie. Czasem nocki, ogólnie potrafię przesiedzieć na serwerze 12h, jeżeli nie mam żadnych obowiązków. Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: 5 lat Dlaczego my?: Ponieważ ELITE wydaje mi się bardzo, ale to bardzo zgraną grupą, w której jest bardzo duże zaangażowanie. Wielką ilość poświęcacie na serwerze, za co was bardzo cenię i lubię. Nie jestem odpowiednikiem tej grupy, ale myślę, że mnie przyjmiecie. Czy masz znajomych w ELITE: Tak, mam. Stena to mój stary kumpel jeszcze z MiB. Jeżeli byłeś w innej grupie, to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: Ponieważ w grupie 1N nie było w ogóle zaangażowania, grałem praktycznie sam z Jerycho^, dlatego postanowiliśmy odejść. Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?: Oczywiście że tak Czy zgadzasz się płacić składki?: Owszem, ale po jakimś czasie grania w grupie. Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1/10]: Strzelanie 8/10 | Kierowca 10/10 | Pilot 9/10 Opisz siebie w kilku zdaniach: Mam na imię Paweł, interesuje się sportem oraz informatyką(grzebanie w komputerach). Jestem przyjazną(jeżeli ktoś jest dla mnie miły to ja także), uczciwą i spokojną osobą (do czasu). Lubię grać w MTA:DayZ oraz w CS | LOL. Szukam ogarniętej grupy która gra systematycznie i aby było duże poczucie humoru. Dziękuje za uwagę, proszę pozytywne rozpatrzenie. Edytowane 24 Czerwca 2017 przez Quasimodo KliXeR, 30 Czerwca 2017 Odrzucam.
Grimmjow Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zawieszony Opublikowano 25 Czerwca 2017 Nick podczas gry: Grimmjow Login: Grimmjow Wiek: 16 lat Ile czasu spędziłeś na serwerze?: 20h Jak często grasz na serwerze?: wakacje sa to codziennie po 10h Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: 2 lata z przerwą 0,5 roku Dlaczego my?: bo jesteście kozaki w pvp Czy masz znajomych w ELITE?: nie bo nie mam kolegów Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: nie byłem Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?: ta Czy zgadzasz się płacić składki?: ta Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1-10]: strzelec 9 kierowca 10 pilot 5 Opisz siebie w kilku zdaniach: nie wiem po co ten punkt xD KliXeR, 30 Czerwca 2017 Odrzucam.
Atom1231 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 30 Czerwca 2017 Nick podczas gry:Atom Login:Atom Wiek:16 Ile czasu spędziłeś na serwerze?:73h Jak często grasz na serwerze?:po 4-5h Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: pólroku Dlaczego my? :Jesteście bardzo zgraną ekipą Czy masz znajomych w ELITE?:Nie Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?:Tak byłem, sam odchodziłem ponieważ osoby z grupy nie wbijały już Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?:Tak Czy zgadzasz się płacić składki? Jak będzie trzeba to oczywiście Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1-10]: Strzelec 6-7, Kierowca 8 oraz Pilot 7-8 Opisz siebie w kilku zdaniach:Nazywam sie Bartek. Jestem ogarniętym oraz miłym graczem . Moim ulubionymi trybami są DayZ oraz Shooter
SŁOŃ Opublikowano 1 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2017 (edytowane) Nick podczas gry: Dawid Login: DawidekPSX Wiek:16 Ile czasu spędziłeś na serwerze?: 30 około, miałem zerowane konto ponieważ posiadałem więcej niż 3 konta. Jak często grasz na serwerze?:po 7 godzin. Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: 2 Lata Dlaczego my? : Ponieważ jesteście ekipą subiektywną, oraz urozmaiconą w sensie takim iż macie dobre zgranie między sobą, jesteście również taką ekipą co długo trwa na tym serwerze. Czy masz znajomych w ELITE?:Nie. Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: Tak byłem w KT(Kill Team)- wyrzucili mnie za zbyt dużą nieaktywność ponieważ byłem na wakacjach, byłem również V-Liderem WML, ale ekipa się rozpadała i były ciągłe kłótnie. Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?:Tak posiadam. Czy zgadzasz się płacić składki? Oczywiście, mogę płacić w każdej chwili. Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1-10]: Strzelec 8, dużo gram w gta V, na 1vs1, również sporą ilość czasu poświęcam na deadmatch w mta, by wzbogacać coraz to bardziej mojego aima,Kierowca 7, Pilot 8 Opisz siebie w kilku zdaniach: Witam, mam na imię Dawid,pochodzę z województwa zachodnio-pomorskiego, jestem osobą sumienną, troskliwą, oraz wypełniającą w pełni powierzone mi obowiązki.Jeszcze chciał bym dodać iż nagrywam na serwisie "Youtube", dochodzę do tego iż mógł bym w jakiś sposób reprezentować Ekipę "ELITE".Pozdrawiam, pisałem z serca Kanał- https://www.youtube.com/user/Gaway11/videos Edytowane 1 Lipca 2017 przez SŁOŃ
KliXeR Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2017 Cytuj Nick podczas gry: |MUTE|oski77 (mute chwilowo) Login: oski77/oski777(drugie konto) Wiek: 14 lat Ile czasu spędziłeś na serwerze?: 0k0ło 40h(na dwóch kontach) Jak często grasz na serwerze?: Codziennie około 4 godzin Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: 5 lat Dlaczego my?: Szukam grupy z bazą i poczuciem humoru i przy okazji nie masówki. Czy masz znajomych w ELITE?:Nie Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: Byłem w BH ale odszedłem bo nie ma itemów w bazie i jest młyn na ts3. Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?: Tak posiadam Czy zgadzasz się płacić składki? Tak zgadzam się Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1-10]: Strzelec 7/10,kierowca 9/10, pilot 10/10 Opisz siebie w kilku zdaniach: Mam na imię Oskar mieszkam na wsi w woj. Łódzkim. Interesuję się grami komputerowymi motoryzacją oraz majsterkowaniem. W wolnym czasie gram w piłkę nożną i jeżdżę na rowerze. Wybacz, że twój post znikł, miałem laga. Ale niestety odrzucam.
teeZ Opublikowano 10 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) * Nick podczas gry: t3ziG * Login: t3ziG * Wiek: 17 lat * Ile czasu spędziłeś na serwerze?: Ogólnie za starych czasów jak był jeszcze CRASH MESSY to z 2 lata temu miałem swoją ekipę, jednak gierka po 3 latach ciągłego grania odmówiła posłuszeństwu i po kilku latach wróciłem do tej mega giery! * Jak często grasz na serwerze?: Tak jak pisałem wyżej, ogólnie w gierce w ciągu miesiąca miałem po 120h * Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: Przed moją przerwą grałem z 3 lata dzień w dzień xd. * Dlaczego my?: Ogólnie z góry mówię nie znam tej ekipy i żadnej ekipy nie znam, więc co mi szkodzi a może to ta ekipa co będzie ogarnięta! * Czy masz znajomych w ELITE?: Niestety nie. * Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: Tak jak mówię ekipa rozpadła się pod wpływem czasu i brak chęci do gry! * Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?: Mam nieco uszkodzony mikrofon, ale kupuję na dniach nowy. * Czy zgadzasz się płacić składki? Tak nie jest to dla mnie problemem. *Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1-10]: Strzeelanie dobre 8/10, Kierowca 9/10 i Pilotowanie 9/10. * Opisz siebie w kilku zdaniach: Mam 17 lat, głównie spędzam czas grając w LOLa i inne giery. Teraz naszła mnie ogromna ochota na MTA. Zajmuję się w zawodzie Mechanik poj, samochodowych. Kiedyś zajmowałem się grafiką, webmasterką oraz pisaniem pluginów do CSa 1.6! Edytowane 13 Lipca 2017 przez t3ziG KliXeR, 13 Lipca 2017 Odrzucam. 1
coughboy Opublikowano 11 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 11 Lipca 2017 Nick podczas gry: coughboy Login: Taysooko Wiek: Na dzień dzisiejszy mam piętnaście lat. Ile czasu spędziłeś na serwerze?: Na serwerze gram stosunkowo od niedawna, jest to zaledwie kilka dni. Jednak zapewniam, że zdążyłem się zaklimatyzować i odpowiednio poznać mapę - wprowadzili mnie tutaj weterani tego serwera, którym zawdzięczam perfekcyjną znajomość skryptu. Jak często grasz na serwerze?: Gram codziennie, po kilka godzin. Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: W MTA:DayZ gram już kupę czasu, swój staż oceniam na ~ 3 lata, zaczynałem od sporych zagranicznych serwerów, skakałem między nimi bardzo długo, aż w końcu trafiłem na fragujemy, no i stwierdziłem, że tutaj zostanę. Dlaczego my?: ELITE wydaje mi się bardzo fajnym gangiem pod mój charakter. Lubię, jak ktoś ma dobre poczucie humoru, a grę traktuje jako przyjemność - atmosfera która jest w Elite bardzo do siebie przyciąga. Dodatkowo, szukam ludzi, którzy wiedzą o co chodzi w tej gierce i skutecznie eliminują konkurencję. Bardzo podoba mi się Wasz styl gry, charakter Waszych członków, jak również sposób, w jaki cały gang prowadzicie. Czy masz znajomych w ELITE?: Takich bezpośrednich znajomych nie, aczkolwiek sporo pisałem z Waszymi członkami. Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: Na tym serwerze byłem tylko w jednej grupie - MSRP, nie widziałem tam żadnego rozwoju, a jego członkowie byli bardzo nieaktywni, więc stwierdziłem, że muszę dokonać zmiany - dlatego też przywędrowałem tutaj. Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?: Oczywiście. Czy zgadzasz się płacić składki?: Jak najbardziej. Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1-10]: Może nie będzie to najskromniejsze stwierdzenie, ale uważam, że jestem bardzo dobry w każdym aspekcie rozgrywki. Zaczynając, przed DayZ grałem na różnych drifterskich serwerach (w tym Paradise Drift), gdzie zawsze dostawałem się do profesjonalnych ekip, więc kierowcą w mojej ocenie jestem 10/10. Co do strzelania - przed MTA grałem na SAMP, na kilku serwerach. Byłem założycielem jednego z lepszych gangów NFN, byliśmy wręcz topowi na serwerach, na których pogrywaliśmy. Wszystkie sparingi mieliśmy wygrane (dosłownie, 82-0), mój aim ciągle jest w formie, więc uważam się za dobrego strzelca - 10/10. Co do pilotarstwa, to robiłem to raczej sporadycznie, ale zawsze mi to wychodziło. Z czystym sumieniem mogę przyznać sobię ocenę 7/10. Opisz siebie w kilku zdaniach: Cześć, jestem Wiktor, mam piętnaście lat. Uczęszczam do trzeciej klasy gimnazjum w moim mieście, moim hobby jest programowanie, koszykówka i rolki. Jestem skrypterem, jeśli chodzi o moje main języki, jest to .lua i .pwn, miałem kilka swoich serwerów, w tym jeden topowy - MySantos Roleplay (grało na nim po 150 osób na SAMP). Potrafię też wykonywać wszelkiej maści grafiki na stopniu średnio zaawansowanym, niegdyś całe dnie spędzałem przy trenowaniu swojego skilla z moimi kolegami z SAMP, teraz zajawka trochę opadła, ale przyszła nowa - DayZ, przy którym spędzam część mojego dnia. Lubię dobre poczucie humoru, fajną zabawę. Umiejętnie pracuję w grupie, ponieważ bardzo to lubię. Łatwo nawiązuje relacje z ludźmi, jestem oczytany i mam spory zasób słów, a co za tym idzie - uwielbiam wdawać się w dyskusje na różne tematy, oczywiście w sposób kulturalny. O mnie to wszystko, mam szczerą nadzieję, że będziemy mieć okazję się poznać! KliXeR, 13 Lipca 2017 Odrzucam
Legendarny Fragowicz VetraX Opublikowano 12 Lipca 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2017 Nick podczas gry: VetraX^^ Login: VetraX Wiek: 15 Ile czasu spędziłeś na serwerze?: Nie zwracałem na to uwagi, ale będzie około 150 godzin. Jak często grasz na serwerze?: Codziennie po parę godzin. Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: 2 lata z przerwami. Dlaczego my?: Dlatego, że jesteście ekipą z entuzjazmem, macie zapał do gry. Czy masz znajomych w ELITE?: Nie. Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: Byłem w grupie BAI, lecz z powodu nieaktywności niemal wszystkich graczy team się rozpadł. Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?: Ofc Czy zgadzasz się płacić składki? Yeap Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1-10]: Strzelec 7,5-10 / Kierowca 6-10 / Pilot 8-10 Opisz siebie w kilku zdaniach: Nazywam się Bartek, jestem aktywnym graczem na serwerze Fragujemy, uwielbiam gry survivalowe w tym DayZ. Mam poczucie humoru oraz dystans do siebie KliXeR, 13 Lipca 2017 Odrzucam.
