Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Czerwca 2017 Pamiętam jak ja jeszcze grałem w WoT'a, piękne czasy. Miałem kilka klanów w życiu, ale najlepiej wspominam Malleus Malfikarum. Graliśmy bardzo dużo, co prawda na niskich tierach ale jednak dużo. Niestety... WoT przestał być piękny. Nowa "lepsza" fizyka, zmiany w super czołgach, zmiany, zmiany i jeszcze raz zmiany... NA GORSZE. Kiedyś w Wocie musiałeś umieć strzelać, teraz wystarczy załadować pocisk premium. Społeczność graczy spadła do poziomu CS:GO na meczmejkingach (moje zdanie, chodzi mi tu o zdałnione dzieci z mikrofonami z tesco). Powiedziałem sobie raz, nidy więcej nie wracam do WoT'a. Kochałem tą grę bardziej niż minecrafta (iks de). Gratuluje i życzę powodzenia na polu walki Kek'u!
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 28 Czerwca 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Czerwca 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi