MakaPaka Opublikowano 4 Czerwca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2017 Cześć, dzisiaj (04.06.2017) (godz. ok. 8:30) grałem normalnie na serwerze jak zawsze- to znaczy: nikomu nie przeszkadzałem, nie wyzywałem nikogo ani nie używałem wulgaryzmów itp i dostałem bana. Nie wiem za co? Proszę o odwołanie. MakaPaka
Zasłużony Fragowicz pavi Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2017 Dostałeś bana za Auto bunnyhop
MakaPaka Opublikowano 4 Czerwca 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2017 pavi, ja nie mam auto bh tylko duzo trenuje i gram na scrollu od myszy da sie filmik podeslac? to bym nagral Prosze o unbana, ponieważ nie używam i nie używalem auto bh.
MakaPaka Opublikowano 4 Czerwca 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2017 juz film do neta wrzucam. Zaraz link podam
Zasłużony Fragowicz PyK Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zacznij od wzoru. 1
Zasłużony Fragowicz PyK Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi