JaMacha Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Fragowicz Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Ogólnie temat jest po to by się dowiedzieć jaki macie stosunek do kupowania oryginalnych płyt. Ja sam osobiście nie posiadam ich zbyt wiele około 10 sztuk z czego 8 to rap. Czy czerpiecie satysfakcję z tego że płytka waszego ulubionego artysty/zespołu leży na półce? Nie potrafię tego jakoś dokładnie wytłumaczyć ale jaram się tym że krążek leży tam z tym że kupuje krążki ulubionych artystów/zespołów. Chodź w tej chwili jest to dość duży problem dla mnie kupować płyty w PL bo dużo kasują za przesyłkę, a nadrobić po roku to się wszystkiego nie da. Dlatego znajomi wiedzą co mi na uro kupować :) A Wy? Jak? ;>
Arron :* Opublikowano 25 Grudnia 2012 Fragowicz Opublikowano 25 Grudnia 2012 Ja jak kupuję płytę to wiem, że ta piosenka postawi mnie na nogi gdy będę w złym humorze. Płyty zakupione przeze mnie szanuję, bo mam świadomość , że ten kto je nagrał starał się i nie chciałby, aby ktoś je niszczył. :D Pozdrawiam fragowiczów. :D
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 25 Grudnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Grudnia 2012 a ja nie kupuje płyt ;) Od tego jest internet i to mi wystarczy ;P
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 25 Grudnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Grudnia 2012 To się nazywa piractwo ^^
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 25 Grudnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Grudnia 2012 To się nazywa piractwo ^^ Mniejsza z tym, zapewne to samo robisz :P Świat się zmienia co poradzić? Szerzy się piractwo i hakerstwo.
Właściciel GET Opublikowano 25 Grudnia 2012 Właściciel Opublikowano 25 Grudnia 2012 Kiedyś dawno temu pamiętam, jak miałem odnośnie tego rozprawkę, dokładnie o piractwie. W argumentach użyłem m.in. to, że niektórzy najpierw wolą pobrać (nielegalnie) coś, żeby posłuchać i nie kupować w ciemno, a dopiero zakupić oryginał. Do teraz tak uważam, chociaż nie każdy kto już pobrał nielegalnie będzie kupował to - też należy wziąć to pod uwagę.
Zasłużony Fragowicz draxe Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Czerwca 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Hyde park → Muzyka do Pozostałe → Archiwum
Rekomendowane odpowiedzi