Terro[R] Opublikowano 17 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2017 Nick podczas gry: Terro[R] Login: Wiek: 16 lat Ile czasu spędziłeś na serwerze: Gram na Fragujemy od 1 bądź 2 edycji z małymi przerwami Jak często grasz w MTA:DAYZ: Codziennie jestem na serwerze po 3-4h potem całą noc Dlaczego my: Wydajecie mi się przyjemną, zgraną i przyjazną grupą której można zaufać i z którą fajnie będzie się robiło wielkie postępy. Czy masz znajomych w ELITE: Mam, znajomego Stene, lecz on mnie raczej nie pamięta bo z rok minął. Byłem z nim w MiB Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: Odszedłem ponieważ frekwencja tej grupy wychodziła na totalne 0. Czy posiadasz ts i sprawny mikrofon: Naturalnie. Czy zgadzasz się płacić składki: Zapewne po pewnym przegranym czasie na pewno, lecz najpierw muszę zobaczyć czy mogę wam zaufać. Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1-10]: Strzelec: 7/10 Kierowca: 9,5/10 Pilot: 8.9/10 Opisz siebie w kilku zdaniach: Nazywam się Paweł, dla kumpli TerroR bądź "Paweek". Jestem spokojnym, sympatycznym jak i wyrozumiałym graczem. Do ludzi których poznaję mam wielki dystans, który trwa ok. 3 dni. Jestem zabawny oraz śmieszny. Interesuję się piłką nożną, bieganiem bądź naprawianie komputerów. Nie jestem wyjątkowy dlatego daje też innym graczom szansę aby dostać się do ELITE. Byłem w wielu grupach, i ani jednej jeszcze nigdy nie okradłem. Jestem rozsądnym graczem Fragujemy i myślę że to na mnie czekacie. Pozdrawiam! ~Terro[R]
Cannabis3k Opublikowano 18 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 18 Lipca 2017 (edytowane) Nick podczas gry: Cannabis3k Login: Cannabis3k Wiek: 15 Ile czasu spędziłeś na serwerze?: Jak narazie z 10 h bo grupy nie mam Jak często grasz na serwerze?: Prawie codziennie Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: 3lata Dlaczego my?: Ponieważ chciałbym poznawac nowych ludzi i rozwijac sie na serwerze =) Czy masz znajomych w ELITE?: Nie Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: Byłem w grupach typu MIB Itp nie jestem w nich ponieważ są toksyczni i wyzywają mnie Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?: tak Czy zgadzasz się płacić składki? Tak niestety tylko psc Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1-10]: Strzelec 8/10, Kierowca 6/10 Pilot 2/10 Opisz siebie w kilku zdaniach: Mam na imie Adrian Pochodze z Łodzi mam 15 lat Moje hobby to granie na komputerze. Edytowane 18 Lipca 2017 przez Cannabis3k
Kinger Opublikowano 19 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 19 Lipca 2017 Nick podczas gry: Kinger Login: Kinger Wiek: 16 Ile czasu spędziłeś na serwerze?: gram tu już od 4dni bo ostatnio kiedy grałem to było 2lata temu. Jak często grasz na serwerze?: codziennie. co Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: długo około 6lat Dlaczego my?: bo tylko wy macię dobrą ekipe a nie jak te tpy [RcV] w których aktualnie jestem, byłem, sama dzieciarnia a u was jest dobre info i nie płaczecie jak zdechniecie, i jak sam widziałem nie wyzywacie nikogo na czacie lub na pw więc czemu nie. Czy masz znajomych w ELITE?: Niestety nie ale już dużo razy padłem bo latacie dodo :P. Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: Opuszczam ją bo tam sama dzieciarnia gra, mówią ze typ jest na ślimaku a go nie ba bo kampi na bazie... lub ze dodo leci a tu gówno leci... Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?: dobre słuchawki,internet,mikro,sprzęt. Czy zgadzasz się płacić składki? niestety nie mogę, mieszkam za granicą i np sms to x3 tyle ile kosztuje normalnie na ZŁ, ale może mi się uda. Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1-10]: Opisz siebie w kilku zdaniach: Kierowca 9/10 pilot 9/10, dobrze latam jak i prowadzę, dużo razy grałem na serwerach POLICE, rpg rp, np na net4game na samp, dobrze kierowałem jak i szczelałem z samochodów itpitd
Zasłużony Fragowicz Francsk13 Opublikowano 20 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2017 Nick podczas gry: Francsk1 Login: Francsk1 Wiek: 16 Ile czasu spędziłeś na serwerze?: Jeśli chodzi o ilość ogólnych godzin to myślę, że ze 1.5k spkojnie. Jak często grasz na serwerze?: Aktualnie prawie nic bo bez ekipy to taka gra. Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: Na tym serwerze z jakieś 2 lata, przed tym na innych pewnie coś koło tego. Dlaczego my?: Byłem kiedyś w Elite i myślę, że ta grupa jest dość ogarnięta oraz można tu przyjemnie pograć. Czy masz znajomych w ELITE?: Chyba tak. Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: Ostatnia grupa to moja grupa GN, z którą nie wyszło a samemu grać nie będę. Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?: Oczywiście Czy zgadzasz się płacić składki? Jak będzie potrzeva Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1-10]: Strzelec[9/10] Kierowca [6/10] Pilot [9/10] Opisz siebie w kilku zdaniach: Mam na imię Franciszek, mam 16 lat. Jestem osobą na ogół spokojną lecz zdarza mi się zdenerwować, potrafię podawać dobre informacje, praktycznie gęba mi się nie zamyka , no chyba, że się zdenerwuje to siedzę cicho. Interesuje się informatyka i zamierzam powiązać z tym mój zawód, w wolnym czasie lubię jeździć na rowerze, spotykać się z kolegami i grać w gry. Pozdrawiam.
Siemson Opublikowano 24 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 24 Lipca 2017 (edytowane) Nick podczas gry: Siemson Login: Siemson Wiek: 14 Ile czasu spędziłeś na serwerze?: 250h na oko Jak często grasz na serwerze?: Codziennie Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: 4 lata Dlaczego my?: Szukam zgranej ogarniętej grupy z zasadami Czy masz znajomych w ELITE?: Pisałem z pewną osobą dużo ale nwm czy można to zaliczyć do znajomości Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: Byłem w H$ ale zostałem wykickowany ponieważ dostałem zadanie dostarczyc clovera do bazy sam bez strzelca i wyjechala na mnie karetka z czteroma strzelacmi i wybuchłem i zostałem zwyzywane od zjebów i wykickowany Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?: Tak Czy zgadzasz się płacić składki? Tak.zawsze Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1-10]: Strzelec[8/10] Kierowca [9/10] Pilot [6/10] Opisz siebie w kilku zdaniach:Mam na imię Kamil interesuje mnie programowanie gier itp jestem raczej spokojną osobą i umiem się słuchać Pozdrawiam :>> Edytowane 24 Lipca 2017 przez Siemson
Rekomendowane odpowiedzi