CRUSHER Opublikowano 18 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 18 Czerwca 2017 Nick: Savage Login: Savage. Imię: Tomek Wiek: 19 TS3 oraz sprawny mikrofon: Tak KD Ratio: 1.0, słabe narazie, ponieważ niedawno wyemigrowałem z topki, dlatego iż ekipa się rozsypała. Jak często grasz na serwerze: od 3-4 godz, najczęściej wieczorami Od kiedy grasz na serwerze: Od dwóch godzin, wcześniej na Topce. Od kiedy grasz w MTA na modzie DayZ: od 5 lat, raz na dayz, raz na role-play. Pilot 1/10: 9 Strzelec 1/10: 6 Kierowca 1/10:8 Co zrobisz jeżeli stracisz itemy? idziesz do bazy bierzesz nowe czy starasz się odzyskać stare: Zależy od sytuacji, staram się odzyskac stare, jeśli jednak nie mogę bądz jestem potrzebny gdzie indziej to lecę do bazy.
Zasłużony Fragowicz estut;* Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Czerwca 2017 @KojotNaLasce przyjęty na okres próbny, @h4x dezycja należy do @WielBond pozdrawiam
Alfie Solomons Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zawieszony Opublikowano 19 Czerwca 2017 @CRUSHER Po krótkiej rozmowie jak i grze muszę Odrzucić.
Caffeina Opublikowano 20 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 20 Czerwca 2017 Nick: Memo Login: Memek Imię: Dawidek Wiek: 15 TS3 oraz sprawny mikrofon: Oczywiscie ;D KD Ratio: 0.92 Jak często grasz na serwerze: hmm 3-4/5h Od kiedy grasz na serwerze: z rok bedzie (zmienione nicki czesto) Od kiedy grasz w MTA na modzie DayZ: 2 lata z przerwą Pilot 1/10: 4 Strzelec 1/10: 6 Kierowca 1/10:10 Co zrobisz jeżeli stracisz itemy? idziesz do bazy bierzesz nowe czy starasz się odzyskać stare: Zalezy od sytuacji
oliok Opublikowano 20 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 20 Czerwca 2017 (edytowane) Nick: oliok Login: oliok Imię: Tomek Wiek: 16 lat TS3 oraz sprawny mikrofon: Jak najbardziej KD Ratio: Nie ma się czym chwalić dopiero zaczynam grać Jak często grasz na serwerze: Na razie to codziennie po nwm 1h może bo gram sam ale z ekipą to jakieś 2-3h Od kiedy grasz na serwerze: Jakieś 4 dni Od kiedy grasz w MTA na modzie DayZ: 4 dni xd Pilot 1/10: 4 Strzelec 1/10: 6 Kierowca 1/10: 9 Co zrobisz jeżeli stracisz itemy? idziesz do bazy bierzesz nowe czy starasz się odzyskać stare: Biorę jakiś karabinek np. UMP45, MP7 czy coś tego typu i jadę z jedną lub dwiema osobami zależy ile było przeciwników na miejsce i staram się odzyskać moje itemki Jak coś to już z paroma ludźmi rozmawiałem i chciał bym się skontaktować z osobą która przyjmuje na ts, pozdrawiam elo. Edytowane 20 Czerwca 2017 przez oliok
Alfie Solomons Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zawieszony Opublikowano 20 Czerwca 2017 (edytowane) @Memobrody Przyjęty na okres Próbny. @oliok Odrzucam Za mały staż na serwerze. Edit- REKRUTACJA ZAMKNIĘTA Edytowane 20 Czerwca 2017 przez GoKuSoN
teeZ Opublikowano 13 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Lipca 2017 Nick: t3ziG Login: t3ziG Imię: Patryk Wiek: 17 lat TS3 oraz sprawny mikrofon: Mam TeamSpeaka, ale lekko uszkodzony mikrofon w tą sobotę kupuję nowy. KD Ratio: Mało, ponieważ 2 dzień gram i więcej lootuje, niż zabijam. Jak często grasz na serwerze: Ogólnie gram dużo w gierki, a jak w MTA nie mam do kogo mordy odezwać to dla tego spędzam mało czasu na serwerze. Od kiedy grasz na serwerze: Ogólnie grałem w 2015 roku posiadałem wtedy moderatora nawet, ale zrobiłem sobie przerwę i postanowiłem wrócić. Od kiedy grasz w MTA na modzie DayZ: Nie powiem nawet ile, ale naprawdę dużo! Pilot 1/10: 8/10 Strzelec 1/10: 9/10 Kierowca 1/10: 9/10 Co zrobisz jeżeli stracisz itemy? idziesz do bazy bierzesz nowe czy starasz się odzyskać stare: Idę sobiee przylootować jakąś broń i starać się odzyskać mój dobytek! 1
Zasłużony Fragowicz estut;* Opublikowano 13 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Lipca 2017 @t3ziG Przyjmuję na okres próbny, napisz na pw po adres teamspeak'a. /edit Podanie odrzucone
Melluś Opublikowano 13 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 13 Lipca 2017 Nick Sm4rt.-)),TraN3k Login : Imię: Kacper Wiek 14 lat : TS3 oraz sprawny mikrofon tak : KD Ratio 3.00 : Jak często grasz na serwerze Codziennie : Od kiedy grasz na serwerze: Od 2 lat Od kiedy grasz w MTA na modzie DayZ 4lata : Pilot 1/10 6/10 : Strzelec 1/10: 9.5/10 Kierowca 1/10 7/10 : Co zrobisz jeżeli stracisz itemy? idziesz do bazy bierzesz nowe czy starasz się odzyskać stare: Zależy gdy dostanę minusa i mój team też próbuje odzyskać itemy. Jak nie ma teamu i oni zginęli wale do bazy POZDRAWIAM QueQue ^^^^
Zasłużony Fragowicz estut;* Opublikowano 13 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Lipca 2017 @Monek.Mchlk Po naradzie, odrzucam.
Legendarny Fragowicz VetraX Opublikowano 13 Lipca 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Lipca 2017 (edytowane) Nick: VetraX^^ Login: VetraX Imię: Bartek Wiek: 15 TS3 oraz sprawny mikrofon: Tak KD Ratio: 1.95 przed resetem globalnym Jak często grasz na serwerze: Codziennie Od kiedy grasz na serwerze: Od roku Od kiedy grasz w MTA na modzie DayZ: Od 2 lat z przerwami Pilot 1/10: 8/10 Strzelec 1/10: 7,5/10 Kierowca 1/10: 6/10 Co zrobisz jeżeli stracisz itemy? idziesz do bazy bierzesz nowe czy starasz się odzyskać stare: Staram się sposobem podejść przeciwnika, zabrać itemy i go zabić. Edytowane 13 Lipca 2017 przez VetraX Tekst się zdublował
Zasłużony Fragowicz estut;* Opublikowano 14 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Lipca 2017 @VetraX Przyjęty na okres próbny, zgłoś się na pw po adres tsa.
ShadowPmV Opublikowano 16 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 16 Lipca 2017 (edytowane) Nick: PrinceOfShadow Login: PrinceOfShadowPmV Imię: Krzysztof Wiek: 17 TS3 oraz sprawny mikrofon: Posiadam KD Ratio: 2.0 Jak często grasz na serwerze: Codziennie w miarę możliwości Od kiedy grasz na serwerze: Od wczoraj Od kiedy grasz w MTA na modzie DayZ: Od 3 lat Pilot 1/10: 5/10 Strzelec 1/10: 9/10 Kierowca 1/10: 6/10 Co zrobisz jeżeli stracisz itemy? idziesz do bazy bierzesz nowe czy starasz się odzyskać stare: To zależy od sytuacji jak jest jakąś walka to staram się jak najszybciej powrócić na bitwę chyba, że ktoś powie ze nie ma sensu wracać to idę do bazy i czekam na pozostałych, jeśli zginę będąc sam to idę po max 2 magi do jakiegoś karabinku i próbuje odzyskać itemy. Edytowane 16 Lipca 2017 przez ShadowPmV
Zasłużony Fragowicz estut;* Opublikowano 16 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Lipca 2017 @ShadowPmV Przyjęty, napisz pw o ts - widzimy się w grze! Rekrutacja zostaje zamknięta!
Dzejsoon Opublikowano 23 Lipca 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 23 Lipca 2017 Nick: Klamka Login: kamaczek Imię: Łukasz Wiek: 14 TS3 oraz sprawny mikrofon: Tak KD Ratio: 0.95 Jak często grasz na serwerze: gram codziennie tak 5/6h Od kiedy grasz na serwerze: od 4 miesięcy z przerwami zaniedlugo 5misięcy z przerwami Od kiedy grasz w MTA na modzie DayZ: Od 1 roku z przerwami Pilot 1/10: 7 lepiej latam helką niż dodo Strzelec 1/10: 8 Kierowca 1/10: 8 Co zrobisz jeżeli stracisz itemy? idziesz do bazy bierzesz nowe czy starasz się odzyskać stare: Staram się odzyskać itemy najpierw zdobyć jakiegoś umpa albo coś w tym stylu zabić wroga lub zabrać bron z ciała i zabić wroga
Kinger Opublikowano 23 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 23 Lipca 2017 Nick: Kinder Login: Kinger Imię ; Oskar Wiek ; 16 TS3 oraz sprawny mikrofon: Tak, mam bardzo dobry sprzęt pod gry KD Ratio ; 0.90, miałem długa przerwe gdzieś z 3lata na tym serwie, zaczołem grać na tym serwie odnowa gdzieś juz z tydzien i jak widać gram teraz z grupą RcV, niestety tam są same dzieci 12+ i dlatego tez mam takie małe kd bo niestety jak jedziemy 4 na sczelców to i tak padają jak muchy, a ja zabije gdzies z 3typów, Jak często grasz na serwie ; Codziennie, od 11-14 zależy jak wstane do 23-02 Od kiedy grasz na serwerze; od 5 lat a w sampa 3lat Od kiedy grasz w MTA na modzie na nowy zaczołem gdzieś chyba tydzien temu Pilot 1/10 ; 10/10 Strzelec 1/10 ; 8/10 Kierowca 1/10 ; 10/10 Co zrobisz jeżeli stracisz itemy?(idziesz do bazy bierzesz nowe czy starasz się odzyskać stare lub zdobyć): Powiedzmy jak zgine, to oczywiscie próbuje je zdobyć, szybko dobyć jaki kolwiek pistolet aby zabić tego typka który mnie lutuje lub plinuje ciała zeby jakiś kolega mnie zlutował, bo z knife go nie zabije, będę musiał maksymalnie 20razy udeżyć go z knife, jeśli już po 2-3 próbach, się nie uda zdobyć wszystkich itemków, lub w cale to ide na baze, ale nie biorę CMRA tylko np, mount, lub alice, i nie biorę po 10 magów do jednej broni tak jak inni to robią a w szczegulnosci RcV. Pozdrawiam Oskar!
Kinger Opublikowano 24 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 24 Lipca 2017 Miko wiem ze grałem na jakimś polskim serwerze dayz na którym było bardzo duzo osób, jeśli to nie ten serwer to pewnie inny,
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 25 Lipca 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Lipca 2017 Kalaumka- Podanie odrzucone Kinger- Podanie odrzucone
Gasiu Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Donator Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Grupa przeszła radykalną czystkę. Rekrutacja zostaje wznowiona.
Ste Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Sierpnia 2017 3 godziny temu, Gasiuu napisał: Grupa przeszła radykalną czystkę. Czystka oficerów grupy kk? Jak w zsrr ? : D
Rekomendowane odpowiedzi