RudeWredne Opublikowano 29 Maja 2017 Zawieszony Opublikowano 29 Maja 2017 A więc .. chciałabym wypowiedzieć się na temat uwag Elso i Lesia... Ja rozumiem chłopaki , że macie po 17 , 16 lat .. rozumiem , że macie nie ustabilizowane życie emocjonalne jak i jesteście jeszcze na etapie dorastania . Nawiązując do tematu od początku czuję się na tym serwerze porównywana do nastolatki . Zaczynając od pierwszego dnia wejścia na serwer usłyszałam śmiechy , chichy-śmichy , że dziewczyna , że podszywa się pod kolesia .. kończąc na głupich wyzwiskach typu zrób mi loda itp . Słuchajcie mam 23 lata i uważam , że już dawno minęły mi czasy , gdy obrażałam się o byle jaką rzecz. Także skoro nie zwyzywałam nikogo za obrazy , nie przejęłam się głupimi komentarzami (w tym jednego z adminów , który najpierw wyśmiewał a jak przyszło co do czego przepraszał) , więc adminowanie i życie prywatne nie ma nic do rzeczy . Wiem to z własnego doświadczenia , bo prowadziłam mało znany serwer , ale własny @demolka , adminowałam bardzo długo na różnych serwerach , więc troche obycia w tym wszystkim mam. Kończąc moją wypowiedź , która może jest spowodowana ciągłym traktowaniem mnie tutaj jako dzieciaka , proszę o trochę szacunku i nie oceniania mnie z góry .:) Bardzo dziękuję , i zbędne komentarze są tu niepotrzebne. (założyłam temat , chyba w odpowiednim dziale , żeby nie robić niepotrzebnych spin na SB, jeśli admin uważa że temat jest nie do dyskusji proszę o zamknięcie ale również o wyrozumiałość). Pozdrawiam i Całuję wszystkich graczy . <3
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 29 Maja 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2017 Temat nie powinien znajdować się tu, jak już to raczej w off-topicu. Przeniosę go. Nie ma co się dziwić, nic nie poradzisz na większość dzieci które grają w CS'a itd., a jak spotkają dziewczynę podczas gry to dla nich jest to osiągnięcie na miarę życia i przy tym zawsze pojawią się dogryzki, niestety. I jeszcze jedna, mała uwaga- nie stawiamy "latających" znaków interpunkcyjnych. a, b nie a , b lub a,b
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 29 Maja 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2017 nie ma co gadać chciałem Ci kiedyś dać mut'a na FFA, ponieważ myślałem, że jesteś małolatem (po głosie) haha I fakt później przeprosiłem. Może to i o mnie mowa w poście haha
Legendarny Fragowicz ELSO Opublikowano 29 Maja 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2017 Ale ja nie rozumiem teraz na jaki temat ty mi tu piszesz. Na twój temat nigdy nic nie powiedziałem po za tym, że nie sprawiasz żadnych kłopotów na serwerze. Chyba nie zrozumiałaś do końca mojej wypowiedzi. Chodzi mi o to, że Wasz związek będzie miał wpływ na robotę, którą będzie wykonywał Venom. Będzię Cię próbował bronić, nadając niesłusznego bana jakiejś osobie. Tak to już jest na serwerze. I mam nadzieje, że Venom będzię Cię traktowal na równo z innymi graczami, w co wątpie, ale cóż, zobaczymy.
