Alfie Solomons Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zawieszony Opublikowano 16 Czerwca 2017 (edytowane) Przepraszam że się wtrącę ale @moherowy pisał że ma dowody i że wrzuci je po 21:30 jak wróci. Edytowane 16 Czerwca 2017 przez Sn0wY
Szachini Opublikowano 16 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 16 Czerwca 2017 6 minut temu, Sn0wY napisał: Przepraszam że się wtrącę ale @moherowy pisał że ma dowody i że wrzuci je po 21:30 jak wróci. Goku czytaj ze zrozumieniem wariacie Ewidentnie widać , że czekam na dowody ze strony obu panów
Spocony Opublikowano 16 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 16 Czerwca 2017 Może i jestem z tym ulepem w grupie ale perm za takie coś to przesada ludzie z galaretką dostawali UB albo ci co robili sobie nicki jeba* Nestyego dostawali kicka, tym bardziej że chłop gra tu już dobre 2 lata, jak dla mnie nie ma innej opcji niż UB ew. zmiana bana na 7 dni które i tak już odbębnił. Pozdrawiam 1
Szachini Opublikowano 16 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 16 Czerwca 2017 3 minuty temu, moherowy napisał: Wystarczy że sparujemy screeny i ich godziny co do minuty wraz z logami (zabójstw). Nawet zabiles mnie na innym nicku. W każdym bądź razie, chcesz dowodów je dostaniesz. Może i perm to przesada może będzie możliwość skrócenia banicji ale raczej "odbebni" go od momentu zmiany wartości blokady. Nie mogę się doczekać tych logów XD
Rekomendowane odpowiedzi