RECON #MISZCZ Opublikowano 26 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 26 Maja 2017 Witam. Otóż postanowiłem zmienić monitor bo mój jest już stary i nie wiele na nim widać. Ostatnio nadał mi się model: AOC G2460PF który jest dość tani jak na 144 hz bo nie dysponuję dużymi funduszami i mam do Was pytanie. Czy będzie on dobrze działał z moją kartą graficzną? NVIDIA GTX 950 Asus Strix? Czy wszystko będzie płynnie chodziło? Być może go ktoś ma i podzieli się ze mną opinia.
Legendarny Fragowicz Heisenberg Opublikowano 29 Maja 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2017 Oczywiście, że będzie działał dobrze. AOC to dobra i w miarę tania marka, która zbiera dużo pozytywnych opinii. Jeśli wyciągasz te 144fps w csie to możesz śmiało brać 3
Lumcia Gumcia Opublikowano 29 Maja 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2017 Ja osobiście też stosunkowo niedawno przechodziłem zmianę ze zwykłego monitora na 144hz i jestem obecnie posiadaczem LG 24GM77 (http://www.lg.com/uk/monitors/lg-24GM77-B) Monitor jest w podobnej cenie, co ten AOC i sprawuje się wyśmienicie. Jeżeli chodzi o wyciąganie tych 144 fps-ów to nie powinieneś mieć żadnych problemów, o ile dbasz o swój sprzęt, dlatego że ja z GTX 760 mam bezproblemowo ponad 200 fps-ów a komputer już ma ponad 2 lata.
Rekomendowane odpowiedzi