v3nom Opublikowano 29 Maja 2017 Zawieszony Opublikowano 29 Maja 2017 23 minuty temu, RudeWredne napisał: A więc .. chciałabym wypowiedzieć się na temat uwag Elso i Lesia... Ja rozumiem chłopaki , że macie po 17 , 16 lat .. rozumiem , że macie nie ustabilizowane życie emocjonalne jak i jesteście jeszcze na etapie dorastania . Nawiązując do tematu od początku czuję się na tym serwerze porównywana do nastolatki . Zaczynając od pierwszego dnia wejścia na serwer usłyszałam śmiechy , chichy-śmichy , że dziewczyna , że podszywa się pod kolesia .. kończąc na głupich wyzwiskach typu zrób mi loda itp . Słuchajcie mam 23 lata i uważam , że już dawno minęły mi czasy , gdy obrażałam się o byle jaką rzecz. Także skoro nie zwyzywałam nikogo za obrazy , nie przejęłam się głupimi komentarzami (w tym jednego z adminów , który najpierw wyśmiewał a jak przyszło co do czego przepraszał) , więc adminowanie i życie prywatne nie ma nic do rzeczy . Wiem to z własnego doświadczenia , bo prowadziłam mało znany serwer , ale własny @demolka , adminowałam bardzo długo na różnych serwerach , więc troche obycia w tym wszystkim mam. Kończąc moją wypowiedź , która może jest spowodowana ciągłym traktowaniem mnie tutaj jako dzieciaka , proszę o trochę szacunku i nie oceniania mnie z góry .:) Bardzo dziękuję , i zbędne komentarze są tu niepotrzebne. (założyłam temat , chyba w odpowiednim dziale , żeby nie robić niepotrzebnych spin na SB, jeśli admin uważa że temat jest nie do dyskusji proszę o zamknięcie ale również o wyrozumiałość). Pozdrawiam i Całuję wszystkich graczy . <3 Przeczytaj jeszcze raz "tyyy,dam ci bana bo podrywasz moja kobiete i jestem zazdrosny"
RudeWredne Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 29 Maja 2017 ale właśnie o tym Ci napisałam . Przedstawiłam Ci swoją osobę , pokazując że nie jestem obrażalaska dlatego takich sytuacji nie będzie . A wy nie przywaliliście się do niczego tylko do tego ,że związek że kobieta że będzie walić fochy a V3nomik będzie posłuszny i rozdawał bany na lewo i prawo. tak @JeDichodziło o Ciebie , ale nie chciałam Cię sprzedać. hahahah.:D
v3nom Opublikowano 29 Maja 2017 Zawieszony Opublikowano 29 Maja 2017 To jest gra, nie zycie realne. Jak miałbym sie przejmować tym wszystkich to juz dawno dostałbym bulwesa o spam zaproszeń na steam Ban ma być zasłużony a nie za jakieś głupkowate nastawienie innego gracza do mojej kobiety. To jest gra , i nie mam 16 lat zeby być zazdrosnym o minke typu itp
Właściciel GET Opublikowano 29 Maja 2017 Właściciel Opublikowano 29 Maja 2017 Temat może i ma przesłanie, ale tak naprawdę to my będziemy oceniać Admina z jego poczynań. Musi przestrzegać wobec Ciebie zasad, czyli nie przekazywać z prywatnego działu niczego, nie banować kogoś na dłużej tylko dlatego, że Cię obraził. To tak naprawdę wyjdzie w praniu. I nie zasłaniajmy się wiekiem, bo uwierzcie mi, że niejeden 16 latek ma więcej oleju w mózgu niż 20-parę. Pozdrawiam 1
v3nom Opublikowano 29 Maja 2017 Zawieszony Opublikowano 29 Maja 2017 Oczywiście ze tak, nie ma co gdybać bo co by było gdyby świnie umiały latać
Właściciel GET Opublikowano 29 Maja 2017 Właściciel Opublikowano 29 Maja 2017 No więc dlatego dajmy spokój temu tematu. Będziesz nieobiektywny, to zostaniesz zdegradowany. Mam nadzieję, że jesteś na tyle rozsądny i mądry, aby jednak być uczciwym względem nas. Pozdrawiam 1
RudeWredne Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 29 Maja 2017 oto chodzi właśnie . ! jest grupa adminów niech sobie oceniają.
Właściciel GET Opublikowano 2 Lipca 2017 Właściciel Opublikowano 2 Lipca 2017 Dnia 5/29/2017 o 21:08, v3nom napisał: To jest gra, nie zycie realne. I trafiła kosa ba kamień. Admin to pewne obowiązki i nie ma miejsca na przemądrzałych cwaniaków jak Ty. Pozdrawiam serdecznie 3
Właściciel GET Opublikowano 26 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 26 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi