v3nom Opublikowano 24 Maja 2017 Zawieszony Opublikowano 24 Maja 2017 Witam Mam na imie Tomasz { V3n0m' } LAT 24 Zacząłem tu grac już szmat czasu temu, jeszcze w 1.6 ale nigdy się nie przywitałem tylko pisałem prośby o ub itp Stwierdzam fakt ze te mmy,faceity itp sa do bani bo nie masz takiej frajdy jak na ffa wiec zaczynam gierkowac z wami TOWARZYSZE i mam nadzieje ze się będę dobrze śmiał grał i bawił... No i także tego, nooo bagno
Zasłużony Fragowicz Mika ;) Opublikowano 24 Maja 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Maja 2017 Hej
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 25 Maja 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Maja 2017 Witam.
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 25 Maja 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Maja 2017 siemanko!
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 27 Maja 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Maja 2017 Szanowny użytkowniku, Dziękujemy za przywitanie się razem z nami i zapraszamy do wspólnej zabawy na naszej sieci! [!] Nie zapomnij polubić nas na FaceBooku bądź dołączyć do grupy steam.
Ruku Opublikowano 18 Stycznia 2021 [MC] Opiekun Serwera Minecraft Opublikowano 18 Stycznia 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi