Skocz do zawartości

[KOSZ] ♔ Rekrutacja do .KK^- Zamknięta ♔

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Maniek dawniej popo

Login: Maniek

Imię: Bartosz

TS3 oraz sprawny mikrofon: Jak najbardziej

KD Ratio: około 0.90 bo gram od niedawna

Jak często grasz na serwerze: codziennie 

Od kiedy grasz na serwerze:  ponad roku albo nawet i dluzej 

Od kiedy grasz w MTA na modzie DayZ:  2 lata 

Pilot 1/10:  8 

Strzelec 1/10: 7

Kierowca 1/10: 8

Co zrobisz jeżeli stracisz itemy? idziesz do bazy bierzesz nowe czy starasz się odzyskać stare: Zazwyczaj staram sie odzyskac itemki chyba ze jest to niemożliwe wtedy odpuszczam.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano
1 godzinę temu, bobek12345 napisał:

KD Ratio: około 0.90 bo gram od niedawna

1 godzinę temu, bobek12345 napisał:

Od kiedy grasz na serwerze:  ponad roku albo nawet i dluzej 

To w końcu ile grasz ?

Opublikowano

Nick: Dyda/Wiktor16

Login:Dyda

Imię: Wiktor

TS3 oraz sprawny mikrofon:TAK

KD Ratio: 2.85

Jak często grasz na serwerze: Kilka godzin dziennie

Od kiedy grasz na serwerze: Nie cały rok

Od kiedy grasz w MTA na modzie DayZ: To samo

Pilot 1/10: Helka 9 Dodo 3

Strzelec 1/10: 9

Kierowca 1/10: 7

Co zrobisz jeżeli stracisz itemy? idziesz do bazy bierzesz nowe czy starasz się odzyskać stare: Staram sie odzyskać. Ewentualnie biore 1-2 magi i biegnę po swoje ciało 

Opublikowano (edytowane)

Nick:  WhoNexT!?

Login:  Who

Imię:  Jakuba 

TS3 oraz sprawny mikrofon: Tak posiadam

KD Ratio: Grałem kiedyś 

Jak często grasz na serwerze: Aktualnie szukam grupy i chciał bym wrócić na ów serwer :)

Od kiedy grasz na serwerze: Od ponad roku 

Od kiedy grasz w MTA na modzie DayZ: Od ponad 5 lat 

Pilot 1/10: 10

Strzelec 1/10: 9 

Kierowca 1/10: 10

Co zrobisz jeżeli stracisz itemy? idziesz do bazy bierzesz nowe czy starasz się odzyskać stare: Walczę do końca o to co straciłem :)

Edytowane przez WhoNexT!?
Opublikowano (edytowane)

Nick: Gangsta

Login: Gangsta

Imię: Radek

TS3 oraz sprawny mikrofon: Tak

KD Ratio: 1:00 zacząłem grę po przerwie więc dobiję do jakiegoś dobrego KD

Jak często grasz na serwerze: Codziennie

Od kiedy grasz na serwerze: Od około 1,5 lat, lecz miałem przerwę z 4-5 miesięcy i od wczoraj zaczynam grać częściej.

Od kiedy grasz w MTA na modzie DayZ: Od 2 lat

Pilot: 9/10

Strzelec: 7,5/10

Kierowca: 8/10

Co zrobisz jeżeli stracisz itemy? Idziesz do bazy czy bierzesz nowe i starasz się odzyskać stare: Staram się zebrać jakąś broń podczas dobiegania do miejsca akcji i próbuję wypatrzyć przeciwnika lub kampić na ciała.

Edytowane przez Gangster
Opublikowano (edytowane)

Nick: jkvb

Login: jakub12ck

Imię ;  Jakub

Wiek ; 16

TS3 oraz sprawny mikrofon: Posiadam to i to

KD Ratio ; Dopiero Zaczynam, nabije

Jak często grasz na serwie ;  Od dzisiaj bo komputer naprawilem a tak to bede gral prawie caly dzien oczywiscie na dwor wychodzic bede itd

Od kiedy grasz na serwerze;  Od dzisiaj bede gral ale tak to gralem kiedys przed tym jak mi sie komputer rozwalil :)

Od kiedy grasz w MTA na modzie DayZ: 2 lata :)

Pilot 1/10: 6

Strzelec 1/10 ; Myslę że 8

Kierowca 1/10 ; 8

Co zrobisz jeżeli stracisz itemy?(idziesz do bazy bierzesz nowe czy starasz się odzyskać stare lub zdobyć): Ląduje oraz szukam itemów, jak nic nie znajde na miejscu biegne w strone bazy i szukam itemów po drodze.

Chce dodać że gasiu już kiedys razem graliśmy i sie swietnie bawilismy na serverze gdzie miales Opiekuna, byl to server  kolegi o nicku zaczynajacym sie na M

Edytowane przez jakub12ck
Opublikowano (edytowane)

Nick: Mawi 

Login: Mawi

Imię: Mikołaj

Wiek: 15 (uważam, że jestem na tyle dojrzały, aby dołączyć do waszej grupy, do tego mam ogarnięty głos)

TS3 oraz sprawny mikrofon: Posiadam

KD Ratio: 2.40+ (rośnie)

Jak często grasz na serwerze: W wakacje, mogę grać od rana do nocy, lecz, często wychodzę na dwór o 20:00 lub 21:00 wracam, wracam z dworu przed 1:00.

Od kiedy grasz na serwerze: Jeśli liczy się poprzednie konto to ok. 6 miesięcy 

Od kiedy grasz w MTA na modzie DayZ: Od 4 lat z przerwami

Pilot 1/10: 6,5/10

Strzelec 1/10: 9/10

Kierowca 1/10: 8,5/10

Co zrobisz jeżeli stracisz itemy? idziesz do bazy bierzesz nowe czy starasz się odzyskać stare: Staram się odzyskać stare. Jeśli zginę z itemami, próbuję zrespić się w odpowiednim miejscu, aby dolecieć do mojego ciała na spadochronie i zebrać swoje itemy. Jak itemy są w ciele rozglądam się, szybko zbieram itemy z mojego ciała i próbuję zabić osobę, która mnie zabiła lub odchodzę od tego miejsca. Gdy w ciele nie ma itemów rozglądam się po okolicy czy nie ma osoby, która mnie zebrała, jeśli jest tam ona podaje dokładniejszą informacje swojej grupie, że ta osoba znajduje się w tym miejscu, później popełniam samobójstwo respie się do bazy biorę nowe itemy. Często itemy które straciłem próbuję odzyskać, chodzi o to, że idę po jakimś czasie zlootować nowe itemy z respów np. molo.'

Pozdrawiam Mikołaj

Edytowane przez Mawi
Opublikowano

Nick: Terro[R] 

Login: Terro[R]

Imię: Paweł

lat TS3 oraz sprawny mikrofon: tak.

KD Ratio: 2.19

Jak często grasz na serwerze: codziennie po 8h

Od kiedy grasz na serwerze: od 2/3 lat

Od kiedy grasz w MTA na modzie DayZ: 4 lata 

Pilot 1/10:6

Strzelec 1/10: 8/10

Kierowca 1/10: 9/10

Co zrobisz jeżeli stracisz itemy?  idziesz do bazy bierzesz nowe czy starasz się odzyskać stare: Staram się odzyskać stare.

Opublikowano

Nick:Fejke[R]

Login: KrejziGT

Imię:Natan

TS3 oraz sprawny mikrofon:TAK

KD Ratio: 1.4

Jak często grasz na serwerze: 6-9godz. dziennie

Od kiedy grasz na serwerze: 2-3 lata

Od kiedy grasz w MTA na modzie DayZ:4 lata

Pilot 1/10: 8/10

Strzelec 1/10:8/10

Kierowca 1/10:9/10

Co zrobisz jeżeli stracisz itemy? idziesz do bazy bierzesz nowe czy starasz się odzyskać stare:Staram się  oddzyskać stare itemy lub idę zbierać loot nigdy nie miałem sytuacji że wracałem do bazy po nowe itemy 

Opublikowano

Nick: bandz

Login:  Bandz

Imię: Jakub.

TS3 oraz sprawny mikrofon: Owszem.

KD Ratio: Nie jestem z jednych dłużej grających graczy  na tym serwerze - więc moje KD nie jest najlepsze, ale myslę że pokazałbym i wykazałbym się na okresie próbnym. 

Jak często grasz na serwerze: 4-6 Godz Dziennie - staram się trzymać aktywnosc. 

Od kiedy grasz na serwerze: Nie mam dużego stażu, można powiedzieć że gram na serwerze od nie długa - jednakże na serwerze można mnie ujrzeć teraz codziennie.

Od kiedy grasz w MTA na modzie  DayZ to jeden z moich najbardziej ulubionych modów do MTA, (poza RolePlay) gram dokładnie na nim z 3-4 lata, nie znudził mi się dotychczas, i myslę że raczej nie znudzi się nigdy bo każdy serwer zaskakuje samą gospodarką jak i listą graczy, wracajac, przez te lata trochę tego doswiadczenia mi wpadło, dlatego jeżeli chodzi o topografie nie powinno byc ze mną problemu, ponieważ jestem osobą która dobrze dogaduje się z innymi - tym bardziej jeżeli z nimi gra, albo pomaga. 

Pilot 1/10: 8/10

Kierowca 1/10:9/10

Co zrobisz jeżeli stracisz itemy? idziesz do bazy bierzesz nowe czy starasz się odzyskać stare: Staram się odzyskać stare itemy, załóżmy mój "kompan" z organizacji jedzie ze mną i akurat zobaczylismy jakiegos gracza, takowy gracz zabija mnie w takim przypadku - a jeżeli mój "kompan" zdoła go zabić wtedy po prostu go proszę... ((Jeżeli oczywiscie ma miejsce)) aby zlootował najpotrzebniejsze rzeczy albo żeby po prostu po mnie podjechał - kolejna sytuacja, załóżmy jadę sam, dostaję HS'a i upadam przed kierownicą - staram się wtedy zrespić blisko smierci i zdobyc jakąkolwiek broń palną jaką bym mógł zabić takiego delikwenta, zazwyczaj mi sie to udawało bo taki gracz zajmował się lootowaniem ciała. Jeżeli natomiast ratowanie już starych itemów jest praktycznie niemożliwe i bezsensowne, wtedy staram się zacząć od początku i zaczynam wypatrywać za zasobami na mapie.

P.S - Nie działa mi S z kreską, więc...

Opublikowano

@BandzŚmieszny jesteś edytowałeś wcześniejszy post z podpisem typu "wycofuje się po tamtej akcji" czy jakoś tak, nie licz na jakie kolwiek zaufanie w tym momencie ;) Odrzucam!

@NeJtanoFeJkanoNajpierw prowokujesz, wyzywasz nas a teraz chcesz do grupy, kolejny śmieszek :)Odrzucam!

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Nick: jkvb

Login: jakub12ck

Imię ;  Jakub

Wiek ; 16

TS3 oraz sprawny mikrofon: Posiadam to i to

KD Ratio ; Dopiero Zaczynam, nabije

Jak często grasz na serwie ;  Od dzisiaj bo komputer naprawilem a tak to bede gral prawie caly dzien oczywiscie na dwor wychodzic bede itd

Od kiedy grasz na serwerze;  Od dzisiaj bede gral ale tak to gralem kiedys przed tym jak mi sie komputer rozwalil 

Od kiedy grasz w MTA na modzie DayZ: 2 lata 

Pilot 1/10: 6

Strzelec 1/10 ; Myslę że 8

Kierowca 1/10 ; 8

Co zrobisz jeżeli stracisz itemy?(idziesz do bazy bierzesz nowe czy starasz się odzyskać stare lub zdobyć): Ląduje oraz szukam itemów, jak nic nie znajde na miejscu biegne w strone bazy i szukam itemów po drodze.

/sry ze wstawilem drugi raz ale tamto mi zniklo albo ktos usunal bo nie widze tamtego

Edytowane przez jakub12ck
Opublikowano

Nick:3dzio

Login:kacpergrid2

Imienia:damian

TS3 oraz sprawny mikrofon: ts3 sprawny mikrofon sprawny

KD Ratio: miałem 2.50 ale spadlem bo raczyłem  i mam 1.60

Jak często grasz na serwerze: co 3-5h

Od kiedy grasz na serwerze: tak z 2 lata

Pilot 1/10: 5/10

Kierowca 1/10: 6/10

Co zrobisz jeżeli stracisz itemy? Respie się na moje ciało i lutuje a jak nic nie ma to do bazy albo na jakąś militarne  

idziesz do bazy bierzesz nowe czy starasz się odzyskać stare: odzyskać stare 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@Mawi Niestety nie zostałeś zaakceptowany! dziękujemy za grę!

@Edzio Zostałeś przyjęty na okres próbny! Wysłałem Ci ip naszego ts3. Wejdź na niego kiedy tylko możesz :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Nick:SexyBanan

Login:filipowski12221

Imienia:Filip

TS3 oraz sprawny mikrofon: ts3 sprawny mikrofon sprawny

KD Ratio: Poprzednia edycja prawie 4.0 teraz ledwo 2.0 poniewaz nie gram xd

Jak często grasz na serwerze: kilka godzin dziennie

Od kiedy grasz na serwerze: tak z 3 lata

Pilot 1/10: 9/10

Strzelec 1/10: 10/10

Kierowca 1/10: 8/10

Co zrobisz jeżeli stracisz itemy?To zależy od humoru xD jak mam dobry to respie się i staram sie je odzyskać jak nie to ide do bazy i na nowo

idziesz do bazy bierzesz nowe czy starasz się odzyskać stare: odzyskać stare 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności