Skocz do zawartości

[KOSZ] Final Ligi Mistrzów 2017.

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Jak dla mnie ludzie zbyt bardzo chwalili obronę Juventusu, ponieważ w tym meczu nie pokazali nic ciekawego (pozą kawałkiem pierwszej połowy).

Warto wspomnień także o bramce Mario Mandzukić'a, która według mnie zostanie najładniejszą tegorocznej Ligi Mistrzów.

Zwycięstwo ogólnie zasłużone dla Real'u - w drugiej połowie znacząco przeważali nad rywalem. Nie obeszło by się jednak bez "gwiazdorskich" popisów Ronaldo - były to dwie sytuacje: próba przewrotki w stylu chorwackiego piłkarza oraz nieudolna próba strzału z główki "na szczupaka".

Jeśli chcecie, także możecie wyrazić tutaj swoją opinie. 

Edytowane przez truthq
Opublikowano

Świetna pierwsza połowa meczu jeśli chodzi o widowisko, gratka dla prawdziwych koneserów tego sportu,

obie drużyny grały świetnie, z początku lekka dominacja Juve, później Królewscy weszli w dobry rytm i strzelili bramkę,

zawiodła obrona Juventusu, która ustawiła się zbyt do piłki, dwa szybkie podania i Ronaldo z piękną bramką.

Potem Juve o dziwo nie poddawało się i kapitalna akcja Sandro, Higuaina i Mandzukicia, poezja totalna, Navas był blisko, ale strzał fenomenalny z tej pozycji w jakiej był Mario. Do końca pierwszej połowy szybkie ataki z jednej i drugiej strony, do przerwy 1:1.

Druga połowa to drugi bieg Realu, szybkie kontry i zabójcze tempo dla Juve, co sie z nimi stało? Nie wiem.

Ostoja obrony - Chiellini zawodził, ale zawiódł najbardziej mnie Gigi... strzał Casemiro był do obrony, wiedziałem, że ten gol jest decydujący,

chwile później Ronaldo udowodnił swój kunszt, ale Giorgio znowu zawiódł...

Później dominacja Realu, Juve pogodzone z wynikiem, tylko łezka w oku kręciła się po golu Cristiano, gdy zobaczyłem Buffona z rękami podpiętymi na biodrach. Pod koniec meczu Asensio, myśle, że ten piłkarz zrobi wielką karierę... Puchar w tym roku nie dla nas, lecz może za rok, Gianluigi jeszcze nie rezygnuje - gratulacje Real, gratulacje Zidane, gratulacje Ronaldo - wielki piłkarz.

• 1 rok później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności